Top 10 besplatnih iPhone igara

Pronađite dobru besplatnu igru ​​danas je teško. Gotovo sve sjajne aplikacije su prilično mnogo, a oni koji ne traže novac za preuzimanje, počnu to raditi putem ugrađenih kupnji. Pokušali smo pronaći “zlatno srednje” igre za iPhone, bezuvjetno uzbudljive, zanimljive i ne smetaju se reklamama.

Agar.io

Gamezebo
Gamezebo

Igra, koja je odmah postala ikona nakon prezentacije verzije preglednika, također je dostupna za preuzimanje na iPhoneu. Klasicni scenarij se sprema: započinje putovanje u obliku male tocke. Zadatak je “jesti” što je više mogućih igrača, što povećava veličinu. Što više vaše područje postane, to ćete sporije pomaknuti u prostoru. Ali snaga privlačenja će rasti samo! Postoje ugrađene kupovine, ali ih stvaratelji ne nameću, a cjelokupna igrivost je dostupna, čak i ako ne potrošite denar na Agar.io.

Crossy Road

Gamezebo
Gamezebo

Da biste odgovorili na vječno pitanje “zašto piletina prelazi cestu?” Možete koristiti ovu igru. Prekrasno je iz nekoliko razloga. Prvo, grafika će sigurno uzrokovati da imate nostalgične osjećaje – takav 8-bit na nov način izgleda vrlo cool. Drugo, jednostavna zadaća prelaska ceste postaje teža od razine do razine. Dodajte u ove smiješne znakove, neočekivane bonuse i suptilnu ironija koja prožima cijelu priču – i dobije jednu od najboljih igara u iTunesu. Što je lijepo, dodatni junaci mogu se dobiti i za novac i besplatno.

1010!

ProAPK
ProAPK

Jedna od najvažnijih igara je “Tetris” na nov način. Zadatak je napraviti blokove kako bi se skratili linije na zaslonu i spriječili da se prostor potpuno napuni kockama u boji. Minimalistički vremenski ubojica ima samo jedan nedostatak: besplatna verzija podrazumijeva demonstraciju oglašavanja, no programeri obećavaju: u novoj verziji to je prilično malo.

  Najbolje mobilne igre svih vremena prema TechAdvisoru

Tiho doba

Tiho doba
Tiho doba

Dopustite sebi da uronite u nevjerojatan svijet, mješavinu ere sedamdesetih i post-apokaliptičnu budućnost. Morate igrati za Joea – apsolutno osrednjovjeka koji treba ići sve do nade čovječanstva. Da bi vam bilo sve teže, nemate izvanredan um ili fizičku snagu. Samo guste brkove, tajanstvena atmosfera i želja za preživljavanjem. Ljubitelji znanstvene fantastike i prekrasnih igara trebaju biti sretni: Tiho doba propovijeda ne samo nama nego i Kotaku. I ovaj pregled vrijedi tisuću recenzija.

HungryMaster

AppGame
AppGame

Vaši likovi su slatka djevojka i njezina mačka koja govori. Nažalost, bili su gladni, a sva voćka na tom području bila su zaokupljena čudovištima. Dobra vijest je da djevojka nije tako lijepa i zna pretvoriti čudovišta u jabuke i naranče. Zato ćete zasigurno moći hraniti ove tipove – što je najvažnije, brže se kucajte na zaslonu. Jednostavna, zanimljiva i vrlo smiješna igra piksela s glavom. Pazite na prste!

Točke: igra o spajanju

Adweek
Adweek

Čini se da bi, ako je Jonathan Ive stvorio svoju igru, to bi izgledalo tako. Bijela pozadina, točke različitih nijansi i klasični zadatak – povezivanje istih boja. Ništa neće biti neugodno: uredan dizajn čini da se potpuno usredotočite na igru. Postoje ugrađene kupnje: prošireni paket bodova, dodatne sheme boja i beskonačni način igranja. Ali osnovna verzija aplikacije je tako lijepa da ga bez sumnje preporučujemo za preuzimanje.

Glupi putevi za umiranje

Adweek
Adweek

Sjećate se popularnog videa o glupim načinima smrti? Dakle, postoji igra sa sličnim scenarijem. Vrlo smiješna aplikacija uključuje 18 mini-skripti, u svakoj od kojih morate igrati za zasebni lik. Najjednostavniji zadaci nastavljaju se sa svojim humorom, a slatki heroji ne dopuštaju da se drugi trenutak razmota. Jedini nedostatak besplatne igre je ugrađeno oglašavanje.

  50 najboljih NES igara svih vremena

Nyan Cat: Izgubljeni u svemiru

Javabox
Javabox

Glavna maskota interneta ide na ludo putovanje kroz različite galaksije. I nije dovoljno reći da će to biti luda priča: nevjerojatni svjetovi zamjenjuju se jedni drugima, a morate ih proći kroz što je brže moguće. Sakupite bonuse, promijenite mačku – i naprijed prema udaljenim svemirima! Nemojte zaboraviti uključiti zvuk: vesela glazba savršeno će nadopuniti ovo svemirsko putovanje. Postoje ugrađene kupnje, ali ništa ozbiljno nije zastupljeno: samo kostime za mačića, dodatne sheme boja i bonuse.

Sklonište Fallout

JavanMobile
JavanMobile

Dok se cijeli svijet zamrzivao u očekivanju četvrtog dijela legendarne franšize, Bethesda je odlučila osvijetliti ovo očekivanje oslobađajući Fallout Shelter. Naravno, to je samo tematska strategija, ali za ljubitelje serije definitivno će pomoći pričekati Fallout 4. Zadatak je: izgraditi sklonište, kako bi ga zaštitili od unutarnjih i vanjskih opasnosti, kako bi se razvila zajednica. Atmosfera se prenosi, grafika je prepoznatljiva, a igranje u Fallout Shelteru upravo je vrijedno toga, ako volite scenarije o post apokalipsi i znanstvenoj fantastici općenito.

Dvije točkice

PhoneArena
PhoneArena

Igra, koja je postala senzacija gotovo odmah nakon oslobađanja, i dalje je izvrstan primjer kako klasična zagonetka i lijepi dizajn mogu raditi čuda. Da, još uvijek trebate povezati točke, ali kako je ovaj jednostavan zadatak implementiran je divljenja. Opuštajuća glazba, savršeno ilustrirana igrivost, mnoge razine – i sve se to može dobiti besplatno.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top