Kako pronaći osobu na webu putem adrese e-pošte

Dozen PS / 2 konektor Baker, hrpa ostataka upleteni dvožilni kabel, disketu u 5,25 „(ili dva 3,5”), video kazete snimanje Kashpirovsky predstave, malo WD-40 (nikad ne boli) i gadget koji je primio pismo od nepoznatih pošiljatelja  Pivo moderne Baba Yaga spremno je! I kako, bez magije, saznati tko vam je napisao e-mail?

Često ljudi, šalju vam pismo, ili svjesno ne otkrivaju svoju osobu, ili trite zaboraviti da se predstavite. I uzalud! Uostalom, prijateljski i produktivnija komunikacija dolazi između osobe i osobe, a ne osobe i nevidljive osobe. U ovom članku pokazat ću vam kako pokušati otkriti maksimalnu vrijednost o anonimnom pošiljatelju na svojoj adresi e-pošte.

Izračunavanje geografske lokacije

Informacije koje Wolfram Alpha, YouGetSignal i drugih sličnih instrumenata odrediti geografski položaj pošiljatelja putem IP-adrese, ne može se smatrati konačnim.

Wolfram Alpha

Često ćete vidjeti pogrešne ili površne rezultate, na primjer, samo zemlju polaska. Ali vrijedi je pokušati sreću.

vizualno-trag-put-alat

Kako mogu znati moju IP adresu? Ako koristite Gmail, kliknite gumb “Više” koji se nalazi nasuprot zaglavlju e-pošte. Odaberite “Prikaži original”. U prozoru otvorenog servisa pronađite redak “Primljeno: od”. IP adresa je u vašem džepu.

gmail

Rezultati takvih pretraživanja mogu varirati ovisno o softveru koji se koristi prilikom slanja poruke i trikovima nacionalnih internetskih usluga. Općenito, vrijedi pokušati u svakom slučaju i vidjeti rezultat.

Traži na Facebooku

Facebook ima više od milijardu korisnika, pa je vrlo vjerojatno da pošiljatelj ima profil na ovoj društvenoj mreži. Nije svatko zna da Facebook, za razliku od LinkedIn i većine drugih društvenih mreža, omogućuje ljudima da traže ljude e-poštom. Jednostavno zalijepite adresu u okvir za pretraživanje, a Facebook će odmah ukazati na profil ako je vezan uz e-poštu.

facebook

Pronađeno, ali profil nije informativan? Prenesite fotografiju svog računa na Google pretraživanje slika. Možda je ova slika na avataru i drugim društvenim mrežama koje će vam pružiti više informacija.

  Zašto gledati videozapis na Vimeo, a ne na usluzi YouTube

Pretražujte na drugim društvenim mrežama

Što trebam učiniti ako Facebook ne daje nikakve rezultate ili je slika profila nije fotografija vlasnika računa? Dig na drugim društvenim mrežama!

Pogledajte stranicu KnowEm. Alat koji se temelji na webu omogućuje brzo pronalaženje usluga u kojima se već koristi jedan ili drugi nadimak. Na primjer, ako ste primili pismo od [email protected], možemo pretpostaviti da je korištena kombinacija slova i brojeva do „pas” karaktera, a kada registracija društveni mediji. Stoga vrijedi pokušati pretražiti NameSurname.

knowem

Korisnici Chromea mogu instalirati Vibe. Proširenje prikazuje “karticu” osobe kada držite pokazivač miša iznad adrese e-pošte. Vibe rezultati pretraživanja mogu dati planinu informacija ili ga uznemiriti.

Pretraživanje specijaliziranih usluga

Konačno, ako su svi pokušaji bili uzaludni, možete se obratiti specijaliziranim uslugama za osobe koje pretražuju na webu. Na primjer, Spokeo ili Pipl. Oba web mjesta omogućuju vam da obavite upite na e-mail adresu, ali Spokeo ima veliku bazu.

pipl

Međutim, važno je da podaci koje pruža Spokeo dostupni tek nakon plaćanja stope upotrebe.

spokeo

Teško je zamisliti što mora biti zainteresirani za slova pošiljatelja, tako da plaćate $ 4 za upućivanje na njegove osobnosti na webu. Možda ga podijeliti?

zaključak

Najvjerojatnije, ponuđene usluge i metode pomoći će vam da napravite detaljniju sliku svog sugovornika. Zašto “najvjerojatnije”? Budući da će trikovi raditi samo za one adrese e-pošte koje su već “osvijetljene” na webu.

A koji savjet vam može ponuditi?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top