Erotisk kunst shibari: hvordan og hvorfor binde din partner

Hvad er shibari

Shibari’s kunst stammer fra de japanske kampteknikker til jogging jutsu. Deres mål var ikke kun at immobilisere den fange, men også at understrege hans sociale status – for disse forskellige bindemetoder blev brugt. I slutningen af ​​krige flyttede teknikkerne for bondage til det almindelige liv: de fanger blev erstattet af kvinder, og selve processen blev værdsat for seleens skønhed.

Nu er shibari først og fremmest evnen til et æstetisk reb bandage, ikke blottet for meditative egenskaber. Og det har bestemt en erotisk overtoner: Shibari kan bruges til at ordne en partner (oftere, men ikke nødvendigvis en kvinde). Derudover kan individuelle omspændingselementer påvirke dets erogene zoner.

Hvordan man anvender denne teknik i dit personlige liv, bestemmer alle for sig selv. Det vigtigste er at huske: frem for alt fælles ønske og især i første omgang forsigtighed. Hele resten afhænger stort set af din fantasi.

Hvad er shibari
tumblr.com

Sådan vælges tove til shibari

materialer

Tovene er af to typer: naturlige og syntetiske. Sidstnævnte er mere slidstærke, men er stadig ikke den bedste mulighed: de holder knuden værre og kan efterlade forbrændinger på huden.

Med reb lavet af naturlige materialer er alt også ikke så simpelt. Bomuld – den blødeste, men det er det, der kan være et problem for fans af spænding. Linen reb er også bløde, men nogle gange kan de indeholde faste indeslutninger, der kan beskadige huden.

Klassikere af genren er jutetov. De er ret bløde, for ikke at forårsage skader, men også moderat grove, så en person føler sig fikseret.

Toppe til shibari kan laves af andre naturlige materialer. Gør dit valg baseret på dine egne følelser og følelser af partneren. Og køb bedre forarbejdet tov i specialforretninger.

Størrelse, længde, mængde

For ikke at blive forvirret i forskellige størrelser, skal du i begyndelsen vælge mellemstorstænger: 6-8 mm. Tyndere valgmuligheder ser ikke så smukke ud og kolliderer ind i kroppen. Med tykkere arbejde hårdere, og de bruges oftest til at distribuere en stærk belastning (for eksempel, når de er suspenderet, og det er bestemt ikke det første skridt i shibari).

  Sådan tilberedes en velsmagende shish kebab i ovnen: 3 dokumenterede måder

Med hensyn til længde er to-tre meter tove bekvemme til at binde hænder og fødder. Tæer på 8-12 meter i længden bruges til bryst- og hoftebånd, og der kræves længere udskæringer til at binde hele kroppen.

Antallet af tove afhænger af længden (som regel jo længere, jo mindre er de nødvendige) og antallet af knuder og fastgørelsen af ​​strapping. Enkelt sagt, du kan binde en knude med et kort reb. Men hvis du vil oprette et komplekst mønster, vil det tage to eller tre eller mere.

Med hvilke elementer skal man begynde

De grundlæggende elementer i shibari er bindingen af ​​arme, ben, bryst og fixering af hele kroppen. Det er bedre at starte med noget simpelt, ved hjælp af manualer eller din egen fantasi. Til sidst er shibari en kunst, den eneste rigtige bindende teknik eksisterer ikke.

Kobling af hænderne på knuden “stirrup”

Denne knude er ret pålidelig og strammer ikke af sig selv, hvilket reducerer chancen for utilsigtet skade. Det er bedre at starte med ham.

Fold rebet i halvt og tilslut det til knuden som vist på billedet. Skub partnerens håndled i hullet, hvor midter- og ringfingrene er placeret, og juster sløjfespændingen. Rebet skal holdes fast mod hinandens hænder, men ikke for at forårsage smerte.

Elements of shibari: knot
onona.ru

Fastgør løkken med et par enkle knuder. De skal ligge fladt, uden overlapninger.

Elements of shibari: knot
onona.ru

På samme måde kan du binde et håndled eller binde dine hænder bag ryggen.

Binding af fødder

Bind rebet til anklen liggende på bagsiden af ​​partnerknuden “stirrup”.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Bed partneren om at bøje knæet så meget som muligt i knæet, du kan stadig flytte det et par centimeter ved en ubesværet indsats. Rebet er pakket om ydersiden af ​​låret og derefter langs indersiden, tilbage til ankelen.

  Skat på fast ejendom: hvorfor det voksede og hvordan man kunne være med det

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Nu, passere rebet under den allerede liggende sving bag knuderne, der fastgør den bundne ankel. Lav en anden drejning om benet, men i modsat retning. Han skal forsigtigt placere sig oven på den første spole med samme spænding.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Som i det foregående tilfælde, skal du passere rebet under den allerede liggende tur og ændre retningen igen. Næste sving er placeret mod midten af ​​låret og med en lidt lavere spænding. Rebet gør igen en tur, der kommer til begyndelsen af ​​spolen, passeres under den og udføres i modsat retning.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Lav en ny tur over den forrige, tæt på den og med den samme spænding. Ved bøjningspunktet skal du passere rebet under den forrige tur. Fastgør det derefter med knuden og tag det ned.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Nu slår du de to nedre omdrejninger af rebet fra lårets indside for at stramme benet.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Det sidste skridt: Passere repet mellem lår og underben, luk om de nederste spoler og træk det tilbage med en lille træk. Fastgør rebet med en knude. Seleen er klar.

Elements of shibari: bound legs
tihiy-omut.ucoz.ru

Detaljerede instruktioner om hvordan du udfører andre typer af noder og forskellige stropper findes på dette websted. Der kan også findes interessante video-øvelser på denne YouTube-kanal.

Sikkerhedsforanstaltninger

Mulige problemer

Nerveskader er en af ​​de mest almindelige kvæstelser. Ikke mindre farligt at klemme fartøjerne. Derfor, hvis en person har problemer med nerver eller skibe (eller en forudsætning for dem), er det værd at tænke igen, før du praktiserer shibari.

På nogen måde er der punkter, der skal behandles med særlig omhu:

  1. Radial nerve på ydersiden af ​​armen mellem triceps og deltoidmuskel. Det er bedre at sætte tove under dette område.
  2. Brachial plexus i armhulen. Det er bedre ikke at bruge dette område overhovedet.
  3. Halsen Denne zone er også forbudt: du kan banalt fremkalde kvælning.
  4. Wrist. Det er nødvendigt at binde uden overskydende tryk, for ikke at skade nerverne.
  5. Lårbenet er cirka 10 cm under den inguinale region. Det bør ikke være for strammet med reb og knuder.

  Forsinkelse i menstruation: hvornår og hvorfor skal man bekymre sig

Diabetes, astma, problemer med led eller tryk – alt dette kan også være en kontraindikation for shibari. Nå eller i det mindste om disse sygdomme skal indberettes på forhånd.

kommunikation

Kommunikation er en vigtig betingelse for enhver handling, der indebærer en begrænsning af bevægelsen. For det første skal partnerne først diskutere hvad de vil og følge disse aftaler. Tillid er grundlaget for enhver sådan praksis.

For det andet skal der i forbindelse med bindende undergivelser (den, som de binder) give feedback: hvilken holdning og fikseringsgrad er tilladt, opstår der smerte, hvor meget det kan tolereres.

Smerte skal rapporteres straks og ikke vente, indtil det bliver uudholdeligt.

Derudover kan den tilknyttede person ikke stå alene. Efter sessionen skal shibari være tæt på partneren, støtte ham om nødvendigt. Efter binding kan folk have en række psykologiske reaktioner.

Nødvendige ting

  1. Saks til at skære et reb i en nødsituation.
  2. Førstehjælpskasse hvis medicinsk hjælp er påkrævet.
  3. En badekåbe eller et tæppe for at kaste det på partneren efter sessionen.
  4. En lille forsyning af vand og mad: Forbindelsesprocessen kan forsinke, og efter den er en god forfriskning.

Gør shibari i en god sindstilstand og krop. På forhånd tilfredsstille alle grundlæggende behov. Og drik ikke alkohol eller stoffer (før, under eller bedre og efter).

I resten forsøger du at stole på din forsigtighed, træne mere og bare have det sjovt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤