6 legjobb alternatíva a Windows Movie Makerhez

A Windows Movie Maker nagyon hosszú ideig volt az egyik legnépszerűbb videószerkesztő. Ingyenes, nagyon könnyen használható és jó funkcióval rendelkezik. A Microsoft azonban leállította a Movie Maker fejlesztését, és a Windows 10-ben hiányzik.

Itt található a legjobb ingyenes video-szerkesztő alkalmazások listája, amelyek hasonlóak a Windows Movie Makerhez.

1. Ezvid

A Windows Movie Maker alternatívái: Ezvid

Az Ezvid hihetetlenül egyszerű, ugyanakkor egy meglehetősen kényelmes videószerkesztő. Lehetővé teszi a videó rögzítését és a képernyő rögzítését.

Ezvid egy spartán felület, amely könnyen érthető. Az alkalmazás lehetővé teszi a videó címének és leírásának megadását, a kívánt vízjel beillesztését vagy háttérzene felvételét. Ezután egyetlen kattintással elmentheti a kész videót, csak WMV formátumban.

Az Ezvid azoknak a felhasználóknak felel meg, akik elsősorban a felület egyszerűségét és a Windows Movie Maker egyszerű fejlesztését értékelték.

Ezvid →

2. VideoLAN Movie Creator

A Windows Movie Maker alternatívái: VideoLAN Movie Creator

A VLANM, amelyet a VideoLAN fejlesztett ki, ugyanazt a szervezetet hozta létre, mint a híres médialejátszó VLC.

Videószerkesztő A VLMC egy cross-platform nyílt forráskódú alkalmazás, amely Windows, Linux és macOS operációs rendszerek számára elérhető. Valóban mindenevő: szinte bármilyen típusú video- és hangfájlokkal dolgozhat. Van egy meglehetősen egyszerű kezelőfelület és sok szerkesztési eszköz. A videofájlok töredékeit vághatja le és ragaszthatja össze, hangot és hatásokat adhat hozzá, majd a munkájának eredményét bármilyen kényelmes formátumban elmentheti.

Sajnos a VLMC nagyon lassan teszi a videó fájlokat a többi szerkesztővel összehasonlítva. Ez azonban kritikus hátránya a program minden előnyének hátterében.

A VLMC kiváló választás, ha nagyobb mennyiségű eszközt szeretne használni, mint a Movie Maker.

VLMC →

3. Avidemux

A Windows Movie Maker alternatívái: Avidemux

Az Avidemux egy nagyon egyszerű és kissé régimódi felület. De a hozzárendelt feladatokkal ez a videószerkesztő kezeli. Az Avidemux számos szűrővel rendelkezik, valamint képes a videofragmentumok levágására és mozgatására, a markerek megjelölésére az idővonalon. A program számos video codec-et támogat.

  Hogyan szerezhető meg a licencelt Windows 10 ingyen mindenki számára

Az Avidemux Windows, Linux és macOS operációs rendszerekhez használható. Ha hozzászokik a kezelőfelületéhez, akkor jobban tetszhet, mint a többi analóg.

Avidemux →

4. VSDC Free Video Editor

A Windows Movie Maker alternatívái: VSDC Free Video Editor

A VSDC egy fejlettebb videószerkesztő, mint a legtöbb Windows Movie Maker alternatívája. Azonban lehetővé teszi a videó szerkesztését ugyanolyan könnyedséggel.

A VSDC Free Video Editor alkalmazásban számos eszköz és beállítás található a videók lejátszásához és szerkesztéséhez. Több videofájllal is dolgozhat, szétválaszthatja, feloszthatja, rendezheti őket saját belátása szerint. A program lehetővé teszi feliratok és különböző video- és hanghatások felvételét. A VSDC Free Video Editor számos népszerű formátummal működik együtt.

Bár a videószerkesztő bizonyos stabilitási problémákkal küzd, ez még mindig a Windows Movie Maker egyik legjobb alternatívája.

VSDC szabad videószerkesztő →

5. VideoPad Video Editor

A Windows Movie Maker alternatívái: VideoPad Video Editor

Úgy tűnik, hogy a VideoPad Video Editor interfész közvetlenül a Windows XP korától származik. A program azonban viszonylag egyszerű és kényelmes. Ő szerkesztheti a videót, hangot adhat hozzá. Támogatja a különböző hatásokat és átmenetet, valamint képes létrehozni és szerkeszteni a feliratokat.

A Windows Movie Maker bemutatott alternatívái közül ez a program az előd leginkább hasonló. A videószerkesztő otthoni használatra ingyenes. Van egy kereskedelmi verzió is, amely továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik.

VideoPad Video Editor →

6. Shotcut

A Windows Movie Maker alternatívái: Shotcut

A Shotcut a Windows Movie Maker egyik legjobb helyettesítője. Igen, szinte egy professzionális videószerkesztő, számos funkcióval és képességgel. A Shotcut nagyszámú video- és hangfájlformátumot támogat, és tartalmazza az összes alapvető eszközt a szerkesztéshez.

A Shotcut alkalmazásban különféle szűrőket lehet hozzáadni, vágni és mozgatni a videóid darabjait, hanggal és hatásokkal dolgozni – általában van mindent, amire szükséged van.

A program nyílt forráskódú, és Windows, macOS és Linux operációs rendszerek számára is elérhető.

Shotcut →

Ismertek más video-szerkesztőket, amelyek helyettesíthetik a Windows Movie Makert? Ossza meg őket a megjegyzésekben.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤