35 hűvös tervező dolgok a hétköznapi ruhákból

Fal képkeret

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-1
Mindaz, ami annak létrehozásához szükséges, egy pár ruhadarab, egy zsineg és egy tea szűrő.

Többfunkciós függesztő

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-2
Ehhez nem kell a megszokott ruhák – hosszúkás, a horog végén. De nem csak ruhát viselhet, hanem üzeneteket is hagyhat a háztartásban.

Dekorációk halloween

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-3
A szentek napja már közel van – itt az ideje, hogy a ház díszítésére gondoljon. Ehhez a hagyományos, Halloween színű, fekete és narancs színű ruhadarabok tökéletesek. Rajzoljon rájuk (vagy készítsen papírról) az ördögöt, a tököt és más karaktereket, és a játékok készen állnak.

“Élő” játékok

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-4
Ahhoz, hogy kedvére érezzétek magatokat és gyermekeit, a játékokat ruhákból készíthetjük. Rajzoljon papírra, például egy cápa. Az egyik fele ragasztva van a bilincs alján, a másik pedig a csúcson. Ennek eredményeképpen a csipke megnyomja a ruhát, és megnyitja a száját.

Fotókollázs

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-5
Egy ilyen eredeti kollázs létrehozásához gyönyörű keretre, kötélre, ruhadarabokra és tényleges fotókra van szükség. Húzza meg a kötél belsejét a keretben, és illessze hozzá kedvenc fotóit.

Frame-kerék

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-5-2
Szokatlan fotókollázt lehet tenni ruhák és régi kerékpár használatával is. A szórakoztatások “támogatásként” szolgálnak, amelyen fotókat készíthet.

Újév kártya

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-6
Fehér ruhadarabok, aranyos arcokkal és vidám sálakkal – kitűnő kiegészítés az Újévi üdvözlőlapon. Csatlakoztassa őket a papírra, és a jó hóemberek átalakítják a gratulációkat.

Gratulál gratulációhoz

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-7
Ez kiváló megoldás az irodában dolgozó kollégák gratulálására. Készítsen ilyen “díszdobot” ruhadarabok koszorúival, és minden alkalmazott képes lesz arra, hogy ott hagyja a jegyzet-gratulációját.

Esküvői üdvözlés

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-8
A tipográfiai kártyák csekélyek. Meglepetés az újszülöttek egy ruhadarab kártyával. Ehhez festeni kell egy részét fehérben (a menyasszonyi ruhában), a másik pedig fekete (a vőlegény szmokingja). Ne felejtsd el a szemeket, az ajkakat és a fátylat. A “nyitott” ruhadarab – a szerelmesek egymás szemébe néznek; “Zárt” – szenvedélyes csókba keveredtek. Az ilyen eredeti üdvözlés ezer szót fogja helyettesíteni.

Karácsonyi játékok

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-9
Két, egymásra ragasztott ruhadarab, és még egy, felülről felerősítve – és a Mikulás szarvas készen áll. Csak a helyszínen kell festeni a játékot, rajzolni a szemét és orrhoz csatolni. Ebben a változatban RudolfCo nézd meg a karácsonyfa nagyon aranyos.

Édes pillangók

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-10
Ezek a “pillangók” finom töltelékkel vannak, amire szüksége van egy gyermekek nyaralásához. Helyezze a kezeléseket celofán zacskókba, és húzza meg őket egy, a pillangó alá festett ruhadarabbal, – a szárnyak kiderülnek. A gyerekek nem csak finomak, de az eredeti csomagolásnak köszönhetően érdekes.

Gyertyatartó vagy edény

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-11
A konzervdoboz és a fából készült ruhák segítségével két szép és hasznos dolgot lehet egyszerre elvégezni. Ha az edény szélén a fülbevalókat összekötjük, és egy kis gyertyát helyezünk az üvegcsészébe, akkor gyertyát kapunk; és ha beleveszed a földbe és virágokat gyúrsz, akkor az eredeti pot jön ki.

Pac-Man

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-12
Készítsd el a Pakmana egyszerűt: középen vágott sárga kör, félig húzd fel a szemedet, és ragasztsd fel a ruhadarab tetejére, a második pedig az aljára. És ahhoz, hogy nagyon reális legyen, csatolhat egy kasztot is.

Kártyatartó

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-13
Ha azt szeretné, hogy az üzenete azonnal észrevegye, ne tegye, hanem helyezze az asztalra. Ebben segít a szokásos ruhadarabon. Azonban jobb, ha széles “lábat” használunk, így a tartó stabilabb lesz.

Pins-Batman

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-14

Ezek a ruhák az igazi szuperhősök számára. A saját kezével való elkészítés nem lesz olyan könnyű (valahova szárnyakat kell szerezned), de a legszebb eszközök lesznek a világon egy szuperhős köpeny számára.

Fotófal

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-15
Ez egy másik módja a fotók rendezésének és tárolásának. A fém rács és a ruhák segítenek felszabadítani kedvenc képeit a fotóalbum poros fogságából. Ezenkívül az expozíciót olyan gyakran változtathatja meg, amennyit csak akar.

Ceruza tartó

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-16
10-15-ből fából készült ruhadarabok nagyon szép csészét készíthetnek a ceruzák számára. Ez elég ahhoz, hogy “körbe” ragasszák őket. És a szépség kedvéért – egy szalagot felhúzni és csomagolni. De ne felejtsd el az alját – ez lehet a karton.

Ruhák ceruza

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-17

Kombinálja az összeegyeztethetetlen kísérleti tervezőt, Bartosz Muchát. Egy ceruzával és más tárgyakkal “rácsapott” egy ruhadarabbal. Az eredmény nagyon érdekesnek bizonyult – a hagyományos acélból származó dolgok többfunkciósak. Az ilyen átalakítások gyakorlati alkalmassága kétségeket vet fel.

koszorú

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-18
Egy fémkarikából és egy sor színes (vagy inkább különböző színű) ruhadarabokból álló készletből készítheti ezt a koszorút a belső tér díszítésére. A tagadhatatlan plusz, hogy ha ilyen fáradtságot kapsz, könnyen megváltoztathatod a ruhadarabokat más módon.

csillár

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-19
Az ilyen tervezőcsillárok készítéséhez fémgyűrűkre és rácsra, lámpatartóra, vezetékekre, fém ollókra és sok, sok ruhadarabra van szükség. A gyártásról részletes útmutatásért kattintson ide. Kiderült, nagyon hangulatos csillár-lucfenyő, kényelmesen szórja a fényt a szobában.

címkék

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-20
Annak érdekében, hogy ne keveredjen a saját ágynemében, ilyen vicces címkéket készíthet. Ehhez be kell illeszteni a ruhadarab gyönyörű papírt, és fel kell tüntetni a megfelelő feliratokat: “törölköző”, “lap”, “pelenka” stb.

Macska a kalapban

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-21
Az ilyen szórakoztató játék nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is vonzó lesz. Ez egy macska! Azonban a “ruha” egy kalapban és egy pillangó lehet bármilyen, kedves szív, kis állat. Ehhez meg kell találni a megfelelő tészta, ragasztani őket a ruhadarabbal és díszíteni.

Virágcsík

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-22
Nem fogsz meglepni bárkinek virágot egy szokásos polietilén csomagolásban, de egy csokorból és egy ruhadarabból készült tartóból. A legfontosabb dolog az, hogy talál egy ruhacsipesz több (úgy, hogy a szárak illeszkednek a “fűző”), és kissé zadekorirovat.

Hűtőmágnesek

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-23
A mágneses papír ragasztása az egyik oldalra (eladva írószerraktárakban) és gyönyörűen díszítve, egy hűvös fényes és hasznos mágnest kap. Hasznos, mert fotókat, jegyzeteket és anyagokat készíthet.

Egér-norushka

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-24
Egy másik aranyos kis dolog a gyerekeknek és szüleiknek az egerek a ruhákból. Fülek, antennák és farok – a nemezből, a vásárolt szemekből (bár rajzolhat). Az ilyen egér létrehozása nem tart több mint fél órát.

Koszorútartó fotókhoz

DIY-k-képpel-a-ruhadarabok-25 (1)
Ez a koszorú másik változata a belső tér díszítésére. Ehhez szükség van egy régi drótfüllel, festékkel, szalaggal és természetesen ruhadarabokkal. Meg kell őket festeni bármilyen megfelelő színű, majd feszítik a karika vállfából készült. Ebben az esetben a ruhadarabok megtartják funkcionalitásukat – a hozzátartozók fotóit csatolhatja hozzájuk.

Konyhai függeszték

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-26
A háztartási dolgokat, például a ruhákat, nehéz megtalálni a nem szabványos alkalmazást. De te is tudsz! Például ne csípje meg fehérnemüket, és készítsen mérőszalagot mindenféle konyhai csínokra. Nagyon fényesnek tűnik.

Asztali lámpa

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-27
A német tervező, David Olschewski szereti használni a háztartási cikkeket más célokra (például lapátot és pálcát, mint ruhaszárítót). Néha nagyon kiderül. Legalábbis a ruhadarabok asztali lámpája lenyűgözőnek tűnik.

tükör

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-28
Ahhoz, hogy ilyen keretet hozzon létre egy fal tükör számára, szükség van: a tükörre, a ruhákra, a ragasztópisztolyra, a “klip” -felszerelésre, a szaténszalagra és a … ónkádra. Ez utóbbi szükséges ahhoz, hogy a ruhadarabokat egy körbe ragasszák.

Esküvői tartozékok

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-29
Az ilyen gyönyörű és finom ruhák mesterséges virágokkal díszítettek, amelyek az esküvőkön használt székek, asztalterítők, küszöbök és egyéb díszítőelemek lefedésére használhatók.

Fotosyurpriz

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-30
Vigye ezt az ötletet a szolgálatba, ha szeretne meglepetést. A kötélhez kötődő fényképek koszorúja a fényes és romantikus módja annak, hogy emlékezzenek a legjobb közös pillanatokra.

Bálna és cápa

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-31
Természetesen a tengeri témák csodálói, mint egy készlet-ruhadarab és egy cápa-ruhadarab. Ilyen játékokat a fogók rögzítésével és a bordák rögzítésével lehet előállítani. Még több tengeri óriás “újraéleszteni” a vörös hajú nyelvét.

repülőgép

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-32
Ahhoz, hogy “repülőgépgyártóvá” válhasson, csak fagylaltpálcákra és rágcsálóra van szüksége. Festeni őket kontrasztos színekben, ragasztani őket, és a kétpólus készen áll.

Fonó tárolására szolgáló tartók

DIYs-Can-Make-A-Clothespins-33
Ez a tollasok számára élethű. A kézzel készített mesterek a karmoktól gyakran egy kis fonalat tartanak. Kár, hogy eldobja, de tartósnak tartja. De a ruhák segítenek megoldani ezt a problémát.

Álljon a forróság alatt

pimg_1250_347

Ha a ruhadarabot lebontják, akkor részleteitől nagyon hasznos lehet a háztartásban – egy állvány a forró tányérok és serpenyők alatt. Ehhez a ruhadarabok részleteit le kell ragasztani a végükön, hogy kiderüljön egy kör.