Prijevod dokumenata u Microsoft Office pomoću Google Prevoditelja

Google nudi tri usluge za prevođenje dokumenata, ali nijedna od njih ne funkcionira dovoljno dobro. Možete prenijeti dokumente u Google Prevoditelj, ali HTML datoteka na izlazu ne može se ispravno spremiti i neće sadržavati slike. Također postoji poseban skup alata za Google Prevoditelj koji također ima problema s pretvaranjem dokumenata. Google Dokumenti imaju značajku za prijevod, ali dokument se prvo pretvara u HTML, a izvorni format nije uvijek sačuvana.

Prijevod dokumenata u Microsoft Office pomoću Google Prevoditelja

DocTranslator je posebna usluga koja prevodi Microsoft Office dokumente pomoću Google Prevoditelja i istodobno čuva izvorni izgled dokumenta bez izmjena. Za razliku od Google Dokumenata, DocTranslate nije ograničen na dokumente do 500 KB i može raditi s Excel proračunskim tablicama i PowerPoint prezentacijama. DocTranslater koristi Java-applet za preuzimanje datoteka i prevodi ih pomoću API-ja Google Prevoditelja.

Prednost takvog prijevoda je neporeciva: datoteke možete spremiti u izvornom formatu, ostavljajući veličinu fonta, naslove itd. Nepromijenjene.

  Zašto gledati videozapis na Vimeo, a ne na usluzi YouTube

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top