11 λόγοι για να αυνανιστεί: συμβουλές για κορίτσια

1. Ο αυνανισμός ενοχλεί τους μύες του πυελικού εδάφους

Φυσικά, έχετε ακούσει για τα οφέλη των ασκήσεων Kegel για τους μυς του πυελικού εδάφους. Ο αυνανισμός, που τελειώνει με οργασμό, μπορεί να τους αντικαταστήσει. Επιπλέον, υποστηρίζει τον τόνο των οργανοληπτικών λειτουργιών του σώματος, για παράδειγμα, την κολπική λίπανση. Με την ευκαιρία, είναι βολικό να εκπαιδεύσετε τους μυς με τη βοήθεια ειδικών κολπικών σφαιρών.

2. Ο αυνανισμός θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε

Η μελέτη του ιδίου διεγείρει την παραγωγή ενδορφινών και ορμονών που βελτιώνουν τη διάθεση και επίσης ανακουφίζει από το άγχος, το άγχος και την κατάθλιψη. Επιπλέον, μετά τον οργασμό είναι καλύτερα να κοιμηθείς.

3. Ο αυνανισμός θα ανακουφίσει τον πόνο

Πάσχει από πονοκέφαλο και PMS; Θα βοηθήσει τον οργασμό, ο οποίος θα φέρει τον αυνανισμό. Οι ενδορφίνες επηρεάζουν ευνοϊκά τη ροή του αίματος, αυξάνουν τη διάθεση και ενεργοποιούν.

4. Ο αυνανισμός θα ξυπνήσει κρυμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Στη μοναξιά των πιο χυδαίων φαντασιών. Και αυτό είναι χρήσιμο για την εργασία του εγκεφάλου. Αγαπημένες εικόνες και ιστορίες μπορούν αργότερα να επαναληφθούν με έναν σύντροφο.

Αν δίνεις ξεκούραση στις σκέψεις σου, μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά και να φανταστείς τον εαυτό σου σε καταστάσεις που ντρέπεσαι να σκεφτείς. Για παράδειγμα, τρισδιάστατα ή σκληρά παιχνίδια. Το καλύτερο μέρος είναι ότι κανείς δεν θα ξέρει για τις σκέψεις σας, αλλά στη φαντασία σας μπορείτε να γίνετε καθένας. Και κοιμάστε με κανέναν.

5. Ο αυνανισμός δεν απαιτεί ιδιαίτερο τοπίο και διάθεση

Φυσικά, μπορείτε να ανάψετε κεριά για να αυξήσετε τα πνεύματά σας, αλλά η πραγματική αξία του αυνανισμού είναι ότι δεν χρειάζεται να εντυπωσιάζετε ή να εκπλαγείτε κανέναν. Ως εκ τούτου, τα ακάλυπτα πόδια δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στο δρόμο προς την ευχαρίστηση.

  9 σημάδια ότι υποσιτίζεστε

6. Ο αυνανισμός θα βοηθήσει στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητας

Αυτό είναι εύκολο για τους άνδρες και το σώμα μιας γυναίκας, ειδικά η περιοχή μεταξύ της κλειτορίδας και του κόλπου, είναι γεμάτη εκπλήξεις. Εξερευνήστε τον εαυτό σας και στη συνέχεια μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας με τον συνεργάτη

7. Ο αυνανισμός είναι απολύτως ασφαλής

Το σεξ μόνο είναι ασφαλές. Δεν υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης ή αλίευσης. Δεν θα ανησυχήσετε ότι ένα προφυλακτικό μπορεί να σπάσει. Μόνο εσείς, γαλήνη και ευχαρίστηση.

8. Ο αυνανισμός διεγείρει τη λίμπιντο

Όσο περισσότερο αυνανίζεις, τόσο καλύτερα θα αναγνωρίσεις το σώμα σου και θα γίνεις πιο σίγουρος στον εαυτό σου. Αυτό θα επηρεάσει το φύλο σας με το σύντροφό σας. Εάν υποκινείτε τακτικά τον εαυτό σας, αυξάνεται η σημασία και η αξία του σεξ, καθώς και τα οφέλη του για το σώμα.

9. Ο αυνανισμός βοηθάει να εκφραστείς

Η αγαπημένη θέση του συνεργάτη σας απαιτεί να έχετε δύναμη και ευελιξία; Ξεχάστε το. Κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, εστιάζετε μόνο στον εαυτό σας. Δεν έχει σημασία πόσο και με τι το κάνετε. Εάν αισθάνεστε καλά, αισθάνεστε καλά. Στην πλάτη ή στο στομάχι σας, πιέζοντας ή απλώνοντας τα πόδια σας, χρησιμοποιώντας ένα δονητή ή δάχτυλα – βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

10. Ο αυνανισμός θα σώσει τον γάμο

Το σεξ στο γάμο αναγκαστικά παίρνει βαρετό μετά από λίγο. Το πάθος αργά πηγαίνει μακριά, αλλά η ζωή έρχεται στο προσκήνιο. Επομένως, εκείνες τις μέρες που ο σύντροφος πέφτει από τα πόδια του από κόπωση, και θέλετε κάτι καυτό κακάο, αγαπάτε τον εαυτό σας. Ο αυνανισμός θα βοηθήσει επίσης να αποφύγει την προδοσία λόγω διαφορών σε σεξουαλικές ορέξεις και εθισμούς.

  Τι να κάνετε εάν ένας αγαπημένος μιλάει για αυτοκτονία

11. Το αυνανισμό είναι απλά γαμημένο.

Και είναι δύσκολο να το συζητήσουμε.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤