Gmail eller Outlook.com? 10 fordele ved den nye Microsoft-tjeneste

Senest introducerede Microsoft det opdaterede ansigt af sin online e-mail-klient. Du kan læse anmeldelsen af ​​denne service her. Sammen med et nyt, forresten meget flot udseende, erhvervede han mange interessante funktioner. Lad os se, hvad der skelner fra Outlook.com fra den mest populære og kraftfulde konkurrent Gmail.

Gmail eller Outlook.com? 10 fordele ved den nye Microsoft-tjeneste

Ja, for brugere af Gmail med oplevelsen og hayters Microsoft kan spørgsmålet, der er taget ud i overskriften, forårsage forargelse. Ikke desto mindre må vi indrømme, at Outlook.com viste sig at være en meget lovende tjeneste. Sammen med en praktisk, ren og smuk grænseflade indeholder den mange andre flotte funktioner, som mange konkurrenter ikke kan prale af.

1. Indtastning med en midlertidig adgangskode

Outlook Serviceoversigt

Hvis du arbejder for andres eller offentlige computere, kan du bruge en engangs midlertidig adgangskode til dit login, hvilket forhindrer tyveri af hovedadgangskoden. For at gøre dette skal din konto være tilknyttet mobilnummeret, som den midlertidige adgangskode til posten er sendt til.

2. Ubegrænset plads til breve og investeringer

Gmail begrænser diskpladsen på 10 GB til en gratis konto. I Outlook.com lover de at øge størrelsen af ​​kassen, når de fylder, så du kan tale om et ubegrænset plads til opbevaring af mail.

Microsoft Outlook-tjenesten indeholder en e-mail-butik, der udvider, så du har masser af plads til e-mails. Det betyder, at din postkasse automatisk øges efter behov.

3. Nem genopretning af slettede meddelelser

I Outlook.com kan du nemt gendanne fejlagtigt slettede e-mails, selvom du allerede har slettet dem fra papirkurven. For at gøre dette skal du gå til Indkøbskurv og find i bunden af ​​linket Gendan slettede meddelelser.

Outlook vigtigste fordele

4. Opret kælenavne til din mail

Nogle gange skal vi bruge en postadresse til registreringer på forskellige tjenester eller fora, hvor jeg ikke vil gerne forlade min hoved email. I dette tilfælde bruger mange en engangs midlertidig mail. I Outlook kan du oprette et alias til din e-mail-adresse, som du kan bruge, hvis det er nødvendigt.

  Sådan finder du en person på nettet via e-mail-adresse

hvordan man bruger Outlook-tjenesten

5. Brug HTML og CSS i bogstaver

Outlook, samt Gmail, kan du skrive bogstaver med en brugervenlig WYSIWYG editor til at hjælpe dig med at oprette en smuk skrift med billeder, overskrifter, tekst tilpasning og anden formatering.

Sammen med dette tilbyder Outlook HTML til skrivning af breve, hvor du kan arbejde direkte med HTML og CSS-kode. For at gøre dette skal du vælge Valg-> redigere i HTML-format.

sammenligne Outlook og Gmail

6. Hurtig blokering af uønskede meddelelser

Hvis du modtager breve, som du ikke kan lide, kan du nemt blokere modtageren eller endda en hel posttjeneste. I Gmail bruges et filtersystem til dette, men i Outlook er det meget nemmere.

Outlook og Gmail funktioner, forskelle, funktioner

Du skal blot markere uønskede e-mails og derefter i menuen Ryd op vælg vare Slet alle.

7. Praktisk afsendelse af store filer og vedhæftede filer

I Outlook, som i Gmail, kan du nemt overføre filer op til 25 MB. Hvis du skal sende en større fil, skal du downloade den til en af ​​tredjepartstjenesterne som Dropbox eller GDrive og sende linket.

Outlook er tæt integreret med SkyDrive, og hvis du prøver at sende en meget stor fil, vil den automatisk blive sendt via denne service uden din videre handling.

8. Hurtig søgning efter store bogstaver

Vi har allerede set flere tredjepartstjenester, der hjælper med at filtrere ud meddelelser i Gmail i størrelse. I Outlook.com er denne funktion indbygget som standard.

hvordan man sender en stor fil via mail

9. Integration med sociale netværk

Google har inkluderet Google+ support i alle sine produkter. Gitteret er fremragende, men kun få af de levende mennesker bruger det. Microsoft besluttede ikke at genopfinde hjulet og integrere Outlook med Facebook, hvor alle dine venner bor. Og snart vil det være muligt at fuldt ud støtte Skype …

  8 bedste tjenester til kompilering af lister

integration med sociale netværk i Outlook

10. Arbejdshastighed

Selv om dette kun er en betaversion, imponerer Outlook.com med sin hastighed. Skift mellem mapper, oprettelse af nye breve, visning af vedhæftede filer, sortering af et stort antal genstande sker næsten uden forsinkelser og hænger.

Således kan vi helt konkludere, at Microsoft endelig har vist sig. Fremragende, moderne, funktionel service, som er rigtig rart at bruge. Jeg har allerede konfigureret videresendelsen fra min hovedpostkasse til Outlook.com. Er du klar til at ændre Gmail?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top