9 bedste alternativer til Photoshop på Mac

Efter Adobe præsenterede Photoshop CC med den nye strategi Creative Cloud, der betød et betalt abonnement, begyndte mange at tænke på alternativet til langtidslederen i fotoredigeringsverdenen. Abonnement på Photoshop via Creative Cloud koster $ 50 per måned og betales roligt af folk, der bruger denne ansøgning i deres professionelle aktiviteter. Lad os bare sige, at den gamle pris på $ 699 for standardversionen var ret cool for de fleste amatørfotografer. Vi ønsker at tilbyde dig gode alternativer, der er tilgængelige og bekvemme for både begyndere og kendte fotografer

Adobe Photoshop Elements 12 (100 $)

Photoshop Elements er et fuldt udstyret billedredaktør med mange funktioner. Dette er en lite version af flagskibet Adobe Photoshop CC. Fraværet af separate professionelle chips (for eksempel opdeling i fire primære farver osv.) Kompenseres af en pris, der er ca. 1/7 af Pro-versionen. Der er alle de vigtigste funktioner: redigering af røde øjne, billedvirkninger i stil med Instagram, bevægelige objekter, fremstilling af panoramabilleder, kunstnerisk behandling af fotos osv.

02

Photoshop Elements er rettet mod en bred vifte af fotografer, fra begynder til avanceret.

Adobe Photoshop Lightroom 5 (149 $)

Lightroom er redaktøren placeret i skæringen mellem avanceret amatør og professionel fotografering. Lightroom kan købes under en offline licens uden abonnement. Som en fotostyring på samme niveau med Apples blænde, tilbyder Lightroom mange redigeringsfunktioner. For eksempel er processen med at arbejde med billeder opdelt i separate trin. Hver af dem har sit eget funktionelle modul med et tilsvarende sæt af værktøjer og paletter af indstillinger.

03

Adobe Photoshop Lightroom 5 står på et højt trin af grafiske redaktører, som passer både amatører og fagfolk.

Apple Aperture 3.5. ($ 80)

Aperture har længe været brugt af makovods på lige fod med Adobe Lightroom.

Selv om det er mere positioneret som en arrangør, ikke en redaktør, som Lightroom, har den mange funktioner til korrektion af billeder. Den nye version understøtter Mac-Retina-skærme og kombinerer databaser i Aperture og Iphoto-biblioteker, hvilket letter en let overgang mellem disse applikationer. Avanceret hvidbalance, avanceret redaktør af skygger og højdepunkter, professionel automatisk forbedring. Hvis du tilføjer en hurtig scanning til dette, som straks vælger de bedste billeder, visning i fuld skærm, sortering efter ansigt og sted, billedstrømmen, får du en temmelig kraftig applikation.

04

Aperture er en naturlig redaktør til Mac og giver dig mulighed for nemt at navigere fra iPhoto, som er integreret med en fælles billeddatabase.

Apple iPhoto 9.5 (0-15 $)

En klientorienteret editor, der er nemmere at bruge end Photoshop Elements. iPhoto til Mac er inkluderet i iLife-pakken. Med denne applikation kan du tilføje specielle effekter, fjerne røde øjne og unødvendige objekter, samt meget mere. Billeder taget på iOS-enheder, der bruger fotostrømmen, vises automatisk i iPhoto. Denne editor understøtter 64-bit systemer og er integreret i en enkelt database med Aperture.

05

iPhoto er for brugerne en af ​​de enkleste billedredaktører, men integrationsniveauet med andre Apple-applikationer giver det ekstra fordele for Mac-brugere.

Flydende Kød Acorn 4.1. ($ 50)

Acorn ansøgningen er velegnet til dem, der ønsker at have en bred vifte af redigeringsmuligheder med et komplet sæt funktioner. Overlejring og redigering af tekst, vektorværktøjer, filtre, lag, skygger, blænding, halvtoner, support til indlæsning af PSD-billeder osv. Alt dette i en simpel grænseflade med understøttelse af nethinden og 64-bits processorer.

06

Acorn, som den næste Pixelmator editor, har lave omkostninger og nemme at mastere, er et af de vigtigste alternativer til Photoshop.

Pixelmator 3 (30 $)

Komplet billedredigeringsprogram til Mac. Han kan kaldes et alternativ til Photoshop. I en komplet grafikeditor, som Acorn, tilbyder den alle de traditionelle, genkendelige værktøjer, som fotoentusiaster skal arbejde med billeder. Ligesom Acorn fungerer den kun i RGB-farverummet. Den nye version tilføjer værktøjet Liquify, hvilket gør det muligt at konkurrere med de kendte funktioner i Photoshop. Udvidet understøttelse af flere skærme og 64-bit arkitektur giver større fleksibilitet, når du redigerer.

07

Pixelmator er et godt alternativ til Photoshop, for at udføre de grundlæggende opgaver ved redigering af fotos.

Corel AfterShot Pro ($ 25)

Corel blev oprettet som redaktør og fotomaster, der kunne konkurrere med Photoshop, Aperture og Lightroom. Omfattende muligheder samt organisatoriske evner giver dig et nyt kig på måder at redigere billeder på. Forskellige måder at se billeder på, hjælper dig med at vælge billeder af høj kvalitet og interessante billeder. En bred vifte af funktioner giver dig mulighed for at anvende forskellige redigeringer til niveauer og kurver, skarphed, farvegengivelse og mange andre funktioner. Som en billedbehandling kan du få adgang til dine billeder overalt på din harddisk uden at skulle importere dem til programmet.

08

Corel AfterShot Pro viste sig at være en god konkurrent til Aperture, Adobe og Lightroom.

CyberLink PhotoDirector ($ 60)

For nylig blev CyberLink på Mac med Windows OS. Redaktøren tilbyder en solid universalpakke til redigering af billeder med et stort antal muligheder, der skyldes et enkelt klik. Det er muligt at se billeder fra biblioteket, vælge et foto og gøre det redigere manuelt eller ved at bruge forudindstillede indstillinger. Programmet korrigerer automatisk forvrængninger, giver mulighed for at fjerne billeder fra overflødige genstande, justerer farve og kontrast. PhotoDirector er nem at bruge og har samtidig komplekse kontroller, der kan konkurrere med Photoshop.

09

CyberLink PhotoDirector giver en venlig grænseflade og et stort antal velorganiserede kontroller til redigering af billeder.

GIMP 2.8. (gratis)

GIMP er et gratis program, der repræsenterer mange redigeringsmuligheder, så solid som i Photoshop. Det betyder, at det har et stort antal kontroller til rådighed for finjustering for at rette et billede. Fuldskærmstilstand, digital retouchering, blanding, korrektion af objektivfejl og meget mere gør GIMP tæt på Adobe. Desværre er applikationen til Mac, det sommetider “klipper”, for eksempel vises markørbanen sommetider på skærmen, men som for et gratis program er det absolut værd at se på.

10

GIMP har ikke en Mac-lignende grænseflade, men udviklere gør det mere attraktivt og nemt at bruge.

(Via)

Vi fortalte dig om ni alternative applikationer. Har artiklen hjulpet dig med valget? Vil du prøve noget nyt, tilfredsstiller iPhoto dine behov fuldt ud, eller ser du ikke noget behov for at redigere fotos med tredjeparts applikationer? Vi venter på dine kommentarer.