Just Dance Now – популярен симулатор на танци

Много от тях са запознати с играта Just Dance 2015 или поне са видели как се играят на конзолите PlayStation и Xbox и танцуват пред телевизионните екрани. Just Dance Now – това е същата игра, създадена за тези, които нямат конзола.

Въпреки това, за да играете в Just Dance Now, смартфонът няма да бъде достатъчен. Това ще отнеме компютър, лаптоп, Smart TV или таблет – всяко устройство с екран и интернет връзка. Всички действия ще настъпят на голям екран в прозореца на браузъра, а смартфонът ще стане контролер на движението.

За да започнете да пускате, стартирайте приложението Just Dance Now на вашия смартфон и на второто устройство отворете сайта за игри.

Just Dance Now: каталог на песни Просто танцувайте сега: Танцувайте

След като стартирате приложението, ще видите каталог с песни. Сега има 346 от тях, музикалната библиотека продължава да се попълва. Песните са разделени на категории: “Усмивка и танц”, “Ритмо Латино”, “Зала на славата”, “Фитнес”, “Детски кът”. Има и търсене по име.

Преди да изберете песен, можете да видите как да танцувате с нея. Ако сте харесали песента, добавете го в “Любими” или отидете в “Танцова зала”.

За да започнете да танцувате за избрания състав, ще ви е необходима валута по време на игра. Можете да го печелите, като танцувате за безплатни песни. Ако искате да купите монети за истински пари, тогава има магазин в играта за това.

Just Dance Now: версия на компютъра

Избирайки песен на смартфона, ще трябва да въведете номера от сайта Just Dance Now или да сканирате QR кода оттам, за да влезете в партията. Така че приложението на смартфона се синхронизира с уеб играта. След това вземете смартфона в дясната си ръка – сега е вашият игрален контролер.

Застанете удобно пред екрана и започнете да повтаряте движенията на танцьорите, сякаш това е вашето отражение в огледалото. Ако е трудно, погледнете в долния десен ъгъл на екрана – ще има намек, какви движения и кога да се повтаря. Всеки правилен ход на ръката ще ви донесе точки, които смартфонът ще съобщава с вибрации и звуков сигнал. Повишиха нивото – получиха монети. И не забравяйте да погледнете профила на колко калории сте изгорили.

  Just Dance Now – popularni plesni simulator

В Just Dance Сега можете да играете с приятелите си. За това е необходимо всеки от смартфоните да има приложението Just Dance Now и всички да влязат в една и съща “зала за танци”, като въведат същия код. Предлага се горещо парти!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top