Πίνακας-μετασχηματιστής για την εργασία και την καθιστή (+ ειδική προσφορά)

Έχουμε επανειλημμένα δημοσιεύσει υλικό σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η υγεία της πλάτης και ποιες συνέπειες για το σώμα ως σύνολο μπορούν να έχουν ένα άβολο χώρο εργασίας ή έναν καθιστό τρόπο ζωής. Διαβάστε, για παράδειγμα, τι συμβαίνει στο σώμα μας, εάν κάθεστε περισσότερο από 8 ώρες την ημέρα (ειδικά χωρίς διακοπή). Εδώ και η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης εξαιτίας της απόκλισης μεταξύ του ύψους του τραπεζιού και της ανάπτυξης ενός ατόμου και της σταθερής συμπίεσης των εσωτερικών οργάνων και πολλά άλλα. Μια λογική, από την πρώτη ματιά, λύση φαίνεται να ρωτάει: δουλειά. Αλλά για μια πιο προσεκτική εξέταση είναι απαραίτητη για να εγκαταλείψει αυτή την επιλογή: πλατυποδία και φλεβίτιδα – αυτά είναι μόνο μερικά από που βρίσκεται σε αναμονή για εμάς εδώ παθήσεις.

Τι κάνεις λοιπόν; Το πιο λογικό εναλλαγή της θέσης “συνεδρίασης” και “όρθιας” κατά την εργασία. Ακούγεται λογικό, αλλά πώς να το οργανώσετε; Δύο διαφορετικοί πίνακες επιπέδου, φυσικά, θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, αλλά δεν θα προσθέσουν ευκολία. Και εδώ πρόκειται για την ενίσχυση των ειδικών επίπλων που σας επιτρέπει να αλλάξετε το ύψος των πάγκων και, κατά συνέπεια, να ρυθμίσετε το σταθμό εργασίας για την ανάπτυξη του κάθε ατόμου – δεν έχει σημασία, αυτός που κάθεται στην εργασία ή μόνιμη.

Για τους Ευρωπαίους, τέτοιοι πίνακες-μετασχηματιστές δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά στη Ρωσία μόλις αρχίζουν να εμφανίζονται. Μία από αυτές τις καινοτομίες είναι η επίπλωση Ergostol. Ας εξετάσουμε αυτή την παραλλαγή με περισσότερες λεπτομέρειες.

πίνακες ErgoStol είναι ρυθμιζόμενο καθ ‘ύψος, για την προσαρμογή στην ανάπτυξη ενός καθισμένου ατόμου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ευέλικτο και κατάλληλο για όποιον αποφασίζει να ξεκινήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στις σκανδιναβικές χώρες, παρατηρούμε μια παρόμοια έπιπλα, περίπου το 90% του συνόλου των γραφείων, και ακόμη και οι Σκανδιναβοί ξέρουν πολύ υψηλής ποιότητας και βολικό πράγματα. Το δεύτερο συν των τραπεζιών ErgoStol είναι η τιμή τους. Εάν αποφασίσατε σοβαρά να αρχίσετε να εργάζεστε για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εργασίας, τότε αυτή είναι μια από τις καλύτερες λύσεις τιμών.

  Γίνε άντρας! 9 απλοί τρόποι για την αύξηση της τεστοστερόνης

Γνωρίστε αυτό – το ErgoStol Duo, το τραπέζι είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε ύψος, για εργασία σε καθιστή θέση.

Πίνακας μετασχηματιστών

Η λέξη-κλειδί εδώ είναι “ηλεκτρο-ρυθμιζόμενη” – αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μετακινείτε συνεχώς κάτι και ξεβιδώστε το. Αρκεί μόνο να πατήσετε το κουμπί και ο πίνακας θα αυξηθεί ή θα πέσει στο επιθυμητό ύψος.

Πίνακας μετασχηματιστών

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική τόσο για το γραφείο όσο και για το σπίτι. Εκτός αυτού, υπάρχουν πιο πολύπλοκες. Για παράδειγμα, η “επιλογή για συναντήσεις” είναι ένας πίνακας, πίσω από τον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα 4 άτομα.

Πίνακας μετασχηματιστών

Στο σχεδιασμό αυτού του πίνακα υπάρχει η δυνατότητα προσάρτησης ενός τρίτου στηρίγματος, το οποίο, με τη σειρά του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πραγματικά ευρύχωρα τραπέζια μήκους έως 4,5 μέτρων.

Και περισσότερος τέτοιος χρόνος: αν δεν διατρέχετε ακόμα τον κίνδυνο να διανύσετε όλη τη διάρκεια της εργασίας σας, τότε θα πρέπει να σηκώσετε την κατάλληλη καρέκλα.
Μια ενδιαφέρουσα επιλογή μπορεί να είναι μια μοντέρνα καρέκλα Salli Twin. Σε αυτό το μοντέλο δεν ρυθμίζεται μόνο το ύψος του καθίσματος, αλλά και η κλίση του. Και αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε σε ημιστελή θέση. Ως αποτέλεσμα, η πλάτη ισιώνει αυτόματα και αφαιρεί τη σύσφιξη των αρτηριών στη βουβωνική χώρα (η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους άνδρες).

Salli Twin Chair

Εκτός από το μοντέλο Salli Twin, υπάρχουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Για παράδειγμα, το μοντέλο Salli Swing είναι ένα είδος καρέκλας-σέλας. Λόγω της ασυνήθιστης δομής του, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κλίση του καθίσματος χωρίς πρόσθετους μοχλούς – η καρέκλα ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός σας.

  Το μέγεθος δεν έχει σημασία: τα πάντα για τα πέη

Salli Καρέκλα Swing

Αν σας ενδιαφέρει σε αυτά τα έπιπλα, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να αγοράσουν κάποια από τις αγαπημένες επιλογές για έκπτωση, όπως η δράση ξεκινά Layfhakere: layfhakery όλα, κάνει μια παραγγελία στο κατάστημα ErgoStol εντός 14 ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης c, μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν παράδοση στη Ρωσία. Για να γίνει αυτό, αρκεί να τοποθετήσετε μια εντολή κατά τη διάρκεια της δράσης της δράσης και να πληρώσετε για αυτήν εντός 60 ημερών.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤