9 ideiglenes e-mail szolgáltatás

Gyakran be kell jelentkezned egy olyan webhelyre, amelyet csak egyszer kíván használni. Fórumok, blogok, fájlmegosztás és még néhány közönséges Wi-Fi pont is megkérdezi az e-mail címét. Ezután megtudja, hogy a doboz tele van spamekkel, promóciós bejegyzésekkel és más értelmetlen dolgokkal, amelyeket mindenhol elküldtek, ahol regisztrált.

Az ideiglenes e-mail szolgáltatásokat úgy alakították ki, hogy megoldják ezt a problémát. Az egyszeri postaládák segítségével regisztrálhat, ahol szükséged van, anélkül, hogy aggódnád, hogy bosszantja a nem kívánt levelezés.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes webhelyek és fórumok nem engedélyezik ideiglenes e-mail használatát a regisztráció során. Ezt a korlátozást megkerülheti egy másik e-mail domain kiválasztásával.

1. TrashMail

Ideiglenes e-mail: TrashMail

Kedvelt egyszeri e-mail szolgáltatás. A használatához meg kell adnia az Ön valódi e-mail címét, ahol az üzeneteket elküldjük. Az elküldött üzenetek száma módosítható. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy mennyi ideig fog működni egy ideiglenes postafiók.

A TrashMail regisztrációja opcionális, de a regisztrált felhasználók több ideiglenes címet is létrehozhatnak. 16 e-mail tartomány közül választhat.

Ha sok egyszeri levelezési címre van szüksége, egy TrashMail Plus fiókot regisztrálhat évente 21,99 dollárért. A fizetős fiók lehetővé teszi, hogy legfeljebb 5000 ideiglenes e-mail címet hozzon létre korlátlan számú továbbított üzenetben.

A TrashMail kiterjesztéseket tartalmaz a Chrome és a Firefox számára, amelyek megkönnyítik a gyors regisztrálást.

Használja a TrashMail →
Telepítse a TrashMail kiterjesztést Firefoxhoz →

2. Guerrilla Mail

Ideiglenes e-mail: Guerrilla Mail

Guerrilla Mail – az egyik legrégebbi, egyszeri e-mail szolgáltató, amely 2006 óta működik. A TrashMailtől eltérően a Guerrilla Mail nem teszi lehetővé több e-mail cím létrehozását, és nem kéri az igazi e-mail címét.

A fogadott cím csak egy órára érvényes. De a Guerrilla Mail sokkal könnyebb használni és teljesen ingyenes.

A webes felületen kívül van Android alkalmazás is.

Használja a Guerrilla Mail →

  Az Instagram történetek használata: kimerítő útmutató

3. nada

Ideiglenes e-mail: nada

A nada egyszeri e-mail szolgáltatás az AirMail alkotóiról, népszerű e-mail kliens Mac és iPhone számára. A nada nem követeli meg a valódi cím regisztrálását vagy jelzését. Ezenkívül a szolgáltatás teljesen ingyenes.

A nada egyszerre legfeljebb 10 címet képes létrehozni. Használhat véletlenszerűen generált címet, vagy létrehozhat saját 10 tételes domainből.

A fogadott szolgáltatási üzenetek egy hétig tárolódnak. A bejövő levelek mellékleteinek száma nem korlátozott.

A nada webes verziójának mobil verziója lehetővé teszi, hogy az Android és az iOS operációs rendszert futtató bármely okostelefonnal együtt dolgozzon.

Használja a nada →

4. DropMail

Ideiglenes e-mail: DropMail

Könnyen használható egyszeri e-mail szolgáltatás. A létrehozott postafiók munkaideje korlátlan, a cím mindaddig rendelkezésre áll, amíg frissíti az oldalt. Emellett létrehozhat egy végtelen számú postafiókot is.

A DropMail beépített továbbítási funkcióval rendelkezik, így szükség esetén ideiglenes címét is meg tudja adni. A DropMail nagyon gyors és nem igényel regisztrációt.

Használja ki a DropMail → előnyeit

5. Mailinator

Ideiglenes e-mail: Mailinator

A Mailinator egy funkcióval rendelkezik. Egyszeri postafiók létrehozásakor bármelyik címet megadhat. Ha már foglalt, akkor is használhatja. Az összes betűt elolvashatja a más felhasználók által létrehozott dobozokban. Ők is el tudják olvasni a leveleket. Tehát a Mailinator nem használható fel valóban fontos webhelyek és fórumok regisztrációjánál.

Ha szükséges, regisztrálhat a Mailinatorra, és ideiglenes dobozait privát és nem elérhetővé teheti más felhasználók számára. Ezenkívül a szolgáltatás speciális díjcsomagokat biztosít a fejlesztők és a vállalkozások számára, de személyes használatra, egy ingyenes verzió is elég.

Használja a Mailinator →

6. Fake Mail Generator

Ideiglenes e-mail: Fake Mail Generator

Ez egy népszerű és ingyenes egyszeri e-mail szolgáltató. A Fake Mail Generator lehetővé teszi, hogy felkeresse levelezési címét, és válasszon egy tíz tartomány közül. A postaláda időtartama 24 óra.

Mint a Mailinator, a Fake Mail Generator lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy betűket olvassanak bármelyik egyszeri postaládában, ha a címük ismert.

  Tuxera NTFS for Mac. Egyszerű munka NTFS partíciókkal

Használja a Fake Mail Generator →

7. Temp Mail

Ideiglenes e-mail: Temp Mail

A Temp Mail egy meglehetősen jól ismert egyszeri e-mail szolgáltatás. Ez nagyon egyszerű és gyakorlatilag mentes a beállításoktól. Csak nyissa meg és másolja át ideiglenes levelezési címét. A postaláda addig érvényes, amíg nem törli, de az összes beérkező üzenet eltűnik egy órán belül.

A webes felületen kívül a Chrome, a Firefox és az Opera kiterjesztései, valamint az Android és az iOS alkalmazásai közötti interakció is elérhető.

A Temp Mail használata →
A Temp Mail for Firefox telepítése →

8. Crazy Mailing

Ideiglenes e-mail: Crazy Mailing

A Crazy Mailing létrehoz egy véletlenszerűen létrehozott címet, amelyet tíz perc elteltével törölni fog.

A regisztráció nem kötelező, de számos további lehetőséget kínál: a cím tíz percnél hosszabb meghosszabbítása, levelek küldése az igazi levelezéshez, egyszerre több egyszeri cím létrehozása.

A szolgáltatással a Chrome és a Firefox webes felületével vagy bővítménnyel dolgozhat.

Használja a Crazy Mailing →
Telepítse a Crazy Mailing kiterjesztést Firefoxhoz →

9. 10MinuteMail

Ideiglenes e-mail: 10MinuteMail

A 10MinuteMail különbözik a legtöbb hasonló szolgáltatástól, mivel válaszolhat a fogadott e-mailekre. Továbbá továbbíthatók az Ön valódi e-mail címére.

A 10MinuteMail használatához nem kell regisztrálnia. Csak nyissa meg a szolgáltatást a böngészőben, és másolja a létrehozott címet. Minden felhasználó számára egyedülálló, így senki más nem fogja tudni olvasni a leveleket.

Ahogy a szolgáltatás neve is jelzi, a postaládák itt tíz percig élnek. De ha szükséges, meghosszabbíthatja ezt az időszakot. A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Használja a 10MinuteMail →

Olvassa el:

  • Hogyan találjuk meg a megfelelő személy e-mailjét: eszközök, trükkök, taktika →
  • Hogyan gyűjthetek betűket a különböző dobozokból egy helyen →
  • MySignature – szolgáltatás a tökéletes aláírás létrehozásához az emailben →