Sådan repareres iTunes 9006-fejl

Typisk er fejl 9006 ledsaget af en besked om, at der var et problem med at downloade opdateringen til iPhone eller iPad. Nogle gange slutter downloadet bare med meddelelsen err = 9006.

Fejl 9006 opstår på grund af et mislykket forsøg på at oprette forbindelse til Apples opdateringsservere, som igen skyldes en brudt download.

Ofte skyldes et antivirus- eller firewall skyld for alt dette, men undertiden kan problemet være forbundet med en internetforbindelse, en bestemt computer, iTunes eller OS-version. For at rette fejlen 9006 skal du gøre følgende:

  1. Kontroller netværksforbindelsen og sørg for, at du er forbundet til internettet.
  2. Komplet komplet iTunes.
  3. Kontroller og installer iTunes-opdateringer og eventuelle MacOS- eller Windows-opdateringer, hvis de er tilgængelige.
  4. Genstart computeren.
  5. I et stykke tid skal du deaktivere antivirusprogrammer og firewalls.
  6. Prøv at forbinde iOS-enheden til en anden USB-port.

Som regel hjælper det at undgå fejl ved at deaktivere tredjeparts firewalls og antivirusprogrammer under opdateringen. For mere komplekse tilfælde er der et alternativ.

Det er nødvendigt at slette den beskadigede IPSW-fil, og derefter manuelt downloade den på internettet og erstatte den. Du kan også forsøge ikke at opdatere, men genoprette iOS-enheden ved at holde tasten Option på Mac og Shift i Windows nede og derefter vælge den downloadede IPSW-fil.

Søgning efter de samme firmware filer findes i følgende mapper:

  • macOS – ~ / Bibliotek / iTunes / iPhone Software opdateringer
  • Windows XP – \ Dokumenter og Indstillinger \ brugernavn \ Programdata \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software opdateringer
  • Windows Vista og Windows 7 – \ Users \ brugernavn \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone Software opdateringer
  • Windows 8 og Windows 10 – \ Users \ USERNAME \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \

Hvis dette ikke hjalp, er problemet sandsynligvis enten i selve internetforbindelsen, hvilket kan have begrænsninger, der forhindrer dig i at kontakte Apples servere eller på computeren på grund af de ændrede indstillinger i værtsfilen, der blokerer adgangen til opdateringsservere. I dette tilfælde skal du forsøge at opdatere ved at oprette forbindelse til et andet netværk eller bruge en anden computer.

  Hvad skal man gøre hvis halsen gør ondt: tips, der helt sikkert vil hjælpe

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤