Hvordan laver man en hjemmeside? Google Sites!

Internet giganten Google har dækket næsten alle mulige områder af online aktivitet med sine tjenester. Der var ingen undtagelse til oprettelsen og hosting af brugerdefinerede websteder. kontor Google Sites giver dig mulighed for nemt at oprette og hoste dine egne hjemmesider. Og hvis du er en aktiv bruger af andre Google-tjenester, får du en dobbelt fornøjelse fra brugen af ​​dette websted på grund af den fremragende integration af andre Google-tjenester.

For at bruge denne tjeneste har du selvfølgelig brug for en Google-konto. Til personlig brug leveres 100 MB diskplads, og siden kan have et ubegrænset antal sider. Som standard tildeles du et domænenavn på formularen https://sites.google.com/site.имя, men du kan også binde et brugerdefineret domæne, hvis du har en.

Oprettelsen af ​​hjemmesiden begynder med tjenestens hovedside. Efter at have klikket på knappen skabe Du bliver bedt om at angive webstedets navn, dens adresse, vælg temaet for designet. Derudover kan du konfigurere adgangsindstillinger, hvilket kan være nyttigt, hvis du laver en side for et begrænset antal personer.

Når siden er oprettet, kan du fortsætte med at udfylde den. Redigeringen af ​​siderne er ikke mere kompliceret end en almindelig teksteditor, så hvis du arbejdede for eksempel i Google Docs, vil du finde alt, hvad der er enkelt og velkendt. På samme måde skriver du tekst, links, ændrer formatering, indsætter tabeller, billeder og så videre. Desuden indeholder indsætningsmenuen et yderligere afsnit, som er ansvarlig for at interagere med andre talrige Google-tjenester. Med dette kan du indsætte et AdSense-modul, en kalender, et diagram fra Google Dokumenter, et billede fra Picasa, et kort fra Google Maps, en video fra YouTube og så videre.

For at konfigurere de generelle egenskaber for dit websted, er der en særlig sektion Site Management. Her kan du tilføje eller slette sider, ændre layout eller tema, tilpasse visning af AdSense-annoncer, ændre rettigheder til visning og redigering af webstedet og meget mere.

Generelt kan det siges, at online-designeren fra Google, selv om den ikke kæmper for voldens vold eller en række temaer, men stadig har en række ubestridelige fordele. Dens funktionalitet gør det nemt og hurtigt at oprette sider i både WYSIWYG-editor og ved at skrive html-kode. Derudover er der nogle få konkrete fordele.

For det første er det Google. Hvis du bruger de andre hosting-tjenester, er der en teoretisk mulighed for at tjenesten vil blive lukket, og dit yndlingssted vil være væk ingen steder, så vil Google ikke gøre præcis det.
For det andet er det muligt at konfigurere brugeradgangsrettigheder. Dette kan være nyttigt for at oprette et websted med indhold, der er privat for alle, men de personer, du har angivet. For mig var det for eksempel nyttigt at oprette et websted med betalt adgang, som jeg skrev i denne artikel.
Nå i den tredje, Google Sites perfekt interagere med andre tjenester i dette selskab. Så hvis du er en aktiv fan af Google, vil denne hosting sandsynligvis være den bedste løsning til hosting din personlige hjemmeside.

Google Sites