Μετάφραση εγγράφων στο Microsoft Office χρησιμοποιώντας το Google Translate

Η Google προσφέρει τρεις υπηρεσίες για τη μετάφραση εγγράφων, αλλά καμία από αυτές δεν λειτουργεί αρκετά καλά. Μπορείτε να μεταφορτώσετε έγγραφα στο Google Translate, αλλά το αρχείο HTML στην έξοδο δεν μπορεί να αποθηκευτεί σωστά και δεν θα περιέχει εικόνες. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό σύνολο εργαλείων Μετάφραση Google, το οποίο έχει επίσης προβλήματα με τη μετατροπή εγγράφων. Τα Έγγραφα Google διαθέτουν δυνατότητα μετάφρασης, αλλά το έγγραφο μετατρέπεται πρώτα σε HTML και η αρχική μορφή δεν διατηρείται πάντα.

Μετάφραση εγγράφων στο Microsoft Office χρησιμοποιώντας το Google Translate

Το DocTranslator είναι μια ειδική υπηρεσία που μεταφράζει έγγραφα του Microsoft Office χρησιμοποιώντας το Google Translate και ταυτόχρονα διατηρεί την αρχική εμφάνιση του εγγράφου χωρίς αλλαγές. Σε αντίθεση με τα Έγγραφα Google, το DocTranslate δεν περιορίζεται σε έγγραφα μέχρι 500 KB και μπορεί να λειτουργήσει με υπολογιστικά φύλλα Excel και παρουσιάσεις του PowerPoint. Το DocTranslater χρησιμοποιεί Java applet για να κατεβάσει αρχεία και να τα μεταφράσει χρησιμοποιώντας το API του Google Translate.

Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας μετάφρασης είναι αναμφισβήτητο: μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στην αρχική μορφή, αφήνοντας αμετάβλητο το μέγεθος της γραμματοσειράς, τις επικεφαλίδες κ.λπ.

  Πώς να δημοσιεύσετε πανοράματα στο Instagram

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top