Najbolje mobilne igre svih vremena prema TechAdvisoru

1. PUBG Mobile

Ova igra ne treba posebnu reprezentaciju, to je najbolja kraljevska bitka, koja se na mobilnim uređajima reproducira na slici i sličnosti izvornika na radnoj površini. Reprodukcija može biti potpuno besplatno, iako bez ugrađenih kupnji nije mogla učiniti. Za sve pridošlice u PUBG-u pripremili smo poseban vodič s vrijednim savjetom o preživljavanju.

2. Final Fantasy XV Pocket izdanje

Ova igra pravi je dar za sve ljubitelje serije Final Fantasy. A to nije toliko izvedba mobilne verzije i prilično velikog svijeta igara, kao u priči komponenti i povezanosti s događajima konzole izvornika. Za procjenu prvog poglavlja avantura moguće je apsolutno besplatno, ali za naknadno je potrebno platiti.

3. KUTIJA 2

Nastavak izvrsnog noira 2014. Igra nudi istu mehaniku slagalice u stilu animiranih stripova, gdje ćete sami morati dodati zagonetku zamršene i intrigantne priče. Fascinantna vizualna serija i atmosferska glazba naglašavaju FRAMED 2 na pozadini najsuvremenijih analoga.

4. Pokémon GO

Ova igra, koja je postala pravi fenomen, još uvijek je popularna u mnogim zemljama. Razvojni inženjeri podržavaju interes korisnika dodavanjem novog Pokémona, raznim turnirima i promjenama u igrivosti. U Rusiji, međutim, službeno se Pokémon GO nije pojavio, pa su upute o preuzimanju i dalje relevantne.

5. Minecraft

Mobilna verzija igre poznata mnogima, koja vam omogućuje da istražite nasumično generirane svjetove i samostalno gradite sve što je samo vzbredet u glavi. Gotovo beskrajne mogućnosti izrade pružaju ogromnu slobodu djelovanja i omogućuju vam da prikažete kreativnost.

6. Super Mario Run

Prvi službeni “Mario” na mobilnim platformama. Karakteriziraj igru ​​može biti kombinacija trkača i platformera, dopunjen parom nestandardnih modova. U Toad Rally morate se natjecati s korisnicima iz cijelog svijeta, au Kingdom Builderu možete sakupljati različite predmete i ukrasiti svoje kraljevstvo s njima.

7. Sims FreePlay

Dok mobitel nije izašao SIMs Mobile, koji bi trebao biti što bliži izvornom računalu, ljubitelji serije mogu uživati ​​u The Sims FreePlayu. Ova igra vam omogućuje stvaranje jedinstvenih likova, izgradnju kuća iz snova, organiziranje dnevne rutine i postavljanje vlastitih naloga.

8. slither.io

Ovo je pravi “Zmija” nove generacije, koja je 2016. eksplodirao Internet. Njezina mobilna inačica pojavila se nakon preglednika i prepoznata kao jedna od najboljih igara ove godine, što je zasluženo. Načelo igre je jednostavno i jasno – nemojte se sudarati s drugim igračima, prisiljavajući ih da padnu u vas. Nakon sudara, gubitnik može biti jeden i povećan u veličini. Nema ograničenja za rast.

9. Crossy Road

Ova fascinantna arkada temelji se na mehanici klasične igre Frogger, objavljenom 1981. godine. U njemu morate prijeći ceste, rijeke, željeznice i druge prepreke. To možete učiniti na neodređeno vrijeme dok ne pogriješite. Moguće je odabrati veliki broj znakova, počevši od piletine i završavajući s Drakulom.

Jetpack Joyride

Beskonačni vodoravni trkač s jetpackom iza leđa. Tijekom bijega iz eksperimentalnog laboratorija možete koristiti ogromne mehaničke zmije, krilate robote i ostala mehanička čudovišta. Mnogo prilagodbi i transporta donosi veći udio raznolikosti u igri.

11. Biljke vs. Zombiji 2

Neobična casual strategija u stilu Tower Defense, gdje koristite biljke i neke životinje kako bi zaštitili kuću od zombija. Nadležno zasađene suncokrete, grašak, bugarski papar i druge zelje – ključ uspješne obrane. Ako prođete kartu iza karte, pristupat ćete šefovima, od kojih svaka zahtijeva poseban pristup.

12. Glupi putevi za umiranje 2: Igre

Ova igra uključuje niz raznih mini-igara u kojima morate zaštititi svoje likove i zaštititi ih od smrti. Svaka pobjeda u suđenju omogućava nam otkrivanje novih heroja, i s njima novi, pa čak i glupi i životnijih zadataka. Sve se to odražava u ime igre, što se može prevesti kao “glup način umiranja”.

13. Grand Theft Auto: San Andreas

Mobilna igra za sva vremena, premještena na Android i iOS s osobnih računala. Sloboda djelovanja je jedna od glavnih značajki serije. Vozite automobile, letite zrakoplovima, robovite trgovine i ubijte svatko s desne strane i lijevo – sve vam je na raspolaganju. Postoji, naravno, priča koja će ispričati priču o Carl Johnson, koji se vratio svom rodnom Los Santosu.

14. Posljednji dan na Zemlji: Preživljavanje

Jedan od najboljih mobilnih MMORPG-a u postavljanju zombi apokalipse. U njoj morate pažljivo upravljati teritorijem, graditi kuće i utvrde, napraviti oružje i opremu. To je stvaranje opreme i traženje komponenti za to će morati biti dano većinu vremena.

15. Asfalt 8: Pustite

Unatoč čudnoj fizici i nerealnom ponašanju automobila, ova se igra smatra jednim od najboljih utrka na mobilnim platformama. Asfalt 8 zaslužuje pohvale za veliki broj, za razliku od ostalih lokacija i ogromnu voznu flotu, koja uključuje ne samo serijski sportski automobil, nego i eksperimentalne koncepte.

  25 страхотни игри, които можете да играете на слаб компютър

16. Pješačka staza za uspon 2

Nastavak senzacionalne racing arkade, ugodan svim ljubiteljima utrke, motocross i suđenja. Igra je usmjerena isključivo na pozitivne emocije, koje se mogu pratiti u vizualnom stilu i zvučnoj pratnji. Sudjelujte u utrkama preko nevjerojatnih brežuljaka, prilagodite lik i natječite se s drugim igračima.

17. Ratna krila

Jedan od najboljih simulatora letenja s on-line borbama u stvarnom vremenu. Na izboru od više od 70 modela zrakoplova Drugog svijeta s mogućnošću prilagodbe i ponovnoga punjenja. Izvođenje zadataka, pumpa vaš zrakoplov i borite se za vodstvo u globalnom rangiranju pilota Ratnih krila.

18. Super Stickman Golf 3

Najbolji dvodimenzionalni golf, gdje je svaka razina više slična složenoj zagonetki koja se može riješiti točnim udarcem kugle. Od klasične inačice igre, Super Stickman Golf 3 ima razne trikove i superzvijezde, kao i nerealne kreće razine dostupne online.

19. Bejeweled Blitz!

Klasična zagonetka “tri u nizu” s vremenskom granicom od 60 sekundi za svaku igru. Ovo je izvrsna opcija za brzo testiranje reakcije i punjenja mozga. Igrači su dostupni u malom skupu dobitaka i svakodnevnih zadataka, čija će se izvedba povećati u poretku.

20. Candy Crush Saga

Ovo je jedna od najuspješnijih igara u žanru zagonetki “tri u nizu”. U njemu čekate stotine različitih i ponekad vrlo složenih razina u kojima morate obavljati posve različite zadatke. Uređena igra u svijetlim bombonijskim temama, koja može privući korisnike svih dobnih skupina.

21. Sukob klana

Najpopularnija mobilna strategija prošla je test vremena. Čak i nakon nekoliko godina, privlači nove igrače koji žele sudjelovati u ratovima klanova. Počevši od razvoja jednostavnog sela, morate izgraditi pravi kraljevstvo i stvoriti vlastitu vojsku barbara za kampanje na zemlji drugih igrača.

22. Bad Piggies HD

Ova igra se može nazvati serija spin-off Angry Birds, gdje se sve pažnje ne obraća pticama, već svinjama. Za njih je iz raznih materijala potrebno skupljati vozila. Učiniti to morat će uzeti u obzir teren, prepreke na putu i druge značajke lokacija.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top