Kippt – usluga za spremanje oznaka s funkcijama društvene mreže

Ako potrošite dosta vremena na internetu, apsorbirajući informacije, jednog dana ćete imati pitanje: gdje mogu pohraniti veze na članke koje namjeravate čitati i kako ih organizirati? Postoji vrlo prikladna usluga za spremanje oznaka i publikacija. Ovo je Kippt.

Kippt vam omogućuje spremanje oznaka, dodavanje bilješki, pregled spremljenih publikacija u ugrađenom čitaču i dijeljenje veza s prijateljima na društvenim mrežama. Oznake se mogu poredati po važnosti ili drugim parametrima.

Kippt - usluga za spremanje oznaka s funkcijama društvene mreže

Usluga je vrlo jednostavna, intuitivna i ipak nevjerojatno moćna. Dodaj oznake na njemu, možete koristiti proširenje ili označavanja za preglednik (podržava Chrome, Firefox, Opera i Safari), putem e-maila, Google Reader ili mobilne aplikacije s Android uređajima, iPhone ili iPad. Knjižica koju dodate može odmah prijeći na Twitter ili Facebook.

gdje je najprikladnije pohraniti oznake

Ovo je članak “7 proizvoda koji pomažu nadopunjavanju energetskih rezervi našeg tijela” u unutarnjem Kipptovom čitatelju:

zgodna usluga za spremanje oznaka

I tako – prozor za dodavanje oznake putem proširenja preglednika Chrome:

dodajte oznake, Kippt, proširenje preglednika Chrome

Publikacije pohranjene u Kipptu za kasnije čitanje mogu se sinkronizirati s Instapaper, Readability i Pocket.

Još jedna stvar koju treba obratiti pozornost je unutarnja društvena platforma Kippt. Možete zafolovit bilo koji korisnik i primati u publikacijama vijesti feed, koji je smatrao zanimljiv i dodao da svoje oznake. Možete staviti prijatelje, ostaviti komentare i spremiti omiljene oznake.

A gdje spremite svoje oznake i kako ih sinkronizirati između uređaja?

Clippt za iOS | | App Store $ 2.99

Clippt za Android | | Google Play, besplatno

Kippt za Chrome | | Chrome web-trgovina

  11 uzbudljive igre koje možete igrati na poslu