Just Dance Now – popularni plesni simulator

Mnogi su upoznati s igrom Just Dance 2015 ili barem vidjeli kako se igra na konzoli PlayStation i Xbox i plešu ispred TV ekrana. Samo ples sada – to je ista igra, stvorena za one koji nemaju konzolu.

No, za igranje u Just Dance Now, smartphone neće biti dovoljan. Potrebno će računalo, prijenosno računalo, pametni TV ili tablet – bilo koji uređaj sa zaslonom i internetskom vezom. Sve će se radnje pojaviti na velikom zaslonu u prozoru preglednika, smartphone će postati kontrolor pokreta.

Da biste počeli reprodukciju, pokrenite aplikaciju Just Dance Now na svom pametnom telefonu i na drugom uređaju otvorite web-mjesto igre.

Samo ples sada: katalog pjesama Samo ples sada: Ples

Nakon pokretanja programa vidjet ćete katalog pjesama. Sada ih ima 346, glazbena knjižnica i dalje se nadopunjuje. Pjesme su podijeljene u kategorije: “Smile and dance”, “Rythmo Latino”, “Hall of Fame”, “Fitness”, “Dječji kutak”. Tu je i pretraživanje po imenu.

Prije nego što odaberete pjesmu, možete vidjeti kako se plesati s njom. Ako vam se svidjela pjesma, dodajte je u “Favorites” ili idite na “Dance Room”.

Da biste započeli ples za odabrani sastav, trebat će vam valuta u igri. Možete ga zaraditi plesom za besplatne pjesme. Ako želite kupiti novčiće za pravi novac, za to postoji trgovina u igri.

Samo ples sada: verzija desktop

Ako odaberete pjesmu na pametnom telefonu, morat ćete unijeti brojeve s web mjesta Just Dance Now ili skenirajte QR-kod odande da biste ušli u zabavu. Dakle, aplikacija na smartphoneu sinkronizirana je s web igrama. Zatim uzmite smartphone u desnu ruku – sada je vaš kontrolor igre.

Ulegnite se udobno ispred zaslona i počnite ponavljati kretanje plesača, kao da je vaš odraz u zrcalu. Ako je teško, pogledajte u donjem desnom kutu zaslona – bit će vam savjet, koji pokreti i kada treba ponoviti. Svaki ispravni udarac ruke će vam donijeti bodove, koje će smartphone prijaviti s vibracijama i zvučnim signalom. Podigli su razinu – primili su novčiće. I ne zaboravite pogledati profil koliko kalorija ste spali.

  Билет за езда – за любителите на игри на борда

U Just Danceu Sada možete igrati sa svojim prijateljima. Zbog toga je potrebno da svi na pametnim telefonima imaju aplikaciju Just Dance Now i da svi uđu u istu “plesnu sobu” unosom istog koda. Hot party je osiguran!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top