5 съвета как да танцувате мъж да изглежда привлекателен за жените

Никога не съм харесвал да танцувам. Не защото не знам как, макар и да, не знам как. Но и защото просто не се наслаждавам на удоволствието да се движа във времето с музиката. Но много често виждах момчета и момичета, които треперят от конвулсии в клубове, защото по друг начин е трудно да го нарекат.

За щастие за мъжете, Университет Норт-Мондия проведе забележително проучване как да танцува мъжката половина на човечеството, за да изглежда привлекателно в очите на жените. Избрах ключовите и най-интересните съвети от това проучване.

Изследователи от университета взеха 19 мъже на възраст от 18 до 35 години без танцувално минало и ги принудиха да танцуват. Като музика те взеха много проста малко, която често чувате във всички нощни клубове. Нещо като “tuz-tut-oz-tuts”.

И 19-те късметли не само танцуваха, но го направиха пред комплексна система за улавяне на движение, която анализираше танца си и го прехвърли на 3D модел на човек. Това беше направено, защото моделите бяха показани на 37 жени, така че да оценят привлекателността на танца на всеки човек, без да бъдат разсеяни от външния му вид.

как да танцува човек
Така движението на субектите се грижи за 3D обработката

Жените оцениха и сортират триизмерните модели от стръмността на танца си. Учените са използвали най-успешните модели и на тяхна основа са изведени някои много интересни тенденции.

Какви движения трябва да направите на дансинга:

  1. Обръща глава.
  2. Завиване в таза.
  3. Бързо движение с краката си.
  4. Използвайте движение с голяма амплитуда.
  5. Не дръпнете главата си и не се ограничавайте.

Колеги от Business Insider направиха отлично видео, базирано на това проучване.

  26 грешки в мисленето, поради които ние не разбираме нищо

Така че, ако винаги сте мечтали да натъпкате момиче с танц, тогава всичко е лошо за вас сега знаете как да го направите.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top