Miten luoda verkkosivusto? Google-sivustot!

Internet-jättiläinen Google on palvellut lähes kaikkia mahdollisia online-toiminnan aloja palveluissaan. Oman sivuston luomiseen ja ylläpitoon ei ollut poikkeusta. toimisto Google-sivustot voit helposti luoda ja isännöidä omia verkkosivustoja. Ja jos olet aktiivinen käyttäjä muissa Googlen palveluissa, tämän sivuston käytöstä saat kaksinkertaisen ilon muiden Google-palveluiden erinomaisesta integroinnista johtuen.

Tätä palvelua varten tarvitset tietenkin Google-tilin. Henkilökohtaiseen käyttöön on saatavana 100 megatavua levytilaa, ja sivustolla voi olla rajoittamaton määrä sivuja. Oletuksena olet myöntänyt lomakkeen verkkotunnuksen https://sites.google.com/site.имя, mutta voit myös sitoa mukautetun verkkotunnuksen, jos sinulla on yksi.

Verkkosivuston luominen alkaa palvelun pääsivulla. Napsauttamalla painiketta luoda sinua pyydetään määrittelemään sivuston nimi, osoite, valitse mallin teema. Lisäksi voit määrittää käyttöasetukset, jotka voivat olla hyödyllisiä, jos teet sivua rajoitetulle määrälle ihmisiä.

Kun sivusto on luotu, voit jatkaa sen täyttämistä. sivun editorin on niin yksinkertainen tekstieditori, joten jos olet työskennellyt esimerkiksi Google Docs, niin tässä tuntuu kaikki on yksinkertainen ja tuttu. Just niin kirjoitat tekstiä, linkkejä, muutos muotoilua, lisäämällä taulukoita, kuvia, ja niin edelleen. Lisäksi insertti valikossa on ylimääräinen osa, joka on vastuussa vuorovaikutuksesta lukuisiin muihin Googlen palveluihin. Tämän vuoksi voit lisätä sivun sisään AdSense moduuli, kalenteri, kaavion Google Docs, kuvan Picasa, kartta Google Maps, video YouTubesta ja niin edelleen.

Sivuston yleisten ominaisuuksien määrittämisessä on erityinen osio Sivuston hallinta. Täällä voit lisätä tai poistaa sivuja, muuttaa ulkoasun tai teeman, muokata AdSense-mainosten näyttämistä, muuttaa sivuston katselu- ja muokkausoikeuksia ja paljon muuta.

Yleisesti voidaan sanoa, että online-suunnittelija Google muttei paikan päällä taistelee mellakka värejä ja erilaisia ​​teemoja, mutta silti on useita kiistaton etuoikeuksia. Sen toimivuus avulla voit nopeasti ja helposti luoda sivun WYSIWYG-editori, ja kirjoittamalla html-koodia. Lisäksi on olemassa muutamia konkreettisempia etuja.

Ensinnäkin se on Google. Jos käytät muita hosting-palveluita, on olemassa teoreettinen mahdollisuus, että palvelu suljetaan ja suosikkisivustoasi ei mene mistään, Google ei tee niin.
Toiseksi, on mahdollista määrittää käyttäjän käyttöoikeudet. Tämä voi olla hyödyllistä sellaisen sivuston luomiseen, jonka sisältö on yksityinen kaikille kuin määrittämäsi henkilöille. Minulle oli esimerkiksi hyödyllistä luoda maksullisen pääsyn sivusto, kuten kirjoitin tässä artikkelissa.
Kolmannessa, Google-sivustot täysin vuorovaikutuksessa muiden tämän yhtiön palveluiden kanssa. Joten, jos olet aktiivinen Google-fani, tämä hosting on todennäköisesti paras ratkaisu henkilökohtaisen verkkosivuston ylläpitämiseen.

Google-sivustot