Sådan finder du en person på nettet via e-mail-adresse

Bakers Dozen PS / 2-stik, en flok af rester af parsnoet kabel, en diskette i 5,25 “(eller to 3,5”), videobånd optager Kashpirovsky forestillinger, lidt WD-40 (aldrig gør ondt), og en gadget, der modtog et brev fra en ukendt afsender  Brew af moderne Baba Yaga er klar! Og hvordan andet, uden magi, find ud af, hvem der skrev dig en e-mail?

Ofte folk, der sender dig et brev, enten bevidst ikke oplyse deres person eller glemmer at introducere sig selv. Og forgæves! En mere venlig og produktiv kommunikation sker jo mellem en person og en person, snarere end en person og en usynlig person. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du forsøger at finde ud af maksimumsindstillingen for afsender-inkognito ved sin e-mail-adresse.

Beregning af den geografiske placering

Oplysninger fra WolframAlpha, YouGetSignal og andre lignende instrumenter bestemme den geografiske placering af afsenderen ved IP-adresse, kan ikke betragtes som udtømmende.

WolframAlpha

Ofte vil du se fejlagtige eller overfladiske resultater, for eksempel kun afgangslandet. Men det er værd at prøve lykke.

visuel-trace-route-værktøj

Hvordan kender jeg min IP-adresse? Hvis du bruger Gmail, skal du klikke på knappen “Mere”, der ligger overfor e-mail-overskriften. Vælg “Vis original”. I vinduet åbnet service finder du linjen “Modtaget: fra”. IP-adressen er i lommen.

gmail

Resultaterne af sådanne søgninger kan variere afhængigt af den software, der bruges til at sende beskeder, og tricks nationale internetudbydere. Generelt er det værd at prøve i hvert tilfælde og se resultatet.

Søg på Facebook

Facebook har mere end en milliard brugere, så det er meget sandsynligt, at afsenderen har en profil på dette sociale netværk. Ikke alle ved, at Facebook, i modsætning til LinkedIn og de fleste andre sociale netværk, tillader folk at søge efter personer via e-mail. Du skal blot indsætte adressen i søgefeltet, og Facebook vil straks pege på profilen, hvis den er bundet til en e-mail.

facebook

Fundet, men profilen er ikke informativ? Upload et billede af din konto til Google billedsøgning. Måske er dette billede på avatar og andre sociale netværk, der giver dig flere oplysninger.

Søg på andre sociale netværk

Hvad skal jeg gøre, hvis Facebook ikke giver resultater eller er profilbilledet ikke et fotografi af kontohaveren? Grave på andre sociale netværk!

Se på siden KnowEm. Web-baseret værktøj gør det muligt hurtigt at finde ud af, hvilke tjenester allerede anvendes af en bestemt øgenavn. For eksempel, hvis du har modtaget et brev fra [email protected], vi kan antage, at en kombination af bogstaver og tal op til “hund” tegn blev brugt, og når registrering sociale medier. Derfor er det værd at forsøge at søge efter navn.

knowem

Chrome brugere kan installere Vibe. Udvidelsen viser et “kort” af personen, når du svæver over e-mail-adressen. Vibe søgeresultater kan give et bjerg af oplysninger eller forstyrre det helt.

Søg efter specialiserede tjenester

Endelig, hvis alle forsøg var forgæves, kan du henvende sig til specialiserede tjenester til personer, der søger på internettet. For eksempel Spokeo eller Pipl. Begge steder giver dig mulighed for at udføre forespørgsler på e-mail-adressen, men Spokeo har en stor base.

Pipl

Det er imidlertid vigtigt, at dataene fra Spokeo kun er tilgængelige efter betaling af brugen.

spokeo

Svært at forestille sig, hvad du skal være interesseret i brevet afsenderen, så du betale $ 4 for en henvisning til hans persona på nettet. Måske dele det?

konklusion

De tilbudte tjenester og metoder vil sandsynligvis hjælpe dig med at få et mere detaljeret billede af din samtalepartner. Hvorfor “mest sandsynligt”? Fordi trickene kun virker for de email-adresser, der allerede er “oplyst” på internettet.

Og hvilke råd kan du tilbyde?