A legjobb 10 mobilalkalmazás a bora szerelmeseinek az iPhone és az Android számára

Wine Spectator WineRatings +

Tehát meghívták vacsorázni, és megkértek, hogy hoztak magával egy üveg fehérborot, melyiket választottad? Ha nem iszol gyakran, akkor valószínűleg nem tudja, hogy milyen évnek kell lennie, milyen fokozatú és milyen régióban készül.

Wine Spectator WineRatings + fog ötletet adni az 55 régióból, ahol a bort termelik, és a különböző szőlőfajtákról. Ezenkívül havi előfizetés esetén 300 000 véleményt kapsz, amely lehetővé teszi, hogy teljesen biztos benne, hogy ez a bor megéri az elköltött pénzt.

Csodálatos bor

Ha még soha nem vett részt borkóstoláson, akkor tudnia kell, hogy mindig több fajta lesz köztük, amelyet szeretne ízlelni. Sajnálatos módon a nevük hamar kiugrik a fejéből, de a jövőben ez az információ nagyon hasznos lehet. Csodálatos bor lehetővé teszi a borcímke felvételét, a betakarítás évét, a pincészetet és a bor nevét. Az alkalmazásban virtuális borospincét hozhat létre, ahol minden kipróbált és kedvelt ital menthető.

Vivino Wine Scanner

Az alkalmazás hasonló Csodálatos bor, és lehetővé teszi, hogy több információt találjon a tesztelt borról (betakarítás, pincészet és a bor neve). Ezenkívül megtekintheti a közel 4 millió felhasználó különböző véleményeit, és hozzáadhatja a bort a jövőbeni vásárlások listájához.

Drync

Talán nincs idő vagy pénz a borkóstoláshoz. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet megtudni a legjobb kategóriáit. Drync nemcsak a címke beolvasását és a szükséges információk megszerzését teszi lehetővé, hanem kézzel kiválasztott ajánlások szerint is megrendelheti a bort, és kap egy isteni italt, amelyet közvetlenül a ház ajtajához szállítanak.

Hello Vino – Wine Assistant

Hogy egy jó menedzsernek szüksége van egy asszisztensre és egy borbarátra – egy mesterben, aki megmondja, melyik bor lesz a legjobb minőség. Hello Vino – Wine Assistant segít Önnek abban, hogy az ízlése alapján javaslatokat készítsen. Nem pazarolhatja az időt a nagyon drága borok megtekintésére, az alkalmazás megmondja, hogy egy jó estére csak egy üveg “Pinot Noir” -t kell vásárolnia. Egy ilyen asszisztenssel valójában Ön képes lesz arra, hogy ízletes borokat kipróbáljon, és egy meglehetősen nagy mennyiségű pénzt takarítson meg.

  Mit kell építeni egy játék számítógépet 2018-ban?

Plonk

A borok sokféleségének megértése hasonló a kémia megértéséhez. Plonk tartalmaz egy asztalt a szőlőfajtákról, ami hihetetlenül emlékeztet Mendelejev asztalára. Tudjon meg többet a fehérborokról piros színű, abecedális sorrendben. További információ az egyes borokról, és azokról a termékekről, amelyek a legalkalmasabbak. Plusz mindig kaphatsz a legfrissebb híreket a borokról és megtanulhatod helyesen kiejteni a fajtákat.

WineClr

Az első napon valószínűleg nem akarod hibázni egy alkalmatlan bort a vacsorára. De mindannyiunknak megvan a saját ízléseink. WineClr nagyszámú tippet tartalmaz a bor kiválasztására. A közösség aktív tagjaként megoszthatja másokkal az Ön tapasztalatait és ízléseit. Akin a Facebook, csak a bor.

VNTG – borospince

Amikor valódi ismerősévé válik, egy bizonyos pincében tele van különböző borokból álló palackokkal, amelyeket meg akar próbálni a szükséges hőmérsékleti rendszerrel. VNTG – borospince lehetővé teszi, hogy megrendelje a gyűjteményét és nyomon kövesse azokat a borokat, amelyek már készen állnak a használatra, vagy le kell feküdni több hónapra, sőt éveken át a polcon. Elég, hogy információt adjon a vásárolt borról, hogy megkapja a szükséges ötleteket. Ezzel az alkalmazással létrehozhatja a kerület legjobb borospincét.

Pár! – Étel- és Borpárok

Az első napon elegendő tudással rendelkezned, hogy a vörösbor jobban étkezni fog, fehér – a tüdő alatt. De ha valódi gyönyörű vacsorát szeretne megszervezni, akkor meg kell értened, hogyan működik együtt a bor és a különböző termékek. A Pocket Wine Pairing és a WineMate – Food + Wine Pairing alkalmazások magukban foglalják a különböző ételeket tartalmazó borfajták tippjeit és összefüggéseit.

Bor-kereső

Annyi információ van a borról, hogy az embereknek hosszabb kurzusokat kell tennie az egyetemen, hogy megtanulják. Ha nincs 4 ingyenes hónapja, amit költeni tudsz a képzésre, legalább egy teljes referenciakönyvre lesz szükséged az érdeklődésedre vonatkozó információkkal. Bor-kereső a címke szkennelési funkciói mellett hozzáférést biztosít saját borok enciklopédiájához.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top