Hvad skal du skrive om i din personlige dagbog

Som barn holdt næsten alle en dagbog. Jeg kan dog ikke sige, at drengene også havde hemmelige notesbøger, men næsten hver pige havde sin egen notesbog eller notesbog med den elskede lås og påskriften “Personlig!”. Alle hemmeligheder og alle oplevelser blev optaget der: tårer af uberørt kærlighed, glæde fra et glimt af et forladt blik og konstante klager over absolut misforståelse fra forældrene. Børn vokser op og gradvist overført deres vaner til at beskrive deres liv og deres tanker til papir i World Wide Web med den eneste forskel – blogs, vi har skrevet kun for mig selv, for derefter at læse og huske de følelser til at forstå og lede efter årsagerne til dette i fortiden, men Netværk dagbøger er til generel læsning.

Det er simpelthen ikke interessant at skrive for dig selv, fordi du vil se svaret, føler at dine tanker falder sammen med tankerne om tiere, hundredvis og måske tusindvis af mennesker. Det er rart og skriver lige så i tomrummet, uden at få et positivt svar, bliver uinteressant. Men at holde private dagbøger udelukkende for dig selv kan i høj grad hjælpe dig med at træffe vigtige beslutninger. Mange mennesker husker enten kun godt eller kun dårligt, og dette ret ensidige synspunkt, som hindrer objektivt (så vidt det generelt er muligt for en person) at vurdere situationen.

Skaberne af den elektroniske version af dagbogen Dag One delte deres tanker om, hvorfor du skulle holde sådanne lukkede dagbøger, og hvordan man gør det rigtigt.

På Layfhakere allerede havde flere publikationer om afviklingen af ​​personlige dagbøger, uanset papiret er eller digital version – “Hvorfor skulle jeg holde min personlige blog (ikke en blog)”, “6 grunde til at starte en personlig dagbog” og «Grid Dagbog – en smuk iPhone-App , som hjælper med at opretholde en personlig dagbog. ” Og hvis du virkelig er interesseret i dette emne, anbefaler jeg at læse disse artikler.

Gå nu direkte til tipsene fra skaberne i Day One.

Som nævnt ovenfor er hovedproblemet med at håndtere sådanne lukkede dagbøger spørgsmålet “Hvad skal jeg registrere der?”

Hemmelige tanker

Optagelsen af ​​meget personlig, intim, du kan endda sige intime tanker, er grundlaget for at opretholde en sådan dagbog. Når du skriver ned alle dine oplevelser, hvad enten det er vrede, glæde, længsel, skuffelse, kærlighed, lidenskab, indser du det hele endnu mere dybt, når du skriver ned dine fornemmelser på papir. Så, re-læse det hele i et par dage, måneder eller år, kan du igen genoverveje alle disse følelser og til at forstå, hvorfor det tog en beslutning, du kan se, hvordan du udvikler og udvikle sig som en person.

Ting eller begivenheder, der påvirker dine beslutninger

En anden god ide er at skrive uddrag af de artikler, du kan lide, citater, bøger eller ideer i magasinet. Og så udvikle deres tanker, skrive ned alle refleksioner i dagbogen. Det er jo ikke artiklerne selv, citater eller bøger, der er vigtige, men hvordan de har påvirket dig.

mål

Hvis du offentliggør din liste over mål i et år på en personlig blog eller sociale netværk, hvorfor ikke gøre det samme i din personlige dagbog? Dette behøver ikke nødvendigvis at være et meget vigtigt og langsigtet mål. Du kan optage og mindre, aktuelle mål, som du gerne vil opnå. Du kan skrive til ham ledsagende kommentarer, og derefter se dem og observere selv, hvad der er opnået fra den planlagte, hvordan det blev ledsaget, og hvis tingene ikke fungerer ud af, hvorfor det skete alligevel? Dette er en god måde at forstå, hvor du var, på hvilket niveau du er nu og hvor du skal flytte.

Indtryk fra læse bøger, se film og lytte til musik

Bøger og film påvirker vores ønsker og handlinger meget mere, end vi tror. At optage mini-anmeldelser på læse bøger og se film er en god måde at genoverveje de modtagne oplysninger igen og fremhæve de vigtigste punkter for dig selv. Dette gælder ikke kun for pædagogiske bøger, men også fiktion, som nogle gange påvirker os meget mere end en anden bog om det kloge.

Denne katalogisering er nyttig ikke kun i dette. Du kan rådgive dine venner noget nyt og interessant, eller gennemgå indgangene, beslutte, om det er værd at gennemgå denne film eller genlæse bogen igen.

Små glædelige øjeblikke i livet

“Kære dagbog, i dag var en utrolig dag!” – hvor ellers kan dette skrives, hvordan ikke i en personlig journal? I virkeligheden er det ud fra disse øjeblikke af glæde og ikke meget sammensat vores liv, og hvis du tror, ​​at disse registre ikke bærer nogen mening, så tiden er disse optegnelser vil være for dig den største værdi. De minder os om, hvor godt vi var sammen med nogen, og hvorfor vi brugte så meget tid sammen. De minder os om, hvem vi var og hvem vi er, og hvorfor det hele skete på den måde og ikke ellers. Og de vil advare os fra at gøre en forkert beslutning på følelser, når blodet dunkende i tindingerne, knyttede næver, og ønsker kun én ting – at ødelægge alt og sende det hele til helvede, og derefter stykke sammen fragmenter af hans liv.

Favorit eller fantastiske retter

Bare et par linjer om noget nyt, bare for at gentage ordren eller måske finde en opskrift på din yndlingsret.

Steder, hvor du besøgte

Lad det være en kort rejsendes notater, der markerer deres første indtryk af et nyt sted. Du kan tilføje geo-tags og billeder til det, og så vil disse indlæg minder dig om, hvorfor rejser er så store, og hvorfor det er værd at vende tilbage (eller aldrig ringe igen) til denne by.

Du kan skrive ned alt, hvad du kan lide i din personlige dagbog, så det er sværere at bestemme, hvad du skal skrive, og hvilke optegnelser skal holdes fra. Vend det ikke til et affaldsdump og registrer, hvor mange nye venner i sociale netværk du har. Det må være ting, der er virkelig kære for dit hjerte, og det hjælper dig med at leve meningsfuldt uden at gå glip af et enkelt øjeblik. Og for et dump kan du forlade sociale netværk, der allerede er fyldt med uforståeligt vrøvl som talrige selfies, fotos af middage og mærkelige statuser fra en sætning;)

Og du havde en personlig dagbog? Hvis ja, holder du det stadig, og hvad har du registreret der?