Kuinka kryptata valuuttaa ja mitä tarvitaan tähän

Mikä on salausvaluutta?

Kaivostoiminnan ydin (sanasta kaivos – kaivostoiminta) on cryptynin luominen erityisen algoritmin mukaan. Tietokoneessa luodaan ainutlaatuinen tietojoukko (tai lohko), joka vahvistaa maksutapahtumien aitouden. Lohko koostuu edellisestä lohkosta, tapahtumien hashista ja satunnaisesta numerosta. Ketjua, joka sisältää kaikki liiketoimet, kutsutaan blokiksi.

Jokaisesta löydetystä lohkosta vaaditaan palkkio. Eri valuutat, se on erilainen. Esimerkiksi vanhin ja kallein salausvaluutta – bitcoinit (Bitcoin, BTC) – se laskee kahdesti joka neljäs vuosi. Vuodesta 2016 palkinto on 12,5 BTC (noin 32 tuhatta dollaria), vuonna 2020 sen seuraava vähennys.

Eteerilohkon palkkio (Ethereum, ETH) on 5 ETH (noin 1 540 dollaria).

Kaivoksen menestys riippuu tietokoneen laskentatehosta, joka on käytettävissä kaivostyöläisille. Mitä suurempi, sitä todennäköisempää on saada palkkio.

Mitä tarvitset kaivostoimintaan

1. Keräämme laitteita

 • Näytönohjain (GPU) on nykyaikainen eikä budjetti. Ja parempi ei ole yksi vaan useampi.
 • Tietokone (maatila), jolla on tehokas jäähdytysjärjestelmä, emolevy, jossa mahtuu mahdollisimman monta korttipaikkaa. Prosessori voi olla mikä tahansa, vakaasti toimiva. Suositeltu RAM – 4 Gt.
 • Koska käyttöjärjestelmä useimmiten käyttää Microsoft Windows 10 Pro 64-bittistä. Lisäksi on erityisesti suunniteltu tiettyjen valuuttojen poimimiselle suunniteltu käyttöjärjestelmä. Esimerkiksi ethos on eetteri.
 • Internet hyvällä pingillä.

2. Määritä kriittisen valuutan mukaan

Valinta riippuu käytettävissä olevasta videokortista. Suosituimmat salausvaluutat ovat Ethereum, Zcash, Monero. Bitcoin ja Litecoin eivät enää käytä videokortteja: tähän tarkoitukseen on erikoistuneita laitteita, esimerkiksi ASIC (Application-specific Integrated Circuit).

Esimerkkejä kaivostoiminnasta käytetyistä videokorteista:

 • Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / 1050 sekä 1060, 1070, 1080 Ti / 1080;
 • AMD Radeon RX 470/480 ja 570/580.

Tässä näet videokorttien pääominaisuudet, selvität niiden haukkumisnopeuden (tärkeä indikaattori kaivosteollisuudelle) ja kuinka nopeasti he maksavat.

Keskimääräiset kustannukset joukko kaivos- viisi tai kuusi näytönohjaimet (mukaan lukien niiden voimakas nousu hinnan kasvaneen kysynnän vuoksi) on nykyään noin 200 tuhatta ruplaa. Tähän summaan on lisättävä sähkön hintaa (se kuluu jatkuvasti), mukaan lukien ilmastointilaitteet, sekä verkossa.

3. Valitsemme altaan (palvelimen) kaivostoiminnalle

On olemassa useita uima-altaita. Pääpiirteistä valintaan vaikuttavat: ping, voimaa, suojaa, helppokäyttöisyys kaivosmies ohjelmistoasetuksia saatavuus palvelimen Venäjällä, mahdollisuus seurata koko altaan Komission (tavallisesti 1%) ja komissiolle käännös kriptomonet lompakon.

Suositellaan poolin kaivostyöläisten foorumeille: dwarfpool.com, www2.coinmine.pl, nanopool.org, 2miners.com.

4. Valitsemme arvopaperipörssin tai kurssin, jossa uutettu salausvaluutta kopioidaan

Tässä on yksi vinkki: käyttää vain todistettuja palveluita, joista sinun on tutkittava palautetta.

Mikä on Cloud Mining?

Tämä on investointi salauksen purkamiseen tarvittavien laitteiden ostoon tai vuokraukseen. Fyysisesti se ei ole kotonasi. Asennuksen, yhteyden ja ylläpidon ansiosta muodostetaan erityinen palvelu.

Pilvilannoitteiden tuotto on verrannollinen hankittuihin tai vuokrattuihin laitteisiin.

Plussat:

 1. Kotona ei ole olemassa yhtä, mutta useat maatilat todennäköisesti eivät toimi, koska kaivostoimintaa lämmitetään hyvin paljon. Kaukosäätimellä voit käyttää mitä tahansa maatiloja. Tai voit tehdä hyvin pieniä investointeja (vähimmäissopimukset joillekin palveluille maksaa hieman yli dollarin).
 2. Tätä menetelmää suositellaan niille, jotka eivät ole teknisesti tyytyväisiä: heidän on vaikea koota ja perustaa laitteita itse. Tai niille, jotka eivät halua viettää tätä aikaa ja ovat sidoksissa taloon tai huoneeseen, jossa tilalla on paikka.
 3. Suurempi teho verrattuna kodinkoneeseen.
 4. Mahdollisuus suorittaa bitkoy, ja myös hankkia useita krypto-valuuttoja kerralla.

miinukset:

 1. Vaara on joutua huijauksiin.
 2. Komissio, joka on otettu palkinnosta tuotantoon (se sisältää yleensä kaikki kustannukset, mukaan lukien mahdolliset laitteiden vahingot jne.).
 3. Riski hyökkääjät palvelimelle, jonka seurauksena voit jäädä tyhjäksi.
 4. Vahva samankaltaisuus taloudellisen pyramidin kanssa. Loogisesti palvelut, joilla on kapasiteettiaan, ovat kannattavampia ansaita salausvaluutan itse, eikä antaa sitä sivulle, vaikkakin toimeksianto. Tämän lausunnon puolesta puhutaan viittausohjelmista: uusien asiakkaiden vetovoima, monet pilvilakien palvelut lupaavat palkkion.

Onko se kannattaa olla tekemässä kaivostoimintaa?

Suhtautuminen salausvaluuttoihin on edelleen epäselvä, vaikka niiden maksuvalmius (liikkeestä helpottaminen “elää” rahaa – ruplat, dollarit jne.) On nyt erittäin korkea.

Toisena päivänä VTB: n johtaja Andrei Kostin sanoi, että bitkoyn on “spekulatiivinen valuutta”. Vaikka keskuspankin edustajat ovat jo ilmaisseet halunsa luoda kansallinen salausvaluutta.

Selvitä, kuinka paljon maksaa oman maatilan luomiskustannukset, se on hyvin vaikeaa.

Se riippuu kriittisten valuuttojen kulusta, lisääntyneen monimutkaisuuden, kaivostyöntekijöiden määrän, joka muuttuu jatkuvasti.

Yleisesti ottaen tähän mennessä tehdyt laskelmat osoittavat, että noin tuhat dollarin arvoinen laite voi maksaa kuuden kuukauden tai vuoden aikana. Jos sijoitat maatilojen perustamiseen 3 000-5 000 dollaria, voitto on ehkä 50 tai enemmän dollaria päivässä. Nämä tiedot voivat kuitenkin muuttua voimakkaasti (erityisesti huijausmarkkinoiden lisääntyessä).

Voit laskea kaivoksen kannattavuuden käyttämällä online-laskinta.

Jotkut asiantuntijat uskovat, että kaivostoimintaa voidaan pitää tilaisuutena saada pienet lisätulot, mutta ei siten, miten nopeasti ja varmasti rikastuttaa. Ota se kuin kultapölyttö, ei kultapähkinöitä.

Joten, riskiin vai ei, kaikki päättävät itsestään.