Canva – ο καλύτερος σχεδιαστής online για τη δημιουργία πανό, επαγγελματικών καρτών, εικονογραφήσεων και αφισών

Αν νομίζετε ότι τα σχεδιαστικά καθήκοντα πρέπει να επιλυθούν μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους εργαζόμενους, τότε είστε πολύ λάθος. Καθένας από εμάς, αργά ή γρήγορα, αντιμετωπίζει την ανάγκη να δημιουργήσει μια επαγγελματική κάρτα, μια ανακοίνωση, να δημιουργήσει μια παρουσίαση, ένα infographic ή ένα κολάζ. Και αν ορισμένοι άνθρωποι από τη γέννηση έχουν το δώρο, ακόμη και στο Paint και το Notepad, για να δημιουργήσουν αρκετά αξιόλογα προϊόντα, άλλοι θα χρειαστούν ιδιαίτερα εργαλεία που θα βοηθήσουν χωρίς μεγάλη προετοιμασία και επαγγελματικές δεξιότητες για να επιλύσουν τα καθήκοντα. Νέα υπηρεσία ιστού Canva αυτό είναι που είναι. Περαιτέρω στο άρθρο θα μάθετε πώς λειτουργεί και να λάβετε προσκλήσεις για δοκιμές.

Αμέσως μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να υποδείξετε τι πρέπει να δημιουργήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια παρουσίαση, γραφικά για το blog, μια προφύλαξη οθόνης για το Facebook, μια αφίσα, μια πρόσκληση και ούτω καθεξής. Είναι δυνατό να καθορίσετε το μέγεθος του έργου σας.

Canva

Με βάση την επιλογή σας, θα φορτωθεί το αντίστοιχο σύνολο προτύπων. Για παράδειγμα, επέλεξα να δημιουργήσω μια αφίσα, μετά την οποία μου δόθηκε ένας σχεδόν άπειρος αριθμός επιλογών σχεδιασμού. Για να αναζητήσετε ένα θέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης.

Canva

Κάνοντας κλικ στο πρότυπο στο αριστερό παράθυρο, το φορτώνουμε στην περιοχή επεξεργασίας. Όλα είναι απλά – κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο δημιουργεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με τις ιδιότητές του, στο οποίο μπορούμε να αλλάξουμε τις επιγραφές, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, το μέγεθος, την κλίση και άλλες παραμέτρους.

Canva

Φυσικά, μπορείτε όχι μόνο να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα στοιχεία, αλλά και να προσθέσετε το δικό σας. Για να γίνει αυτό, υπάρχουν πολλές καρτέλες στο αριστερό παράθυρο. Τμήμα ΚΕΙΜΕΝΟ, όπως γνωρίζετε, είναι υπεύθυνη για την προσθήκη μπλοκ κειμένου και μπορείτε να μεταφέρετε στο έργο σας ως “γυμνά” πλαίσια κειμένου και όμορφα σχεδιασμένα κενά. Τμήμα BCGROUND σας επιτρέπει να αλλάξετε το φόντο επιλέγοντάς το από δεκάδες και εκατοντάδες γεμίσματα, μοτίβα και εικόνες. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας γραφικά στοιχεία στο έργο, καθώς και φωτογραφίες από το Facebook.

Canva

Αφού ολοκληρώσετε το έργο, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα στον υπολογιστή σας σε μορφή PNG ή PDF, να το μοιραστείτε στο Facebook ή στο Twitter. Υπάρχει επίσης μια περίεργη ευκαιρία να δημοσιεύσετε το έργο στο διαδίκτυο και όποιος γνωρίζει τον κατάλληλο σύνδεσμο θα μπορεί να επεξεργαστεί το έργο σας.

  Πώς να παραγγείλετε προϊόντα σε ιαπωνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και δημοπρασίες

Canva

Ως αποτέλεσμα, μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνουμε μια επαγγελματική κάρτα, ανακοίνωση, πανό ή εικονογράφηση, σε καμία περίπτωση κατώτερη από την επαγγελματική δουλειά. Ναι, για τολμηρές και πρωτότυπες λύσεις, πρέπει να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς, αλλά ως εργαλείο για γρήγορη “πρώτη βοήθεια”, ηλεκτρονική υπηρεσία Canva μπορεί να ενδιαφέρει τον ευρύτερο κύκλο χρηστών.

Εάν ενδιαφέρεστε επίσης για αυτή την υπηρεσία και θέλετε να την δοκιμάσετε στην επιχείρηση (κάτι που σας συνιστώ ιδιαίτερα), πρέπει να σημειωθεί ότι η Canva βρίσκεται στη φάση της δοκιμής και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στις προσκλήσεις. Μπορείτε να αφήσετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας και να λάβετε μια πρόσκληση σε περίπου μια εβδομάδα, ή μπορείτε να γράψετε ένα σχόλιο σε αυτή τη θέση και οι πέντε πρώτες θα λάβουν μια πρόσκληση από μένα.

Canva

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤