A torrent kliens uTorrent méltó alternatívái

Torrent-kliens Az uTorrentet több tízmillió felhasználó használja a világ minden táján. Ez volt az egyik első eszköz a letöltés torrentek és lett a legnépszerűbb miatt egyszerűsége és kényelme. Idővel azonban voltak olyan ügyfelek is, akik nem rosszabbak, és bizonyos szempontból még jobbak, mint az uTorrent. A legfrissebb hírekkel ellentétben a felhasználók uTorrentbe vetett bizalmát aláássák, és alternatívákra még többre van szükség.

átvitel

átvitel
átvitel

Az átvitel az egyik legnépszerűbb és legkényelmesebb torrent kliens Mac és Ubuntu számára. A segédprogram nagyon könnyű használni, és mindent meg kell töltenie és forgalmazni torrenteket. Az átvitel ingyenes, és a fejlesztő adományozással jutalmazható.

A Transmission for Windows nem hivatalos verziója letölthető itt.

átvitel

qbittorrent

qbittorrent
qbittorrent

Az ügyfél minden asztali operációs rendszeren fut: Linux, BSD, OS X és Windows. A szokatlan: a segédprogram távolról vezérelhető a webes felületen keresztül, és keresse a torrenteket a legnépszerűbb trackereken. Folytatódik az ügyfél fejlesztése, az utolsó frissítés február 23-án volt.

qbittorrent

Vuze

Vuze
Vuze

Vuze – nem csak egy torrent kliens, de mediakombayn egy alkalmazás. Vele, akkor lehet keresni, és iratkozz fel a torrentet, futtatni őket egyenesen a hasznosság és küldött bármely csatlakoztatott eszköz, beleértve iOS- és Android-leves, és játékkonzol PlayStation és Xbox.

A segédprogram ingyenesen letölthető, vagy fizetett verziót vásárolhat hirdetései nélkül, és beépített víruskeresővel 29,90 dollárért.

Vuze

özönvíz

özönvíz
özönvíz

Mint más ügyfelek, a Deluge szörnyen néz ki. Ez azonban nem veszi igénybe. A segédprogram többplatformos (Linux, OS X, Windows és Unix verziók vannak), és a fejlett felhasználók számára készült. Az ügyfél számos bővítményt támogat, és lehetővé teszi a bejelentkezéshez szükséges jelszó beállítását.

özönvíz

uTorrent 2.2.1

uTorrent 2.2.1
uTorrent 2.2.1

A kliens régi verziója, amely négy évvel ezelőtt megjelent, hasznos azok számára, akik használják az uTorrent-t, és nem akarják megváltoztatni egy másik segédprogramot. Az uTorrent 2.2.1 verzió nem tartalmaz hirdetési bannereket, rendelkezik a szükséges funkcionalitással, és fontos, hogy nem telepít harmadik fél programokat.

  A Google keresés minden titka: tényleg minden

uTorrent 2.2.1

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤