Τι είναι το Spotify και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Το Spotify είναι μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής που διατίθεται σε 66 χώρες. Το κοινό της είναι περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα, στον κατάλογό του περισσότερα από 300 εκατομμύρια τραγούδια. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητές συσκευές, στο διαδίκτυο, καθώς και σε κονσόλες παιχνιδιών, τηλεοράσεις και στερεοφωνικά κανάλια.

Γιατί το Spotify είναι τόσο δημοφιλές

Το Spotify είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες που προσφέρουν μια νόμιμη ευκαιρία να ακούσετε σε απευθείας σύνδεση κομμάτια από έναν τεράστιο κατάλογο μουσικής. Ωστόσο, οι χρήστες αγαπούν την υπηρεσία όχι μόνο γι ‘αυτό. Το κύριο πλεονέκτημα του Spotify είναι οι αλγόριθμοι επιλογής μουσικής, οι οποίοι είναι σχεδόν τέλεια προσαρμοσμένοι στις προτιμήσεις των ακροατών.

Επιπλέον, υπάρχουν θεματικές λίστες αναπαραγωγής που συντάσσονται από άλλους χρήστες και από τους ίδιους τους μουσικούς. Αυτές οι συλλογές θα σας περιμένουν κάθε εβδομάδα και η καθημερινή επονομαζόμενη Daily Mix είναι διαθέσιμη.

Επίσης στο Spotify υπάρχουν πολύ δροσεροί προσωπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί βασισμένοι σε καλλιτέχνες, playlist, είδη ή μεμονωμένα κομμάτια. Και εκτός από αυτά – την υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και τη δυνατότητα ελέγχου της αναπαραγωγής από οποιαδήποτε συσκευή.

Πώς να ακούτε μουσική

Εκεί ξεκινούν οι δυσκολίες. Δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι επίσημα απρόσιτη στη Ρωσία και την Ουκρανία, δεν είναι σωστό να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Και αν μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Spotify στον υπολογιστή σας ή στο smartphone σας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χωρίς λογαριασμό. Το μητρώο δεν είναι τόσο απλό.

Πώς να εγγραφείτε

Για να εγγραφείτε στο Spotify, πρέπει να εξαπατήσετε λίγο και να αντικαταστήσετε την τοποθεσία σας με μία από τις χώρες όπου η υπηρεσία είναι επίσημα διαθέσιμη. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ. Δείτε πώς να το κάνετε.

 1. Αντικαθίσαμε μια διεύθυνση IP για έναν Αμερικανό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε υπηρεσία VPN. Για παράδειγμα, το TunnelBear ή το Browsec, το οποίο είναι διαθέσιμο ως επέκταση για το Chrome.
  Τι είναι το Spotify
 2. Μεταβείτε στο Spotify.com και εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Get Spotify Free.
  site Spotify
 3. Συμπληρώστε μια απλή φόρμα και επιβεβαιώστε την εγγραφή κάνοντας κλικ στο Εγγραφή.
  Spotify εγγραφή

  Πώς να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε το περιοδικό σας

Στη συνέχεια, ανοίγει η σελίδα λήψης και το πρόγραμμα εγκατάστασης πελάτη για Mac ή Windows ξεκινά αυτόματα λήψη. Με τις κινητές εφαρμογές λίγο πιο περίπλοκη.

Πώς να εγκαταστήσετε το Spotify για iOS και Android

Spotify client

Δεδομένου ότι η Spotify δεν λειτουργεί στην επικράτεια της Ρωσίας και της Ουκρανίας, φυσικά δεν υπάρχουν εφαρμογές στα περιφερειακά καταστήματα App Store και Google Play. Αλλά μπορείτε να τα εγκαταστήσετε.

Με το Android, όλα είναι εύκολα: απλά πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο APK και να εγκαταστήσετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο. Και οι ιδιοκτήτες iPhone θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν έναν Αμερικάνικο λογαριασμό Apple ID και να κατεβάσουν την εφαρμογή από το App Store στο εξωτερικό.

Τι είναι Next

Αυτό είναι όλο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια την τεράστια βιβλιοθήκη πολυμέσων Spotify και να ανακαλύψετε νέους μουσικούς ορίζοντες. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια δεκάρα.

Spotify Music Catalog Spotify Music Catalog

Ένας δωρεάν λογαριασμός δεν έχει σχεδόν κανένα όριο, ειδικά αν προτιμάτε να ακούτε μουσική από τον υπολογιστή σας. Πρέπει να συνδεθείτε μόνο στο Spotify δύο φορές το μήνα μέσω του αμερικανικού VPN και να ακούτε περιστασιακά τη διαφήμιση μεταξύ των κομματιών. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης, η οποία δεν έχει σημασία για την επιφάνεια εργασίας και να αλλάξετε τη μέγιστη ποιότητα της ροής (320 kbps).

Σε κινητές συσκευές, το όριο για την παράκαμψη έξι κομματιών ανά ώρα και η αδυναμία επιλογής συγκεκριμένου τραγουδιού στη λίστα αναπαραγωγής προστίθενται στους παραπάνω περιορισμούς (λειτουργεί μόνο η λειτουργία Shuffle mode).

Η συνδρομή Premium αφαιρεί όλους τους περιορισμούς. Αλλά για να το αγοράσετε, θα πρέπει να πάρετε λίγο πιο σύγχυση.

  Πώς να παρακάμψετε την κλειδαριά τηλεγραφήματος

Πώς να πληρώσετε ασφάλιστρο

Πληρώστε μια κάρτα συνδρομής της ρωσικής ή ουκρανικής τράπεζας δεν θα λειτουργήσει, επειδή η Spotify δέχεται χάρτες μόνο εκείνων των χωρών στις οποίες λειτουργεί επίσημα (σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεικνύεται, αλλά είναι πιθανότερο μια εξαίρεση). Σε διαφορετικές χώρες το κόστος συνδρομής είναι διαφορετικό, το φθηνότερο είναι τώρα στις Φιλιππίνες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αγοράζοντας μια οικογενειακή πρόσβαση για έξι άτομα.

Τώρα υπάρχουν δύο τρόποι για να πάρετε μια premium εγγραφή:

 1. Αγοράστε ένα eBay δωροκάρτα Spotify, συμπληρώστε το με ένα λογαριασμό και ενεργοποιήστε μια συνδρομητική συνδρομή.
 2. Ξεκινήστε έναν πλαστό λογαριασμό American PayPal, μεταφέρετε χρήματα από αυτόν στον περιφερειακό λογαριασμό σας και πληρώστε μια συνδρομή premium.

Όλες οι ενέργειες, φυσικά, πρέπει να πραγματοποιηθούν με το συμπεριλαμβανόμενο αμερικανικό VPN.

Ωστόσο, η αγορά μιας πριμοδότησης δεν είναι απαραίτητη. Εγώ, για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το Spotify για αρκετά χρόνια αποκλειστικά στην ελεύθερη έκδοση και δεν βιώνω ταλαιπωρία. Έχω ρυθμίσει όλες τις λίστες αναπαραγωγής και το ραδιόφωνο στο Mac, και στη συνέχεια απλά ακούστε στο iPhone. Η διαφήμιση είναι πολύ διακριτική και η ποιότητα της ροής, ακόμη και στη συνήθη έκδοση, είναι αρκετά αξιοπρεπής. Το μόνο που λείπει μερικές φορές είναι η λειτουργία εκτός σύνδεσης, αν και υπάρχουν πολύ λίγες καταστάσεις όταν δεν υπάρχει Internet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤