Universets vidunder: Alt du behøver at vide, før udgivelsen af ​​”Infinity War”

Hvordan kom Marvel-tegnene i de forkerte hænder?

I 90’erne gik tegneserieindustrien gennem hårde tider. Selskabet Marvel erklærede sig konkurs og for ikke at synke i glemsel solgte han retten til at skærminkarnere sine figurer til filmstudier. X-Men, Fantastic Four og Deadpool gik til 20th Century Fox, Spider-Man købte rettighederne til Sony, Hulk blev valgt af Universal Studios.

Flyt musen over cirklerne for at få bekendtskab med tegnene.

Studierne spildte ikke tid og tog billeder. I den 98. kom “Blade”, indsamle en god kontanter. Den reelle revolution blev dog lavet af det 20. århundrede Fox-studie i 2000, hvor man frigjorte “X-Men”. Billedet fik gode anmeldelser og kunne lide både kritikere og seere.

Den næste var Sam Raimi, der fjernede to dele af “Spider-Man” med Toby Maguire. Men så ødelagde Sony Studio franchisen med direktørens hænder og frigjorde den tredje film om Peter Parker. Billedet viste sig at være langvarigt, og historien – oversat med begivenheder og helte. Men det største slag for alle fans var gift, hvilket var meget forskelligt fra hans kanoniske version.

Det var rentabelt at lave film på tegneserier.

Studio Marvel fungerede som co-producer og kunne ikke fuldt ud kontrollere filmen. Så beslutter virksomheden at investere i oprettelsen af ​​sin egen kirovoseselennoy.

Hvordan begyndte oprettelsen af ​​universet af superhelte?

På trods af at Marvel mistede Wolverine og Spider-Man, havde hun stadig populære figurer: Iron Man, Thor, Captain America. I starten planlagde studiet at opbygge en franchise omkring helten Tony Stark. Men hovedet på Marvel Studios Kevin Feigi tog en dristig beslutning: han foreslog at skabe et helt univers af superhelte, hvor Thor kunne mødes med Hulk og Captain America. Alle var enige om, og han begyndte at arbejde.

Alt hvad du behøver at vide om Marvel Cinema før

I 2008 kom “Iron Man” ud med Robert Downey, Jr .. Tony Starks rolle var for ham en fremragende mulighed for at vende tilbage til verden med stor biograf.

Mange delte imidlertid ikke Roberts optimisme. Studiet havde problemer før man skrev scriptet. Ingen af ​​forfatterne ønskede at tage arbejde. Direktøren var også svært at finde. Frivillig var John Favreau, bag hvilke der var flere serier og film, og billedfordelingen blev optaget af Paramount Pictures.

“Iron Man” skabte en ægte fornemmelse. Robert Downey – Jr. tog straks afsted på en karriere stige. Fansene brød ind i biograferne. Ud over specielle effekter og karismatiske tegn havde filmen masser af henvisninger til tegneserier, der varmer fansens hjerte. Men studiet forlod den største overraskelse sidst.

Da Nick Fury dukkede op i scenen efter kreditterne, var lederen af ​​organisationen Sh.I.T. der ikke nogen grænse for publikums lykke. Fans begyndte straks at spekulere om, hvilke tegn der kunne vises i fremtidige film.

Scener efter kreditterne blev hovedtælleren for Marvel Studio. Dette er ikke en ny teknik, den blev brugt i andre bånd. Men det var Marvel, der satte betydningen ind i dem.

Hver scene gav fans mulighed for at fantasere, hvad der ville ske, og brændte interesse for nye film.

I 2009 køber Disney Marvel, og efter filmen “Thor 2: The Kingdom of Darkness” påtager sig alle forpligtelser til at fremme malerierne.

I 2012 blev ansættelsen af ​​”Avengers” (instrueret af Joss Weedon) – en crossover, hvor studiet samlet alle kendte på det tidspunkt tegn. Dette var et mærkværdigt øjeblik for Marvel, på grund af en sådan begivenhed drømte alle tegneseriefolk. Men vigtigst af alt blev Thanos vist på scenen efter kreditterne. Siden da var udgivelsen af ​​filmen “Infinity War” kun et spørgsmål om tid.

Kevin Feigi modtog næsten grænseløse økonomiske muligheder og en stor troværdighed. Film begyndte at vises oftere, og for mange aktører blev deltagelse i disse malerier et visitkort i verden af ​​rigdom og berømmelse.

Hvad skete der nu?

Efter udgivelsen af ​​”Avengers” -studiet ville Marvel ikke stoppe. I 2013 begynder ABC-kanalen at vise serien kaldet “Agents Shch. I. T.”, der fortæller historien om agent Colson og hans mirakuløse opstandelse. Serien er forbundet med Marvel-biografen, så de begivenheder, der finder sted i filmene, har direkte indflydelse på tv-showets plot.

Alt hvad du behøver at vide om Marvel Cinema før
Stan Lee er forfatter til mange tegn og den permanente talisman af Marvel / factinate.com

Efter en god start, “Agenter S. I. T.” der er andre serier: “Agent Carter”, “Jessica Jones”, “Daredevil” – en grum historie, tonen minder om “The Dark Knight” Christopher Nolan.

På dette tidspunkt var der en anden fase af filmrummet, som sluttede i en tvetydig film “The Avengers: Altrons alder.”

Filmen hævede 1,4 milliarder dollar i filmdistribution, men publikum var ikke begejstret.

Joss Weedon forlod stillingen som direktør, og den næste film om Avengers filmade allerede brødrene Rousseau.

  13 orosz film érdemes látni

Filmens tredje fase blev åbnet af filmen “The First Avenger: Confrontation”, som splittede heltenes hold i to dele. Billedet blev husket af en episk kamp og flere overraskelser.

I filmrummet optrådte en ny karakter Black Panther, som var så populær blandt publikum, at han straks fik et soloalbum. Men vigtigst af alt formåede studiet Marvel at returnere rettighederne til Spider-Man. Det var vanskelige forhandlinger, hvor Sony havde en fordel: Kevin Feigi var klar til meget at bringe Spider hjem.

Maskinen til produktion af kinomics blev spredt fuldt ud og nærmede sig den vigtigste film i franchisen.

Hvordan er tingene i studiet nu?

“Black Panther” døde i teatre og tjente 1,3 milliarder dollars. Filmen vandt både kritikernes og tilskuernes hjerter. Men alle fansens opmærksomhed er fokuseret på hovedfilmen i filmrummets tiårige historie.

“Infinity War” – en stor begivenhed for Marvel. Alle de berømte figurer vil forene, og historien linjer vil konvergere på et tidspunkt.

Producenterne lover en hård film, hvor alt kan ske. Marvel fans følger Kevin Feigy’s interview, grødig gennemgå hver ramme fra trailere og opbygge de mest vanvittige teorier. Studiet forsøger at omhyggeligt skjule detaljerne i filmen, hvilket kun giver et lille tip. Paul Bettany, der udførte rollen som Vigen, sagde at manuskriptet var fyldt med lime scener, så producenterne er bange for lækage. Og ikke for ingenting, fordi fans ikke vil stoppe ved noget.

Hvad er “Infinity War” og hvem er Thanos?

I filmgaden er der en grundlæggende historie, der gennemsyrer alle filmene. Det handler om Infinity Stones – kraftige artefakter skabt af kosmiske essenser og bundet til forskellige aspekter af universet. Den, som vil samle dem alle, bliver almægtig.

Alt hvad du behøver at vide om Marvel Cinema før

I alt er der seks Stones of Infinity.

 • Space of Stone (Tesseract) Tillader ejeren at styre rummet og rejse til ethvert punkt i universet. I filmen “The First Avenger” forsøgte han at bruge den røde skalle, men stenen teleporterede ham til en ukendt retning. Derefter fandt Tesseract Loki og brugte en sten til at åbne portalen for chitauri. Efter at Avengers havde besejret bedragerne, blev Tesseract placeret i Odins hvælving. I øjeblikket er stenen igen på Loki.
 • Virkelighedsstenen (Ether) realiserer ethvert ønske fra ejeren. Med sin hjælp ville den mørke elf Malekith få magt, men Thor forhindrede ham. Han passerede stenen til kollektoren – et væsen, der samler usædvanlige artefakter.
 • Stone of Reason giver ejeren evnen til at læse sind og styre andres sind. I “The Avengers” var han i Lokis personale, og Altron brugte det til at skabe Vizhen.
 • Sten styrke dukkede op i “Galaxy’s Guardians” fra Ronan anklager. Efter at Peter Qwill havde besejret Ronan, overgav han stenen til Nova Corps.
 • The Stone of Time (Eye of Agamotto) giver dig mulighed for at styre tid. Nu er han hos Dr. Strange. Det var med hans hjælp, at tryllekunstneren kunne overvinde Dormammu – en stærk enhed fra en anden dimension.
 • Sjælens sten tillader ejeren at kontrollere sjæle af levende og døde mennesker. Denne stærke artefakt er af særlig interesse, fordi ingen ved helt sikkert, hvor han er.

Alle disse sten har stærke egenskaber, og sammen giver de ejeren en virkelig ubegrænset kraft. Thanos ødelagde universet i tegneserier ved at klikke på en finger. Han skal gøre det samme i filmene.

I et nylig interview delte Rousseau-brødrene interessante oplysninger om Thanos. Han blev født på Titan – Saturnets satellit. Hans folk var på udkanten af ​​udryddelse på grund af overbefolkning og mangel på ressourcer. Thanos foreslog at ødelægge halvdelen af ​​befolkningen, så den anden halvdel kunne leve videre. Selvfølgelig var han ikke tilladt at gøre dette og udvist fra sit hjemland.

Da Thanos fandt ud af Stones of Infinity, gik han straks på deres søgen. Efter at have haft dem, kunne en sur gigant styre hele universet og opretholde en balance i den.

Det kan ikke siges, at Thanos er et absolut ondt. I sin grusomme tilgang til løsning af problemer er der et rationelt korn. For nylig kan Marvel lide at introducere tvetydige skurke: I Spider-Man var Gribben, i Black Panther af Killmonger, og i Uendomskrigen vil Thanos være. Det er stadig håbet på at studiet vil bevare denne tradition, fordi filmen ikke har nok modstridende tegn.

I hvilken rækkefølge kan du se film?

Du kan vælge den kronologiske rækkefølge og starte med “First Avenger” eller se film efter forfatterens ide. Vi anbefaler det andet: Det vil være mere interessant at søge efter referencer og påskeæg i film. Hvis du ikke ved noget om Spider-Man og Hulk, kan du se på Sam Raimis trilogi og 2008-filmen “The Incredible Hulk”. Begivenhederne i Marvel-serien påvirker ikke filmens hovedhistorie, så du kan sikkert springe over dem.

  15 култови сериали от 90-те години, които завинаги ще останат в нашата памет

Hvad er der i første fase af Marvel?

Iron Man

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Tony Stark er fanget af terrororganisationen “Ten Rings”. I fængslet skaber han en Iron Man-dragt, der radikalt ændrer sit liv.

 • Tony tager Stan Lee for Hugh Hefner – skaberen af ​​PlayBoy.
 • I den scene, hvor Stark fjerner rustningen, er prototypen af ​​Captain America-skjoldet synlig.
 • Efter kreditterne møder Tony Stark Nick Fury, der fortæller ham om “Avengers” -initiativet.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Den utrolige Hulk

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Bruce Benner gemmer sig i Brasilien fra amerikanske soldater og General Ross. Han lærte at kontrollere følelser, men en irriterende fejl hjælper Hulk med at vække.

 • Eric Banu, der spillede Hulken i 2003-filmen, blev erstattet af Edward Norton i The Incredible Hulk.
 • Stan Lee drikker en sodavand, som fik en dråbe blod Hulk.
 • Tony Stark vises i scenen efter kreditterne.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Iron Man 2

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Nick Fury forsøger at rekruttere Tony Stark, mens han kæmper med Ivan Vanko – et snigende geni med energi piske.

 • Denne gang tager Tony Stark Stan Lee for Larry King.
 • Howard Starks notesbog nævner Stone of Infinity Tesseract.
 • Terrence Howard, som spillede Rowdy i den første film, blev erstattet af Don Cheadle.
 • Mjolnir – Thorens berømte hammer – oplyst i scenen efter kreditterne.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Thor

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Den selvsikkerte Torus sendes til Jorden for at få visdom, mens hans bror Loki plotterer i Asgard.

 • I filmen er der Clint Barton (Hawkeye), Tesseract og Infinity Glove, ægte falsk.
 • Stan Lee spiller en gammel mand, der forsøger at løfte Mjolnir. Det er mærkeligt, at han var uværdig over for ham.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Den første Avenger

Formation af kaptajn Amerika under anden verdenskrig. Hjerteens største fjende er den røde skalle, lederen af ​​den nazistiske organisation Hydra.

 • Filmens plot drejer sig om Tesseract.
 • Stan Lee tændte som en amerikansk general.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Marvel kortfilm: “Konsulent”

Marvel kortfilm: “Sjovt tilfælde på vej til Thor’s hammer”

Avengersne

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Superheroes samles sammen for at konfrontere Loki og hæren af ​​chitauri – vile udlændinge.

 • Skuespillere i Hulkens rolle ændrede sig igen, denne gang tog de Mark Ruffalo.
 • Stan Lee spiller en fyr, der virkelig er overrasket over udseendet af nybegyndere i New York.
 • I scenen efter kreditterne vises Thanos.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Marvel genvej: “Objekt 47”

Hvad med anden fase?

Iron Man 3

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Efter begivenhederne i New York fløj Tony Stark fra hjulene og tiltrak Mandarin – skurken og lederen af ​​organisationen “Ten Rings”.

 • I direktørens stol blev John Favreau erstattet af Shane Black.
 • Denne gang spiller Stan Li skønhedskonkurrence dommeren.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Marvel kort: “Agent Carter”

Thor 2: Kongeriget Mørke

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Thor forsvarer Asgard fra Dark Elves og deres leder Malekith.

 • Filmens plot drejer sig om Ether – Infinitetsstenen.
 • Stan Lee spiller en af ​​hospitalspatienterne, der spørger Dr. Selwig om at returnere bagagen.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Marvel short: “Long live the King”

Den første Avenger: En anden krig

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Steve Rogers (Captain America), sammen med Black Widow, konfronterer den mystiske Winter Soldier, hvis personlighed fansne afklassificeret før premieren.

 • I den scene, hvor Steve Rogers holder en notesbog med en liste over vigtige begivenheder, kan du se referencerne til Star Wars, Rocky og filmen “Moskva tror ikke på tårer.”
 • Stan Lee spiller en sikkerhedsvagt, der opdagede tabet af Captain America’s kostume.
 • Agent Sitwell nævner Stephen Strange.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Guardians of the Galaxy

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Imbued med atmosfæren på 80’erne biograf, hvor en håndfuld plads losers konfronterer onde og arrangerer dans kampe.

 • Stan Lee rejser Galaxy sammen med Marvel-filmene. Denne gang taler han til en pige på planeten Xander.
 • Storens stemme blev præsenteret af Vin Diesel, og han selv udtalte sætninger på forskellige sprog.
 • I samlerens rum er der en hundtelepat ved navn Cosmo, der samlede sit superhjeltehold i tegneserier.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Avengersne: Altrons Alder

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Tony Stark og Bruce Benner oprette Altron. Han forstår hurtigt hvad der er, og bygger en plan for ødelæggelsen af ​​hele menneskeheden.

 • En ret beruset Stan Lee er taget til håndtaget efter festen.
 • Torahs vision er en reference til den fremtidige film “Thor: Ragnarok”.
 • I scenen efter kreditterne vises Thanos med et hovmodigt grin.
 • Hugh Jackman ønskede at dukke op i Wolverines rolle, men rettighederne til karakteren på det tidspunkt var i studiet af 20th Century Fox.

  10 завладяващи сериали, направени от книги

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Myren

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Hank Pym, der opfandt Ant-Man-kosten, sender den videre til sin efterfølger, Scott Lang.

 • Stan Lee er bartender.
 • Scott Lang foreslår at kalde Avengersne, så de kan finde ud af, hvad Hank Pym svarer: “De skal være meget travle og slippe en anden by fra himlen.” Dette er en henvisning til “Altrons tid.”

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Mere kinokomiksov, jeg vil se tredje fase!

Den Første Avenger: Konfrontation

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Iron Man og Captain America var ikke enige og arrangeret en demontering i lufthavnen.

 • Filmen hedder “The First Avenger”, som peger på Captain America’s soloalbum. Imidlertid er der så mange tegn på billedet, at vi kan betragte det som en ny del af “Avengers”.
 • Stan Lee spiller courier FedEx og kalder Iron Man Tony Kark.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Dr. Strange

Sådan ser du film og tv-udsigter Forundret, så du ikke går glip af noget vigtigt Sådan ser du film og tv-shows Undskyld, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Benedict Cumberbatch spiller en hovmodig, men djævelsk dygtig kirurg, der for at komme sig fra ulykken vendte sig til tryllekunstnerne for at få hjælp.

 • Stan Lee vises i rollen som en passagerbuss og læser bogen “Døre af opfattelse” Aldous Huxley.
 • Skriften til filmen blev skrevet af George Martin, forfatter af romanens cyklus “The Ice of Fire and Fire”. Men Martin satte for mange forhold, og studiet nægtede.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Guardians of the Galaxy 2

Sådan ser du film og tv-shows Marvel, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Peter Quill afslører hemmeligheden bag sin oprindelse og løser ikke-standardiserede problemer med sin far.

 • I scenen efter kreditterne vises Adam Warlock – en af ​​Marvel’s stærkeste helte.
 • Stan Lee i et mellemrum fortæller historien om historiens observatører fra sin fortid.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Spider-Man: Tilbagevendende Hjem

Sådan ser du film og tv-udsigter Forundret, så du ikke går glip af noget vigtigt Sådan ser du film og tv-shows Undskyld, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Efter begivenhederne “Konfrontation” ønsker Peter Parker at bevise Tony Stark sin coolhed. Ved en heldig chance i byen opererer superwoman Vulture.

 • Filmens største skurk tjener ved at rydde byen til Avengers.
 • Scenen efter titlerne tyder på udseendet af Sinister Six i filmrummet.
 • Stan Lee kan ses, når Spider-Man kæmper på gaderne i New York.
 • Peter finder Altron’s hoved i lageret af Damage Control-organisationen.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Thor: Ragnarok

Sådan ser du film og tv-udsigter Forundret, så du ikke går glip af noget vigtigt Sådan ser du film og tv-shows Undskyld, for ikke at gå glip af noget vigtigt

Thor forsøger at stoppe Ragnarok, mens Hulken nyder i ære på gladiatoriske kampe.

 • I tegneserierne er stormester og samler brødrene, men i filmen om deres forhold er der intet kendt.
 • På scenen efter kreditterne møder helterne Thanos skib.
 • Stan Lee spiller en frisør, der skærer Thor.

Vis på Google Play →
Se i iTunes →

Den Sorte Panther

Sådan ser du film og tv-udsigter Forundret, så du ikke går glip af noget vigtigt Sådan ser du film og tv-shows Undskyld, for ikke at gå glip af noget vigtigt

T’Challa bliver konge og forsøger at beskytte Wanda mod konsekvenserne af hans fars fejl.

 • Søsteren til den svarte panther formåede at helbrede Baki Barnes, idet han havde reddet ham fra vinter soldatens program.
 • Stan Lee vises i kasinoet og forsøger at tage chips til sig selv.

Avengers: Infinity War

Karakterer af de tidligere film er kombineret for at beskytte universet fra Thanos, som nemt ligger på skulderbladene af alle de tegn, der er sat sammen, fordi han har Stones of Infinity.

Hvad er Marvels planer for fremtiden?

Alt hvad du behøver at vide om Marvel Cinema før

Før tredje fase slutter, vil vi se filmene “The Man-Ant and the Wasp” i 2018 og “Captain Marvel” i 2019. Det sidste billede af denne fase vil være “Avengers 4”.

Kevin Feigy afslører endnu ikke alle kortene: Ifølge ham er studiet fokuseret på de nærmeste film. Listen over fremtidens premierminister vil imidlertid helt sikkert indeholde “Guardians of Galaxy 3”, efterfølgere af “Black Panther” og “Spider-Man”. Den anden del af “Doctor Strange” er endnu ikke blevet annonceret, men det er kun et spørgsmål om tid.

Selskabet købte Disney 20th Century Fox, og returnerede derfor sine rettigheder til X-Men, Fantastic Four, Deadpool og andre helte. Detaljer afsløres ikke, men vi venter tilsyneladende på globale begivenheder i verden af ​​kinomiksov.

Vi står ved tærsklen til et andet vendepunkt, og efter 2019, når den sidste film om Avengers vil blive frigivet, vil denne filmskærm ikke længere være den samme.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤