5 bedste mikrofoner til iPhone og iPad

I dag i kategorien iLike er et udvalg af gode mikrofoner til iPhone og / eller iPad. Valget kom ikke kun høj kvalitet mikrofoner, men også store originaler, hvor sjovt udseende mikrofon til individuel blid og venlig over for karaoke.

1. iPhone Boom Mic fra Belkin

Temmelig kompakt mikrofon (kun 4 inches i længden), som lover bedre end den indbyggede mikrofon, voice optagekarakteristik, at undertrykke baggrundsstøj og to tilstande til optagelse nær og fjernt lydkilder. Mounts direkte til telefonen og tilsluttes til hovedtelefonstikket. Spis et AAA batteri.

Pris: $ 40 | Køb nu

2. Mikrofon til karaoke med “lyddæmper”

Denne mikrofon er bemærkelsesværdig for sin urethanboks vedhæftning, som giver dig mulighed for at synge, råbe, bølle og hvordan man løber amok uden at skade andre. Forbinder til iPhone eller iPad ved hjælp af et enkelt USB-kabel. Karaoke ansøgning Segakara kan downloades gratis fra iTunes. Denne mikrofon kan også bruges uden en dyse som en normal mikrofon.

Pris: $ 80 | Køb nu

3. IRig MIC Cast til iPhone / iPod touch / iPad

iRig er en bærbar og meget kompakt mikrofon, der kan bruges til at optage podcasts, foredrag, interviews, stemme notater og meget mere. Denne model, ifølge producenten, minimerer meget godt baggrundsstøj og har gode egenskaber. I sættet er der mange nyttige ting, for eksempel en mini-switch, der gør det muligt at skifte mellem optagelse af tætte og eksterne kilder.

Pris: 29,99 € websted

4. IM2 Stereo Mikrofon til iPhone fra Tascam

IM2 har en indbygget mikrofon, en forstærker og en analog-til-digital-konverter til to mikrofoner. Det bedste er, du behøver ingen adaptere. Mikrofonen leveres med en USB-indgang til at drive iPhone under lange optagelses- eller optagelsessessioner, hvilket også er meget praktisk og praktisk.

  Coolory – nejjednodušší způsob výběru perfektní palety barev

Pris: $ 79.99 | websted

5. Fostex AR-4i Audio Interface til iPhone 4 / 4S og iPod touch 4G

Hvis du er på udkig efter en mikrofon, der er knyttet direkte til telefonen, så er denne løsning måske passende for dig. Systemet anvender en dock-stik i stedet for en 3,5 mm stereo-port. Systemet leveres med sin egen analog-til-digital-konverter ombord for bedre lydkvalitet.

Fostex’a adapter har tre stereo line-port og leveres med to mikrofoner, der kan optimalt placeret: Adapteren kan bruges i liggende tilstand eller stående tilstand, som mikrofonstativet – perfekt til podcasting eller voice-overs.

Pris: $ 99 | Website | Køb nu

Del i kommentarerne, hvad du bruger og hvad dine visninger af enheden.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤