Muunna verkkosivuja PDF-muotoon

Joskus sinun on tallennettava sivu PDF-muodossa. Voit esimerkiksi lukea sähköisen lukijan tai netbookin. Jotta voit tallentaa tiedot ja lukea ne offline-tilassa. Tässä tapauksessa Google ja Yandex suosivat yleensä ohjelmiston lataamista. Kaikki ohjelmat eivät kuitenkaan ole ristikkäin, ja et aina halua poistua selaimesta. Sen vuoksi Lifehacker on tehnyt sinulle pienen valikoiman palveluita, jotka muuttavat verkkosivuja PDF: ään suoraan selaimessa.

Htm2pdflogo

HTML-PDF-muunnin
html2pdf.co.uk
Minimalistinen ja kaunis palvelu web-sivujen muuntamiseksi PDF-muotoon. Hän jopa tukee venäjän kieltä. Syötä vain haluamasi osoite sivun yksittäiselle riville ja käynnistä tulos. Jonkin ajan kuluttua palvelu antaa linkin .pdf-tiedostoon.

Web2pdf muuntaa
web2pdf
Toisin kuin edellinen, tämä palvelu ei tunne venäjän kieltä. Mutta hän ei tarvitse häntä. Täällä ei ole mitään monimutkaista – osoite rivillä ja lataa .pdf-tiedosto. Muuten Web2pdf-muunnos teki työnsä paljon nopeammin kuin HTML-PDF-muunnin.

PDF Fly
pdfonfly
Tätä palvelua kutsutaan “PDF-tiedostona lennossa” ja tämä nimi on valittu oikein. Tämä muunnin ei ole niin kaunis ja kätevä kuin edelliset. Se on enemmän mainoksia kuin toiset. Muunna sinun täytyy syöttää vahvistuskoodi. Kaikki ovat alaspäin. Mutta on yksi merkittävä plus – muunnin toimii hyvin, hyvin nopeasti. Hän tarvitsee noin sekunnin tekemään työnsä. Totta, se ei anna linkkiä, joka tallentaa .pdf-tiedoston, vaan ehdottaa sen avaamista suoraan selaimessa.


Htm 2 pdf

htm2pdf
Tämän palvelun etuna on, että web-sivujen lisäksi se muuntaa myös html-koodin. Voit tehdä tämän valitsemalla vaihtoehdon “muuntaa RAW html” ja lisää minkä tahansa sivun lähdekoodi lomakkeeseen. Muunnin toimii melko hitaasti edellisiin verrattuna, mutta kyky muuntaa sivun lähdekoodi oikeuttaa sen olemassaolon.

PDF minun URL
pdfmyurl
Yksinkertainen ja nopea muunnin. Kun tarjoat hänelle linkin, hän välittömästi kutsuu sinut tallentamaan asiakirjan. Joku saattaa hypätä, mutta joku haluaisi sen. Jopa tämän palvelun avulla voit tehdä sivulla tallentavan widgetin PDF-muodossa verkkosivustollesi tai blogistasi.

Loading...