Vježba za mršavljenje: 8 15 minuta treninga

To nije prvi put da sam pročitao mišljenja stručnjaka koji tvrde da za održavanje dobre forme potrebu orati satima u teretani. Ako ispravno kombinirate vježbe mršavljenja u pravom ritmu, bit će dovoljno petnaest minuta.

Vrlo primamljivi zvukovi za sve koji su zauzeti na poslu od zore do sutona. Stvarno?

Vježbe za svaki dan: 8 15 minuta treninga
© foto

Ove vježbe su razvili žene za žene i nisam siguran da će biti korisni muškarcima. Možda, za početnike, koji čine prve korake na treadmill u sportskom klubu.

Nikki Anderson, osobni trener i vlasnik sportskog kluba, vjeruje da mješavina vježbi za cijelo tijelo s kardio vježbama bez pauze za petnaest minuta pomoći će vam da budete u prilično dobrom fizičkom obliku.

Shema osposobljavanja

Trening bi trebao sadržavati tri pet minuta. Svaka pyatiminutka se sastoji od 30 sekundi kardio (trčanje na licu mjesta, skakanje užeta, skakanje, itd.). Ostatak vremena (4 minute 30 sekundi) obavljate vježbu za tijelo. Kao rezultat, dobivate niz svojih tri različite vježbe za različite dijelove tijela i kardio zagrijavanje.

Sudjelovao sam u intervalnim vježbama u fitness centru 45 minuta – dok je to najteži zadatak, nakon čega se svaki mišić osjeća u tijelu.

Donji dio tijela: Planinar

Naglasak je na ravnim rukama, leđa je ravna, trbuh je uvučen. Brzo mijenjate noge s koljenom u želudac, kao da se trče gore, podizanjem koljena visoko. Pokušajte vježbu učiniti najbržim tempom koji vam je dostupan.

kako biti u formi pomoću 15 treninga
© foto

Donji dio tijela: skokira s skokovima

Ruka po glavi, koljena na stranu, noge do širine ramena. Čučnite i lagano skočite, gurajući cijelu nogu, a ne samo čarape.

učinkovite vježbe
© foto

Donji dio tijela: korak s napadom na stepenice

Da biste izvršili ovu vježbu, trebat će vam ljestve ili korak. Pritisnite desnu nogu na korak, držite lijevu stranu naprijed i držite se podignutim koljenom nekoliko sekundi. Zatim vratite lijevu nogu u polaznu poziciju, a desno padne unatrag dubokim čučanjom. Preporučljivo je napraviti 10 ponavljanja po stopi.

  Hrana za zdravlje crijeva

Vježbe za učenje kod kuće
© foto

Kućište: Rolling bar

Naglasak je na ravnim rukama, leđa je ravna, trbuh je uvučen. Prebacite težinu desno i otkopčajte tijelo i noge potpuno lijevo, lijeva ruka se podiže prema gore okomito na pod. U tom položaju zadržavate 5-10 sekundi, a zatim se vratite u početni položaj i vježbajte na lijevoj ruci.

Dok mijenjate ruke, pokušajte zadržati ravnu liniju u tijelu, tijelo bi trebalo ostati u stalnoj napetosti.

fitness za dom
© foto

Slučaj: bicikl

Naslonite se na leđa, ruke iza glave, koljena prema stranama, lopatice na vrhu. Podignite ravne noge pod kutom od 45 stupnjeva od poda. Desna noga je ravna, lijevi koljeno dopire do sastanka do desnog lakta. Zatim dolazi do promjene nogu – ovo je jedno ponavljanje.

U tom slučaju, ravna noga treba uvijek biti barem približno pod kutom od 45 stupnjeva prema podu, a brada ne smije biti pritisnuta na vrat. Inače, nakon vježbe, nećete biti bolesni s tiskom, već s vratom, budući da gornji dio tijela ne držite tiskom, već vratom. Preporučljivo je napraviti 20 ponavljanja.

vježba, kako izgubiti težinu kod kuće
© foto

Gornji dio tijela: gore na stranu

Lezi na desnoj strani, koljena savijena, noge zajedno (osobito stopala). S desne strane, omotajte se oko struka i stavite lijevu ruku na pod ispred vas. Podignite gornji dio tijela, pokušavajući se ne naginjati na ruku. Zatim polako, ne bacajući slučaj, leći na podu. Preporučljivo je izvesti 10-15 ponavljanja s jedne strane.

Komplikacija # 1: položaj je gotovo isti, ali ruka ne prihvaća struk, već je savijen na lakat i ranu iza stražnjeg dijela glave, noge se ispravljaju. Uzvišenja su komplicirana istovremenim dizanjem gornjeg dijela tijela i ravnom nogom. To jest, ako ležiš s desne strane, podignite lijevu nogu prema gore. Tada se tijelo i noga polako, silom, vraćaju na mjesto.

  Kako povećati rast nakon 25 godina

Komplikacija # 2: pri izvođenju vježbi na desnoj strani, lijeva noga stalno podiže, podigao desnu nogu na lijevo istodobno podižući tijelo.

Komplikacija broj 3: obje se noge podižu istodobno uz podizanje tijela. Istodobno, noge su čvrsto pritiskane jedna na drugu. Ako želite, možete dodati težinu jednoj ili obje noge.

vježbe za donji dio tijela
© foto

Gornji dio tijela: Push-up u pozi “Psi glavu dolje”

Postanite pozicija “Psi glava dolje”, noge i leđa su ravni, ruke su malo šire od širine ramena. Počnite se iscijediti, savijanje laktova, čelo na dnu. Zatim poravnajte ruke.

Noga liftovi, vježbe za dom
© foto

Gornji dio tijela: Push-up za triceps

Standardni push-up za triceps. Djevojke izvode iz koljena, muškarci – kao i uvijek :). Leđa je ravna, trbuh je uvučen, držimo donji dio leđa. Ruke su čvrsto pritisnute na tijelo. Polazna pozicija je naglasak na ravnim rukama na širini ramena. Tijekom guranja, koljena se povlače jasno, a ne na stranicama.

push-up za djevojčice
© foto

Odaberite vježbe i naprijed;)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top