Как да поправите грешки в Google Play при инсталирането и актуализирането на приложенията

Получавали ли сте някога грешки, които се появяват при инсталиране или актуализиране на приложения в Google Play? Нищо, това е само въпрос на време! Ако се сблъскате с непредвидени трудности един ден, не се отказвайте. Обърнете внимание на нашето ръководство за борба с често срещаните грешки!


Никой не може да гарантира, че препоръките ще ви помогнат да се отървете от инсталационните проблеми. Нещо повече, несъзнателните действия могат да навредят на вашия смартфон и на личните му данни, съхранени в него. Силно препоръчвам да не влизате във водата, без да знаете брод. Въпреки че като цяло нищо не е “престъпно”, което не трябва да правиш. Да вървим.

грешка 491 – грешка 491

Изтрийте профила си в Google. За да направите това, отворете настройките на смартфона, превъртете до профилите си (профили), влезте в потребителския си профил в Google и го изтрийте. Рестартирайте смартфона си и свържете отново профила си. След това отворете настройките, отидете в менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Услуги за Google Play”, кликнете върху “Изчистване на данни” и “Спиране”.

грешка 498 – грешка 498

Проблемът е, че кеша на устройството е пълен. Изтрийте ненужните приложения и файлове. Рестартирайте смартфона в режим Възстановяване – натиснете едновременно клавиша за намаляване на силата на звука и Дом (на повечето устройства Samsung) или клавиша за аудио и изключване (на повечето други устройства). Този режим предлага редица опции. Изберете “Wipe cache partition “, като използвате клавишите за управление на звука и потвърдете действието, като натиснете клавиша за захранване.

грешка 919 – грешка 919

Решение 1. Вашият смартфон няма свободно място. Отърви се от ненужната музика, видео и широкомащабни приложения.
Решение 2: Промяна на настройките за APN.

грешка 413 – грешка 413

Ако използвате прокси сървър, не забравяйте, че това може да доведе до проблеми с Google Play Магазин.

Отворете настройките, отворете менюто на приложението, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Услуги за Google Play”, кликнете върху “Изчистване на данните” и “Спиране”. Направете същото за приложението Google Play Магазин и изчистете кеша на интернет браузъра.

грешка 923 – грешка 923

Изтрийте профила си в Google и се отървете от ненужни приложения, които запушват свободното ви пространство. След това рестартирайте телефона в режим Recovery. Изберете “Изтриване на кеш дял” и заредете устройството по обичайния начин. Не се безпокойте, вашите лични данни няма да бъдат изтрити. Настройте отново профила си в Google.

  Yleiskatsaus Remix OS: Android-työpöytä, joka voi korvata Windowsin

грешка 921 – грешка 921

Опитайте да деинсталирате кеша на приложението в Google Play Магазин. Ако тази маневра не работи, изтрийте всички данни от приложението Google Play Магазин, но имайте предвид, че това действие ще премахне всички настройки, настроени по-рано. Като последна възможност, изтрийте профила си в Google, рестартирайте устройството и го свържете отново.

грешка 403 – грешка 403

Обикновено тази грешка включва използването на два профила в Google за закупуване на приложения на едно устройство.

Свържете се с Google Play Магазин с валиден профил. Изтрийте заявката за проблем. Опитайте отново да инсталирате приложението, като кликнете върху бутона “Купете”.

грешка 492 – грешка 492

Отворете настройките, отворете менюто на приложението, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Услуги за Google Play”, кликнете върху “Изчистване на данните” и “Спиране”. Направете същото за приложението Google Play Магазин. Ако проблемът продължава, премахнете го Dalvik кеш. Тази функция е налице в режим Възстановяване, ако са налице права на ROOT. Ако нямате суперпотребителски права, трябва да изпълните изтриването на данните / фабричните настройки. Тази опция е достъпна за всички в един и същ режим за възстановяване. Бъдете внимателни, това действие ще изчисти всичките ви данни на смартфона, първо трябва да запазите резервното копие на информацията.

грешка 927 – грешка 927

Просто изчакайте няколко минути за Google Play Магазин, за да завършите процеса на надстройване. Ако проблемът продължи, отворете настройките, отворете менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Услуги за Google Play”, кликнете върху “Изчистване на данни” и “Спиране”. Направете същото за приложението Google Play Магазин.

грешка 101 грешка 101

Баналното премахване на ненужни приложения трябва да помогне. Ако не, моля, изчистете данните в Google Play Магазин, изтрийте профила си в Google и влезте отново.

грешка 481 – грешка 481

Изтрийте текущия профил в Google и използвайте друг.

грешка 911 – грешка 911

Решение 1: Изчистване на данните в Google Play Магазин. Отворете настройките, отворете менюто на приложението, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Спиране”, “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”.

Решение 2: Ако използвате WiFi връзка, която изисква разрешение на уеб страница, вероятно е опцията за удостоверяване да е изчерпана. Влезте отново в APN, като използвате мобилния си браузър. Отворете Google Play Магазин и отново стартирайте актуализацията на приложението. Ако това не се случи, проблемът се крие в самата WiFi мрежа.

  Πώς να διασκεδάσετε τη γάτα σας: ειδικά παιχνίδια για δισκία σε Android

Решение 3. Просто се свържете с друга WiFi мрежа и изпълнете актуализацията.

Метод 4: Използвайте клетъчната мрежа за актуализиране вместо WiFi. Но използвайте този метод само за актуализиране на малки игри и приложения. Големи актуализации могат да ударят джоба ви.

грешка 920 – грешка 920

Решение 1. Изключете WiFi. Включете WiFi. Отворете приложението Google Play Магазин и стартирайте инсталацията или актуализирайте приложението.

Решение 2: Изтрийте профила си в Google. Рестартирайте телефона и влезте отново. Друга възможност е да добавите друг профил в Google, да стартирате магазина за приложения и да изтеглите приложението.

Решение 3: Отидете в настройките, влезте в менюто приложение, щракнете върху раздела “Всички”, намерете «Google Play Market”, премахване на актуализацията, натиснете бутона “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”, рестартирайте смартфон. Отворете Market и инсталирайте приложенията.

грешка 941 – грешка 941

Отворете настройките, отидете в менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Стоп”, “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”. Също така изчистете кеша и изтрийте данните от мениджъра на зареждането. Отворете Market и опитайте да надстроите. Ако проблемът продължава, моля, опитайте да деинсталирате актуализациите в Google Play Магазин.

грешка 504 – Грешка 504

Решение 1. Отидете в настройките, отидете в менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”. Повторете стъпките за “Google услуга рамка. “

Решение 2: Изтрийте профила си в Google. Спрете, изтрийте данни и кеширайте за Google Play Магазин, Gрамката за услуги на Google и мениджъра на изтеглянията. Добавете профил в Google и рестартирайте смартфона си.

грешка 495 грешка 495

Решение 1. Отидете в настройките, отидете в менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”. Повторете стъпките за “Google услуга рамка. ” Опитайте да инсталирате актуализации. Ако все още се появи грешката, опитайте първо да деинсталирате актуализациите в Google Play Магазин.

Решение 2: Изтрийте профила си в Google. Спрете, изтрийте данни и кеширайте за Google Play Магазин, Gрамката за услуги на Google и мениджъра на изтеглянията. Добавете профил в Google и рестартирайте смартфона си.

грешка rh01 – грешка rh01

Решение 1. Отидете в настройките, отидете в менюто за приложения, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Изчистване на данните” и “Изчистване на кеша”. Повторете стъпките за “Google услуга рамка. ” Опитайте да инсталирате актуализации.

  Android版谷歌地图现在知道如何通过几个点进行路由

Решение 2: Изтрийте профила си в Google. Спрете, изтрийте данни и кеширайте за Google Play Магазин, рамката за услугите на Google и мениджъра на изтеглянията. Добавете профил в Google и рестартирайте смартфона си.

грешка rpc: s-5: aec-0 – грешка в rpc: s-5: aec-0

Решение 1. Отворете настройките, отидете в менюто на приложението, кликнете върху раздела “Всички”, намерете “Google Play Магазин”, кликнете върху “Изтриване на актуализации” и “Изчистване на кеша”. Изтрийте кеша и данните за рамката за услуги на Google и мениджъра на изтеглянията. Опитайте да инсталирате актуализации.

Решение 2: Изтрийте профила си в Google. Спрете, изтрийте данни и кеширайте за Google Play Магазин, Gрамката за услуги на Google и мениджъра на изтеглянията. Добавете профил в Google и рестартирайте смартфона си.

грешка -24 – грешка -24

Решение 1 (изисква се ROOT). Инсталирайте файловия мениджър, например ROOT мениджъра. Във вътрешната памет отидете в папката android / data / com.whatsapp и я изтрийте. Инсталирайте whatsapp от Google Play Магазин.

Решение 2: Инсталирайте Cleanmaster. Премахване на Whatsapp. Изтрийте останалите файлове с Cleanmaster.

Решение 3: Архивирайте приложенията и данните, съхранени в смартфона, и възстановете фабричните настройки на устройството.

пакета е невалиден

Решение 1. Намерете приложението в настройките на устройството и изтрийте кеша и данните му.

Решение 2: Инсталирайте приложението, като използвате уеб интерфейса на Google Play Магазин.

Решение 3. Деактивирайте WiFi и инсталирайте актуализации, като използвате мобилния интернет.

Решение 4: Изтрийте кеша и данните от Google Play Магазин и рамката за услугите на Google. Опитайте се да надстроите. Ако не работи, изтрийте профила си в Google. Рестартирайте смартфона си и влезте отново в профила си в Google.

инсталиране на неуспешна грешка

Решение 1: Деинсталирайте приложението и го инсталирайте отново.

Решение 2: Изчистване на кеш паметта в Google Play Магазин.

Решение 3: Деинсталирайте актуализациите на Google Play Магазин.

Решение 4: Изключете SD картата, преди да инсталирате приложението.

Решение 5. Изтрийте папката .android_secure.

грешка rpc: aec: 0]

Изтрийте профила си в Google. Изтрийте всички синхронизирани профили. Изчистете данните в Google Play Магазин. Рестартирайте своя смартфон.

RPC: S-3

Изтрийте профила си в Google. Добавете го отново или свържете друг профил.

И какви грешки при инсталирането сте срещнали в Google Play? Можете ли да предложите алтернативни начини за решаване на проблеми? Купете iPhone – не се брои!