Guide til emoticons: hvordan man forstår dem og ikke kommer ind i en pinlig situation

Emoticons så fast ind i vores liv, at uden dem ser alfabetet ufuldstændigt ud, og meddelelserne virker tørre og løsne. Men selv i et så ubarmhjertigt og barnligt simpelt spørgsmål, som arrangementet af emoji, er der finesser.

Hvad betyder de forskellige smileys?

Med humørikoner-objekter er alt simpelt: de betyder hvad de skildrer. En bold er en bold, et vækkeur er et vækkeur, og der er ikke noget at tænke på. Men med ansigtet smiler bliver opgaven mere kompliceret. Vi kan ikke altid gætte følelserne på de levende menneskers ansigter, hvad kan vi sige om kolokoksens fysiognomi. Der er humørikoner, hvis betydning er indlysende:

– sjov, latter, glæde, glæde.

– sorg, tristhed, angst, utilfredshed.

– legende humør, drilleri.

– overraskelse, forbløffelse, chok, frygt.

– vrede, vrede, raseri

smilies og flere andre sådanne – alle mulige varianter af familier og romantiske fagforeninger.

Men der er blandt de humørikoner og dem, hvis betydning kan tolkes tvetydigt og endda helt sat i en blindgyde:

smil – smilet skildrer grædende i tre – ja, to – person, bæk, men i en version til Apple-enheder på grund af de hævede øjenbryn og ikke skæv af hulken munden er det ofte opfattes som griner til tårer. Nøjagtigt med det: du vil angive dem sorg, og du vil blive misforstået.

– på ideen skal dette smil være tavs. I stedet skræmmer han bare til døden.

smilie djævelen – hvis med en sørgerlig pik emodzhi Alt mere eller mindre tydeligt (“vred som helvede”), den frække dæmon gåder lidt. Mest sandsynligt er han ikke kun rasende, men forventer også, hvordan man danser på din modstanderens grav. Og måske ville du bare vise originalitet og sende et smil med et usædvanligt smil.

Emoji – på trods af, at de tre vise aber ikke se noget, ikke høre og ikke sige netop på grund af sin visdom, næsepartiet lukke deres øjne, mund og ører af skam, forvirring og uro.

emoji sæler – Et sæt katte smil til dem, der tror almindelige koloboks ikke er udtryksfulde nok og ønsker at føje følelser til deres følelser.

  5 gratis programmer til hurtig optimering af fotos

smiley hånd – i stedet for “hej” og “farvel” kan du bølge din hånd.

emoji hænder – hævede hænder, gestus med glædelig hilsen eller glæde.

emoji hænder – bifald både oprigtigt og sarkastisk.

emoji bøn – Hvis du i dette billede ser hænderne foldet i en bønlig gestus, så kan emoji betyde “tak” eller “jeg beder.” Nå, hvis du ser her en “give fem!”, Så er du en meget munter person.

smiley finger – En hævet pegefinger kan fremhæve betydningen af ​​meddelelsen eller udtrykke en anmodning om at afbryde forbindelsesspørgsmålet, eller måske bare pege på den forrige besked i chatten.

smiley fingre – Krydsede fingre for held.

smil palme – for nogen er det et “stop” og for nogen “give fem!”.

smile shit – Nej, det er ikke en trøffel. Ikke engang en trøffel.

emoji goblins – ogre og den japanske goblin. Det ser ud til at nogen ikke har nok af de sædvanlige djævle.

emoji næse – en løgner Hans næse vokser, som Pinocchio, hver gang han ligger.

emoji øjne – dette er bredt og stirrer med forbløffende øjne, og skurens løbende øjne, og endda et vældigt udseende. Hvis nogen sender dig et smil i kommentarerne til billedet, kan du være sikker på, at billedet er godt.

emoji øje – og det er bare et øje, og han ser på dig.

smiley moon – En ung måne og en fuldmåne. Det ser ud til at være ikke noget særligt, men disse smil har deres fans, der værdsætter dem for uhyggelige ansigtsudtryk.

emoji pige – En meget almindelig pige i lilla. Hendes gestus betyder OK (arme over hovedet), “nej” (krydsede arme), “hej” eller “jeg kender svaret” (hånd hævet op). Denne karakter har en anden udgør de gåder mange – emoji pige. Ifølge den officielle version symboliserer den hjælpepersonalet. Tilsyneladende viser hun sin hånd, hvordan man kommer til bybiblioteket.

humørikoner – Du ser også her to anstrengte ansigter, formodentlig uvenlig? Men de gætte ikke: ifølge versionen af ​​Apples tips er dette et pinligt ansigt og et stædigt ansigt. Hvem ville have troet!

  Sådan slettes meddelelser i WhatsApp, når denne indstilling ikke længere er tilgængelig

Forresten kan du se tips til humørikoner i meddelelsesvinduet på macOS, hvis du åbner emotoen og flytter markøren over det smil, du er interesseret i. Her så:

Smileys værdier

En anden måde at finde ud af meningen med et smil er at kontakte emojipedia.org hjemmeside for at få hjælp. På den finder du ikke kun detaljerede fortolkninger af humørikoner, men du kan også se, hvordan det samme smil ser ud på forskellige platforme. Du finder mange uventede opdagelser.

Smilies på forskellige platforme

Eventuelt smileys

1. I uformel venlig korrespondance

Rolige gule ansigter er passende i et personligt chatrum, hvor du ikke deler så meget information som stemningen. Ved hjælp af humørikoner vil du grine i vittigheden, sympatisere, bygge ansigter til hinanden. Her er følelserne stedet.

2. Når følelser sprøjter over kanten og ikke nok ord

Nogle gange, når noget meget vigtigt sker i vores liv, overvinder følelser os så meget, at vi er ved at bryde. Så skriver vi et følelsesmæssigt indlæg i Facebook eller laver et blændende billede i Instagram og dekorerer det med en generøs spredning af smil. Nogen vil ikke lide dette, selvfølgelig, men hvad nu, for at kvæle alle de levende følelser i dig selv? Det vigtigste er ikke at misbruge en sådan offentlig manifestation af voldelige følelser: dette vil fremmedgøre abonnenter og tvivle på din tilstrækkelighed.

3. Ved aftale at markere en meddelelse i en arbejdskorrespondance

Dette er en meget enkel og bekvem måde at gøre synlige vigtige meddelelser, der kræver akut reaktion. For eksempel emoji tegn er fantastisk til disse formål. Men du er nødt til at aftale på forhånd hvilke sager i din virksomhed anses for presserende, og hvilket smil du vil bruge til dette.

Det er vigtigt ikke at overdrive det: Hvis du vil have et smil for en nødsituation besked, den anden – af presserende sager, den tredje – for at få vigtige nyheder, så snart hele arbejderklassen korrespondance bliver en jul krans, som ingen kigger.

  9 Linux distributioner, der vil trække vejret ind i den gamle computer

Når det er bedre at undvære humørikoner

1. I forretningskorrespondance

Arbejde er ikke et sted for følelser. Her har du brug for ro, koncentration og professionalisme. Selv hvis du vil understrege din goodwill eller udtrykke din bekymring over situationen, skal du bruge ord til disse formål, ikke smil.

2. Når du kommunikerer med udlændinge

Det drejer sig især om smileybevægelser. For eksempel emoji stor finger , som du ønskede at udtrykke godkendelse, vil bringe dit gode forhold til en person fra Grækenland eller Thailand til ophør. Hvorfor sendte du ham til helvede med den gestus.

Derfor skal du ikke tage risici, hvis du ikke er sikker på din dybe viden om funktionerne i din samtalers nationale kultur.

3. Mærkeligt nok, når du diskuterer følelser og følelser

Følelser er et alvorligt spørgsmål. Hvis du ikke bare snakkes, men åbner din sjæl eller deler noget vigtigt, vil ordene formidle dine følelser og oplevelser meget mere præcist end smilene. “Du er dyrere for mig end nogen i verden” betyder meget mere end ti hjerter i træk. I sidste ende har du kun ét hjerte, du giver det til ham.

Husk at smilies er en krydderi, ikke den vigtigste ingrediens. For at give udtryk for din besked, har de brug for meget lidt.

Emoji sprog

At dømme af det faktum, at i dag næsten ingen personlig korrespondance er mulig uden smil, kan man trygt sige, at emoji blev en selvstændig del af sproget. Nogle gange laver de endda at erstatte deres sprog: Du kan skrive en hel besked, kun ved hjælp af humørikoner. I den populære amerikanske tv-show Ellen Degeneres er der endda en særlig rubrik, hvor gæsterne inviteres til at læse en sætning, hvor en del af ordene er erstattet af emoji:

Og her er navnet på den film, vi foreslår at gætte, krypteret:

emoji mysterium

Send dine muligheder i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top