Sådan forsegles en luftmadras

Sådan finder du et hul i madrassen

Spræng madrassen, fjern alle støjkilder og lyt omhyggeligt. Skader i madrassen kan give en lille whistling lyd. For sikker kan støjdelen nedsænkes i vand: små bobler angiver placeringen af ​​punkteringen.

Hvis den tidligere metode ikke hjalp, er det tid til at føle sig som en ægte barber. I beholderen, pisk vand med en vaskemiddel og børste, påfør et tykt sæbe skum på overfladen af ​​madrassen. På punktering vil skum boble.

Når du har fundet skaden, cirkulerer den med en pen eller kridt for ikke at tabe den.

Sådan forberedes overfladen

Før du begynder reparationen, aflad al luft fra madrassen. Rengør området omkring punkteringen fra støv og snavs, affedt overfladen med benzin eller alkohol. Hvis du skal klæbe en madras med en belægning af velour eller flok, er det vigtigt at fjerne villi med acetone eller finkornet sandpapir inden klipning.

Sådan laver du en patch

Nogle gange komplet med en madras gå specielle kits til reparation. Hvis der ikke er nogen, skal du tage stykker af fint gummi fra reparationssæt til bilkameraer eller skære et børns gummilegetøj. Patchen skal svare til punkteringsstørrelsen med en indrykning på 2-3 cm og være oval eller rund i form. Fedt før overfladen afvaskes med benzin eller alkohol.

Sådan forsegles en luftmadras

End at forsegle et hul i en madras? Passer til lim til PVC, universal “Moment” eller polyurethan sko lim.

Hvordan gør man det? Vi har allerede en madras klar til reparation og en udskåret fedtfri patch. Påfør nu et glat lag af mad på madrassen og lappen, vent 5 minutter for limen til at gribe lidt og kombinere dem. For større effekt på stedet for limning kan du lægge belastningen for en dag.

  Sådan stryges korrekt: En guide til dem, der ønsker at se perfekt ud

Hvad skal man gøre, hvis man skal lim en madras på sømmen

Hvis madrassen rev i sømmen, kan det ikke hjælpe med en plaster overlejret på ydersiden. I dette tilfælde er det fornuftigt at lime madrassen indefra. For at gøre dette skal du med dine hænder eller linealer trække det beskadigede område gennem ventilåbningen. Lim derefter plasteren (ifølge instruktionerne fra det foregående afsnit) til indersiden af ​​madrassen. At udvise en madras og bruge den som sædvanlig, er det muligt allerede på en dag efter fuld tørring af lim.

Sådan undgår du nye skader

For at reparere en oppustelig madras tilfredshed du så længe som muligt, følg nedenstående enkle regler.

  • Inden du lægger madrassen på gulvet, græs eller sand, skal du undersøge overfladen for stikkende genstande.
  • Leg ikke på madrassen med kæledyr: de kan gennembore det med klør eller tænder.
  • Træk ikke madrassen på gulvet, hvis folk ligger på det: sømmen kan sprede sig.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤