Hvordan jeg studerede online, eller hvorfor Coursera er bedre end universitetet

Efter at have studeret i flere år på universitetet besluttede jeg selv, at jeg simpelthen ikke var egnet til studier, ligesom mange af mine klassekammerater. Selvfølgelig skyllede jeg fra tid til anden på lærerne og sagde, at de ikke er interesserede i at lære, viden kan ikke bruges i praksis, og enhver anden muck, som som du ved, siger 99,9% af eleverne.

Men i højere grad skyldte jeg mig stadig. Hvad var min overraskelse da jeg først forsøgte at gøre selvuddannelse. På dette tidspunkt indså jeg endelig, at disse 99,9% af eleverne har ret, og universitetet indskyder kun et patologisk modvilje mod at lære. Og nogle (jeg) betaler stadig mange penge for det.

adgang

Da jeg besluttede at gøre selvuddannelse, faldt min opfattelse straks på Coursera. Det er et sådant online-projekt inden for uddannelse, hvor universiteter af global betydning (Stanford, Wharton, Princeton) udarbejder gratis træningskurser om forskellige emner. Og disse emner er ubeskriveligt mange, lige fra kunst og sundhed til erhverv, fysik og statistik.

Og da jeg stadig ikke vidste, hvad jeg ønskede i dette liv (ved 20, ja) besluttede jeg at stikke min finger på himlen og valgte et Pennsylvania University marketing kursus. Det er nødvendigt at fortælle lidt om denne uddannelsesinstitution.

Wharton School of Business på dette universitet anses for at være en af ​​lederne inden for økonomisk uddannelse, og jeg ville gerne tro, at resten af ​​fakulteterne og marketingafdelingen blandt dem ikke ligger bagud.

IMG012_WR031_COURSERA-II

Så jeg registrerede til kurset (jeg gentager igen at det er helt gratis) og startede min træning. Desværre er næsten alle Coursera kurser på engelsk. Jeg så flere kurser på russisk, men deres fokus var ikke interessant for mig.

I starten var det ret svært at lytte til special engelsk med forskellige vilkår. Jeg skiftede hele tiden til Google Translate og kiggede efter ukendte ord i den. Men disse ord blev snart husket, og dette blev meget lettere af undertekster. De er til hver lektion, og alle de kurser, jeg har fundet i værste fald, har engelsk undertekster, og i bedste fald – selv russiske.

Det var unødvendigt at sige, hvad man skulle lære på dette kursus var utrolig interessant? Wharton-kurset var opdelt i tre dele, der hver især blev ledet af en ny professor. Da jeg lyttede til første del, syntes professor Barbara Cann mig en af ​​de mest interessante lærere i mit liv, og jeg troede, at det næppe ville være muligt at overgå læreren fra næste del.

  7 interessante fakta om penge

Forestil dig min overraskelse, da først Peter Fader og derefter David Bell hældte mig så meget nyttige og interessante oplysninger, at jeg begyndte at tænke på, at vores universiteter specifikt gør os idioter.

Og nu flere fordele ved Coursera.

De bedste lærere fra hele verden

Coursera giver dig mulighed for at få lidt viden og erfaring fra de bedste lærere inden for dit aktivitetsområde. Desuden har mange af dem udover undervisning også deres egen virksomhed. For eksempel er Barbara Cannes, som ledede kurset i marketing, direktør for et velkendt konsulentfirma.

Du kan lære, når du er komfortabel

coursera-800x600

Ønsker du at lytte til kurset i metroen? Intet problem: Coursera har mobile applikationer, og du kan åbne foredrag hvor som helst og når som helst. Det er virkelig meget praktisk og giver dig mulighed for at planlægge din tidsplan på forhånd og lave klasser i den, når det er praktisk.

certifikat

På trods af at alle kurser er gratis, kan du for $ 40 få et certifikat fra universitetet, hvor du har gennemført kurset. Hvorfor? Og hvorfor går vi på forskellige seminarer og så hænger papirer om deres ende på væggen? Så er det nødvendigt her. For alle omkring dig er dette bevis på, at du virkelig har gennemført kurset og lært noget nyt. Derudover kan det være nyttigt at arbejde i udlandet, såvel som for freelancing, hvilke fordele vi allerede har skrevet.

For dig er det bedste bevis stadig den viden, der har afgjort i dit hoved. Købet af et certifikat er slet ikke påkrævet og giver ikke adgang til yderligere klasser eller andre bonusser.

  5 måder at lære engelske ord på og ikke glemme dem

Interessant, interaktivt og uden overskydende vand

Det, jeg mest set kunne lide, er, at mange love, definitioner og teorier blev forklaret af eksemplet på specifikke virksomheder. Kurserne fortælles ofte om Apple, Microsoft, Zappos, Amazon, Virgin og mange andre virksomheder, der har opnået noget i deres niche.

Desuden er der for hver lektion særlige fora, hvor eleverne kan kommunikere indbyrdes, diskutere kurset og stille spørgsmål til lærerne. Nå, alt andet, det er utroligt interessant.

Du kan finde et kursus om ethvert emne

Som sagt har Coursera ca. 700 kurser på forskellige aktivitetsområder. Engineering, business, kunst, ledelse, marketing, eksakte videnskaber – hver af dem repræsenterer de bedste universiteter og lærere fra hele verden.

At opsummere

Coursera er cool. Jeg fortryder ikke $ 40 og har stadig et certifikat for færdiggørelse af kurset. Jeg ved ikke, om han nogensinde vil komme til nytte for mig, men jeg ville bare takke de mennesker, der gav mig tilbage uddannelsens kærlighed og gav mig mulighed for at lære noget nyt, hvilket gør læringsprocessen interessant, praktisk og nyttig.

Når du starter kurset og ser lærerne for første gang, vil du straks forstå, hvorfor det de siger er så spændende.

Hver af dem fanaterer fra sin specialitet og taler selv om grundlæggende ting med ild i hans øjne. Og det er smitsomt.

Du kan finde ud af kursets begyndelse om cirka flere uger. Selv da vil kursusprogrammet, dets ledende lærere og korte oplysninger om dem blive beskrevet. Du kan ikke ændre læreren, men jeg tror, ​​at du ikke behøver det. Det er værd at tilføje, at Coursera giver viden, som du kan anvende, og kan sikkert glemme – det hele afhænger af dig. Men hun giver ikke et diplom på videregående uddannelse.

  7 interessante fakta om fodbold

I modsætning til Coursera er det muligt at bære, at dette online-projekt kræver krav fra dig af organisationen. Du har ikke en lærer med en linjal i dine hænder og tvinger dig til at studere hver dag. Jeg bliver nødt til at genskabe din egen dovenskab og gøre det selv. Uanset om det viser sig, afhænger det af dig. Hvis dette projekt ikke passer dig med noget, så kan du se på analogerne. For eksempel sætter Oxford på sine hjemmesider gratis kurser. Her talte vi om gratis kurser om programmering på Android og iOS, og her er gratis kurser på Stanford University.

Jeg vil gerne rådgive en meget vigtig ting. Nøglepunkterne for hvert foredrag (og der var i alt 60 i alt) blev registreret af Evernote, suppleret med dias, som læreren viste med grundlæggende definitioner og tanker. Denne notesbog hjalp mig meget under eksamen, fordi Coursera tillader at bruge ethvert middel ved leveringen.

Problemet er, at 70% af spørgsmålene i den sidste test er rent praktisk, og Google med “Wikipedia” er usandsynligt at hjælpe. Men dine egne noter – stadig sådan. Også disse poster vil hjælpe i fremtiden, når du vil opdatere din viden. Kurset jeg har talt om hele tiden er her. Hvis nogen vil gennemgå det eller bare læse min sammenfatning, skriv, vil jeg med glæde dele en henvisning til notebooken.

Måske er den eneste konklusion jeg kan gøre, at Coursera er uddannelsens fremtid. For et to-måneders kursus på markedsføring lærte jeg meget mere end fire år på universitetet. Ja, jeg gør det, ja, jeg ønskede ikke at studere, men problemet er ikke bare mig. Vores uddannelse gør os sådan. Og Coursera vil gøre dig forelsket i at lære igen. Jeg lover.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤