Πώς να δημοσιεύσετε πανοράματα στο Instagram

Η λήψη πανοραμικής φωτογραφίας στο Instagram είναι εύκολη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εγγραφή Instagram με πολλές φωτογραφίες που πηγαίνουν από το ένα στο άλλο. Θα φανεί κάτι τέτοιο.

Οι πανοραμικές φωτογραφίες στο Instagram δεν διαφέρουν από τα συνηθισμένα αρχεία με αρκετές φωτογραφίες. Μπορούν να γίνουν με το χέρι ή χρησιμοποιώντας κινητές εφαρμογές. Δείτε πώς να το κάνετε.

Προετοιμασία του πανοράματος με το χέρι

  1. Κάντε μια πανοραμική φωτογραφία. Τα περισσότερα σύγχρονα smartphones και κάμερες είναι σε θέση να το κάνουν αυτό. Λάβετε υπόψη ότι για να κάνετε μια πανοραμική φωτογραφία πραγματικά καλή, μπορεί να χρειαστείτε ένα τρίποδο.
  2. Ανοίξτε τη φωτογραφία σε οποιονδήποτε επεξεργαστή εικόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικές λύσεις, όπως το Photoshop, το Lightroom και οι εναλλακτικές λύσεις τους, ή το Lightroom Mobile ή οποιοδήποτε άλλο γραφικό πρόγραμμα επεξεργασίας της επιλογής σας. Ο επεξεργαστής χρειάζεται μόνο την ικανότητα να κόβει θραύσματα της εικόνας.
  3. Με το εργαλείο περικοπής φωτογραφιών, κόψτε τη φωτογραφία στις επιθυμητές αναλογίες. Εάν θέλετε το πανόραμά σας να αποτελείται από τρία μέρη, οι αναλογίες της φωτογραφίας πρέπει να είναι 3: 1. Για ένα πανόραμα έξι μερών, οι αναλογίες πρέπει να είναι 6: 1 – και ούτω καθεξής. Σημειώστε ότι περισσότερα από δέκα τετράγωνα σε ένα πάνελ Instagram δεν θα εισαχθούν.
  4. Κόψτε την προκύπτουσα εικόνα σε διάφορα τετράγωνα του ιδίου μεγέθους. Μπορείτε να το κάνετε είτε στον επεξεργαστή εικόνων είτε χρησιμοποιώντας μία από τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • Griddrawingtool.com;
  • Imgonline.com.
  1. Θα λάβετε αρκετές εικόνες με τις ίδιες αναλογίες. Τώρα τα στέλνετε στο τηλέφωνό σας για να τα κατεβάσετε με την επιθυμητή σειρά στο Instagram. Ή μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας από τον υπολογιστή σας μέσω της έκδοσης για κινητά του ιστότοπου. Για να έχετε ένα πανόραμα, πρέπει να τοποθετήσετε φωτογραφίες από τα αριστερά προς τα δεξιά, έτσι ώστε το αριστερό μέρος της φωτογραφίας να είναι το πρώτο και η άκρα δεξιά είναι η τελευταία.

  Πώς να κάνετε τη δική σας αποθήκευση σύννεφο

Φόρτωση του πανοράματος αυτόματα

Για να δημιουργήσετε μια πανοραμική φωτογραφία για το Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ως Swipeable για iOS και InSwipe for Android. Είναι δωρεάν, και μαζί τους δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την ανάληψη γραφικών συντακτών.

Εύκαμπτη

Η εφαρμογή iOS σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πανοραμικές φωτογραφίες με 360 ° για το Instagram. Απλά επιλέξτε μια πανοραμική φωτογραφία και η εφαρμογή θα την διαιρέσει σε τετράγωνα τμήματα και θα εφαρμόσει τα απαραίτητα φίλτρα.

InSwipe

Λειτουργεί με Android και έχει παρόμοια λειτουργικότητα – δημιουργεί απρόσκοπτα πανοράματα για το Instagram. Οι φωτογραφίες μπορούν να κλιμακωθούν ή να τροποποιηθούν. Το πλέγμα, προσαρμόζοντας το μέγεθος του πανοραμικού, θα σας επιτρέψει να κόψετε τις εικόνες ακριβώς στις σωστές θέσεις.

Οι πανοραμικές εικόνες στο Instagram φαίνονται αρκετά εντυπωσιακές. Επιπλέον, στις εφαρμογές για κινητά, η ολίσθηση από ένα στιγμιότυπο σε ένα στιγμιότυπο σε ένα αρχείο είναι αρκετά ομαλή, έτσι πολλές φωτογραφίες φαίνεται να είναι ένα ενιαίο σύνολο.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top