Legendariske telefoner fra fortiden, der skal genudstedes

Nokia

Nokia 8110 “Banana”

I brødternes kulttrilogi, og nu Wachowski-søstrene, har en mobiltelefon blinket, straks på vej hen imod de mest eftertragtede telefoner i hele verden. Det er rygter om, at Morpheus selv kaldte nogle ejere af røret.

Nokia 8110
Nokia 8110

Denne model er ofte forvekslet med Nokia 7110, men i filmen var det Nokia 8110-telefonen, ikke seriel, men specielt ændret.

Nokia 8110
Nokia 8110

Låget på den sædvanlige Nokia 8110 skal trækkes med en finger, og versionen fra “Matrix” har automatisk fejlfinding. Naturligvis alt dette for en større wow effekt.

Nokia 8910

Nokia havde meget seje premium-billedtelefoner, utilgængelige for de fleste russiske borgere da, men i høj efterspørgsel nu.

Nokia 8910
Nokia 8910

Nokia 8910 er en elegant glidende telefon, hvis krop er lavet af titanium. Et år efter dets udseende udgav producenten en opdateret version af 8910i med en farvedisplay.

Nokia 8800

På modellen 8910 kom den næste skyder Nokia 8800 med et rustfrit stål etui. Telefonen blev indsamlet udelukkende i Tyskland.

Nokia 8800
Nokia 8800

Lidt senere kom for dagens lys modifikation af den klassiske model af Nokia 8800 Sirocco Edition kaldes med mere rummelig batteri, udvidet hukommelse, en modificeret mekanisme af chassiset og en særlig udgave med forkromet.

Nokia 8800 Sirocco
Nokia 8800 Sirocco

Efter Sirocco kom Nokia 8800 Arte Edition, mere avanceret med hensyn til påfyldning.

Nokia 8800 Arte
Nokia 8800 Arte

Telefonen blev udstedt i fem versioner:

  • Arte – sort rustfrit stål etui.
  • Safir Arte er et brunt læder og rustfrit stål etui, en kunstig safir i navigationsknappen.
  • Safir Arte Black – sort krop lavet af læder og rustfrit stål, kunstig safir i navigationsknappen.
  • Carbon Arte – udover stål i kroppen bruges elementer af kulfiber og titanium.
  • Gold Arte – krop med guldbelægning og indsatser af hvidt læder.

  Hvad er et mekanisk tastatur og er det mere bekvemt for arbejde og spil

Nokia 1100

Ingen vil vove at udfordre den absolutte kraft i 3310. modellen, men Nokia havde også andre lige så vellykkede telefoner.

Nokia 1100
Nokia 1100

Du husker sandsynligvis denne pæne lille mursten med silikone knapper og lommelygte. I virksomheden blev modellen kaldt “Penny”. Inden for fem år blev 200 millioner af disse telefoner solgt – det bedste tal i Nokias historie. Før dette blev ledelsen forventet i 3310. modellen.

Nokia 9300

Nokia 9300 kan ikke kaldes simpelthen en telefon. Faktisk består den af ​​to moduler: en dialer og den mest virkelige kommunikator.

Nokia 9300

Almindelig udseende håndsæt, men det er det værd at videregive, og foran dig er noget af en avanceret enhed for de filer, e-mail, MS Office-dokumenter, player, Opera webbrowseren og endda en flok klokker og fløjter. For 2004 var det bare et gennembrud.

Nokia 9300i
Nokia 9300i i filmen Die Hard 4.0

Den mere avancerede Nokia 9300i lyste op i “Die Hard 4.0” og viste sig at være et glimrende værktøj til bekæmpelse af cyberkriminalitet.

Motorola

Motorola E398

Om RAZR V3 ved alt, men den legendariske clamshell var ikke det eneste hit fra Motorola. Den anden i succes for virksomheden var telefonen E398, helt fortjent kaldt en båndoptager i lommen.

Motorola E398
Motorola E398

Tilstedeværelsen af ​​stærke baggrundsbelyste stereohøjttalere har virkelig slået kommunikationsenheden til et bærbart musiksystem, som ingen anden telefon kunne konkurrere med.

Motorola C350

En af de første telefoner i verden med en farvedisplay.

Motorola C350
Motorola C350

Kraftfuld polyfoniske, GPRS, forbindelsen til computeren ved hjælp af en standard billig og bredt tilgængelige USB-kabel og lav pris har tjent ham en velfortjent popularitet.

Siemens

Først ønskede vi at placere her individuelle telefonmodeller fra den legendariske tyske producent, men jo mere nostalgiske, jo bredere blev listen. Som følge heraf opstod spørgsmålet: Var der nogen dårlig “Siemens”? Sandsynligvis ikke.

  15 gadgets, der vil være nyttige for alle bilister

Siemens M55
Siemens M55

Selv i de lange år har selskabet anvendt en klar, kompetent og forståelig for kundernes opdeling af enheder i kategorier:

  • Siemens A – budget arbejdsheste. Vi husker A52, A55 og suk.
  • Siemens C – srednyadychki, en af ​​de bedste i sin priskategori på det tidspunkt. For mange vil C55 og C65 for evigt forblive i hukommelsen som uovertruffen i kvalitet og bekvemmelighed telefoner.
  • Siemens M – blev placeret som sportslige, men i virkeligheden var de bare smarte neubivaemye-telefoner, der ikke var bange for strejker og vand. Og de har et rigtig flot design. Åh, nu ville igen holde M55 eller M65.
  • Siemens S – ikke så populært, fordi de blev placeret og kostede som forretningsenheder, men hvad de var seje og hævede! Du drømte om S55, ikke?

Sony Ericsson

Sony Ericsson T610

Udviklet i 2003 blæste Sony Ericsson T610 op på markedet. Ikke den mest tilgængelige, men utrolig avancerede fra et teknisk synspunkt. Dette minimalistiske, strenge design fascineret ved første øjekast.

Sony Ericsson T610

Sony Ericsson Cyber-shot og Walkman

I de efterfølgende år, oplevede vi en masse Sony Ericsson-telefoner, herunder Cyber-shot kameratelefoner med vægt på skydning og musik Walkman – arvinger den legendariske spiller Sony.

Sony Ericsson W200

Alle af dem var vellykkede, med stor efterspørgsel og godt tjent.

Samsung

Samsung C100

Da C100 dukkede op, blev folk overrasket over sin utrolige tynde profil. Kun 17 millimeter, kan du forestille dig?

Samsung C100
Samsung C100

Ja, teknologien tog et skridt fremad, men det stilfulde fede rør med en utrolig lys skærm, stejl polyfoni og overraskende stabilt arbejde, vil leve i vores hjerter.

SPH-N270 Matrix Phone

Du vil genkende det overalt og overalt. Ekstremt usædvanligt rør med en indtrækbar højttaler, lavet specielt til “Matrix”.

  Smart TV Box X9S – et præfiks for dem der ikke ser tv

Samsung SPH-N270

Telefonen understøtter kun amerikanske mobil kommunikationsstandarder, men dette faktum forhindrer ikke samlere, fans af “The Matrix” fra hele verden til at gå på jagt efter sjældenhed enhed, som også blev udgivet i begrænset oplag.

Hvad synes du? Hvilke telefoner fra fortiden er efter din mening værdige til genudstedelse og hvorfor?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top