PUBG Mobile službeno je postao dostupan na PC-u

PUBG Mobile na računalu prije moguće je pokrenuti samo putem Android emulatori treće strane za sustav Windows, ali sada je sve postalo puno lakše. Tencent, razvojni programer igre, objavio je službeni klijent, koji je bez plesanja s tamburinom omogućio pokretanje mobilne igre na kućnom računalu ili prijenosnom računalu.

Emulator PUBG Mobile možete preuzeti s službene stranice. Preuzimanje instalatera odvija se automatski. Nakon što je pokrenut, trebate samo pričekati da se sve potrebne datoteke preuzmu.

Igra se otvara u posebnom prozoru, desno od koje tipke na tipkovnici odgovaraju akcijama u igri. Tu su i postavke, uključujući grafičke.

U prvom startu igra može prilično usporiti, teksture su polagane i neujednačene, a stvarna je i za niske grafičke postavke. Normalan način rada s punim zaslonom nije prisutan, samo s kadom, ali se time ne ometa.

Igrajte se mišem i tipkovnicom, naravno, mnogo prikladnijim. To se osjeća u cilju iu jednostavnom pokretu u zgradama. Glavna stvar je da nije bilo problema s crtanjem i nije propustio Internet.

Ako ste početnik u PUBG-u, preporučujemo da se upoznate s osnovnim savjetima koji će vam omogućiti preživljavanje u ovoj kraljevskoj bitci i brže stjecanje iskustva.

  Οδηγός ρύθμισης της γραμμής εργασιών των Windows

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top