5 legjobb iOS alkalmazás a repülőgépek követésére

Ha folyamatosan repülsz, csak tudnod kell a repülőgép ütemtervét, nehogy későn járj a repüléshez. Ehhez számos kényelmes alkalmazás áll rendelkezésre a repülőgépek követésére, amelyek felbecsülhetetlen értékű szolgáltatást nyújtanak Önnek. Tehát, melyik közülük a legjobb?

FlightBoard

A FlightBoardot a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren található kitűnő tájékoztató táblának megfelelően tervezték. És ez az alkalmazás, amelyet minden utazó okostelefonjára telepíteni kell. A FlightBoard olyan adatokat jelenít meg, amelyeket bármelyik repülőtér terminálján kaphat. Megtekintheti a különböző járatokat, megfigyelheti a repülőgépek indulását és érkezését, valamint nyomon követheti a hasznos információkat. Ha ismeri a járatszámot vagy a repülőtéri kódot, bármikor még részletesebb információt kaphat a tervezett járatokról.

LoungeBuddy

A LoungeBuddy segít információkat kapni a világ 500 legnagyobb repülőteréről. Rámutatva a hitelkártya és a repülés, akkor láthatjuk, milyen szolgáltatásokat és rekreációs területek adhat ingyenesen vagy egy bizonyos ideig díj mellett lehetőség van a kiszűrésére üdülőterületen, ha szüksége van némi felszerelve. Természetesen, hasonlóan más alkalmazásokhoz, nyomon követheti az általános érdeklődési körű információkat is.

App az Airben

Az App in the Air nagyszerű társa azoknak, akik türelmetlenül és talán félelemmel várják a repülőtéren való repülést. Az alkalmazás érdekes és hasznos információt nyújt a repülőtérről, ahova megy, és tippeket és tippeket ad. Például, hol vannak az aljzatok, az ingyenes Wi-Fi, a kávézó vagy bizonyos boltok. Minden tanácsra szavazhatsz, így a jövőben nem szedhet ki, hanem segít más utazóknak. Miután eljutott a repülőtérre, megnézheti a járat állapotát, a legtöbb repülőteretérképet, és beszélgethet a repüléssel már átszállított utasokkal. És minél többet utazik, annál több eredmény jelenik meg a profiljában. A levegőben való tartózkodás valós időben képes lesz nyomon követni a repülőgép helyét. Azonban ahhoz, hogy extra szolgáltatásokat szerezzen be, beépített vásárlással kell rendelkeznie.

Flightradar24 Pro

A Flightradar24 Pro valós időben nyújtja a legátfogóbb és részletes információkat a különböző járatokról világszerte. Indítsa el az alkalmazást, és több száz repülőgépet fog látni szerte a világon, beleértve azokat is, amelyek repülnek fölötted. Kattintson bármelyikre, és részletes információkat jelenít meg a repülőgép útvonaláról, magasságáról, sebességéről és pontos helyéről.

MiFlight

Annak érdekében, hogy hasznos időt töltsön, tudnia kell, mennyi raktáron van. A MiFlight hatalmas számú forrást használ, amely megmutatja Önnek, hogy mennyi ideig fog átjutni az ellenőrző pontokon. Ez különösen kényelmes az ünnepekre, amikor a repülőterek túlzsúfoltak. Csak futtassa a MiFlight-ot, válassza ki a reptéret és a terminált, és azonnal megkapja a szükséges információkat. Jelenleg az alkalmazás mintegy 50 repülőteret támogat és hozzáférést biztosít a terminál kártyáihoz. A legnagyobbikról szóló információk folyamatosan frissülnek néhány órán belül.

keresztül iMore

  5 legjobb iOS-alkalmazás a csillagok megtekintéséhez

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top