Kuinka poistaa henkilökohtaiset tiedot digitaalisista valokuvistasi

Valokuvien katseluun sosiaalisissa verkostoissa tai valokuvausvarastoissa saat kuvaajasta hyvin vähän tietoa. Jos lähetät valokuvan sen alkuperäiseen kokoon, saat välittömästi tietoa kamerasta, sen asetuksista ja mistä ohjelmista olet käsitellyt valokuvaa ennen sen käynnistämistä verkkoon. Ja tapauksissa, joissa on kuvia matkapuhelimesta, voit saada tämän paikan koordinaatit.

Niille, jotka haluaisivat piilottaa kaikki nämä yksityiskohdat, pienen opetuksen ja videon.

Kuinka poistaa tietoja kamerasta ja GPS: stä

Windows QuickFix on ilmainen apuohjelma, joka auttaa sinua selviytymään tästä tehtävästä. Vedä kuva vain avattuun QuickFix-ikkunaan, napsauta “Clean MetaData” -painiketta ja kaikki tiedot poistetaan. Tämä ohjelma luo uuden kopion valokuvasta eikä korvaa alkuperäistä valokuvaa.

QuickFix ei ainoastaan ​​poista kaikkia sijaintisi EXIF-tietoja ja GPS-tietoja, vaan myös puhdistaa kaikki IPTC- ja XMP-tunnisteet, joita ohjelma, jota kuvat muokataan, voi lisätä.

Lisäksi Microsoft tarjoaa yhden ilmaisen Pro Photo Tools -työkalun, jonka avulla voit poistaa yleiset tiedot valokuvasta ja GPS: stä.

Vaihtoehtoinen polku

Jos kaikki muokattavat valokuvat ovat samassa kansiossa, voit muokata EXIF-tietoja yksinkertaisesti Resurssienhallinnassa ilman lisäohjelmia.

Valitse kaikki tiedostot, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Napsauta sitten Details-välilehteä ja valitse “Remove Properties and Personal Information”. Seuraavassa valikossa voit poistaa valokuvalle ommellut tiedot.

  Как да промените фона в папката на Windows

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤