8 henkilökohtaisen rahoituksen kirjoja, jotka ovat lukemisen arvoisia

1. “Psychological traps of money”, Gary Bielski ja Thomas Gilovich

Hyvä palkka on puolet taistelusta. Toinen on käyttää rahaa järkevästi. Me kaikki teemme samoja virheitä, jotka aiheuttavat kohtuutonta jätettä. Tästä kirjasta opit, miten tunteet, käyttäytyminen ja yhteiskunta vaikuttavat rahoituspäätösten tekemiseen. Tietämys käyttäytymisen taloudesta auttaa sinua hallitsemaan itseäsi ja menoja.

Osta Amazon.comista

2. “Rahoituspäiväkirja. Kuinka saada rahat järjestykseen “, Alexey Gerasimov

Teoriasta käytäntöön. Tämä on päiväkirja, joka auttaa sinua seuraamaan taloudellista käyttäytymistä: säästääksesi säästöjä, kirjaa kuluja ja tuloja ja analysoi ne. Päiväkirja lasketaan kolmeksi kuukaudeksi. Tänä aikana olet tottunut kirjoittamaan kaikki henkilökohtaiseen talouteen liittyvät tiedot.

Sitten voit piirtää samat graafit tavalliseen muistikirjaan tai tallentaa tekstitiedostoon – kuten haluat. Tärkeintä on, että kirjoittamalla numerot päivittäin, voit paremmin nähdä taloudelliset tavoitteet ja siirtyä asteittain kohti niitä.

Osta Litres.ru

3. “Mihin rahat menevät? Miten hallita perhebudjettia “, Julia Sakharovskaya

Kirja jokaiselle, joka on yllättynyt joka kuukausi, jossa kaikki rahat ovat jälleen menneet. Julia Sakharovskaja, rahoitusalan konsultti ja sijoittaja, kertoo, miten hän ymmärtää taloutensa nykytilan, optimoi kulut, laatii perhebudjetin ja rahoitussuunnitelman tulevaisuudelle. Kaikki tämä – elämä esimerkkejä ja analyysi virheistä. Tulet selvittämään, missä on parempi tallentaa rahaa, sijoittaa, miten hoitaa lainoja ja miten eläkkeelle varakas henkilö.

Osta Litres.ru

4. “Lompakko tai elämä”, Vicki Robin

Ikuinen ongelma: työ elää tai elää töihin? Vaikuttaa siltä, ​​että vastaus on ilmeinen, mutta monet ihmiset viettävät elämää ikuiseen rahojen etsintään, unohtaen muista iloista. Vicky Robinin kirja auttaa tarkistamaan asenteitaan materiaalisiin arvoihin ja saamaan taloudellista riippumattomuutta.

Osta Litres.ru Osta Amazon.comista

5. “Henkilökohtainen tila: Lisätä, suojella ja hävittää”, Stuart Lucas

Olet luultavasti kuullut ihmisistä, jotka voittivat pyöreän summan arpajaisissa, tuhosivat rahaa ja palasivat sitten vanhaan elämäntapaan. Tämä on elävä esimerkki pitkän aikavälin strategian puuttumisesta ja kyvystä hallita käytettävissä olevia varoja viisaasti. Monet meistä tuntevat tämän ongelman.

  Kuuntele äänikirjoja puhelimestasi, vaikka ei olisi internetiä

Kirjan kirjailija Stuart Lucas ei ole pelkästään taloudellinen konsultti, vaan hän myös johtaa perheyritystä Carnation. Kaikki hänen neuvonsa testataan käytännössä. Hän kertoo lukijoille, kuinka pääoman lisääminen, omaisuuden suojeleminen, sijoittaminen ilman hävikkiä, valinta konsulttista ja vältetään monia virheitä suunnittelussa.

Osta Amazon.comista

6. “Rahan salainen kieli. Miten tehdä järkeviä taloudellisia päätöksiä, “David Kruger

Mitä enemmän rahaa, sitä enemmän taloudellisia ongelmia on olemassa. Me käytämme enemmän kuin meillä on varaa, vannon ja turhautuneita rahaa, tehdä merkityksettömiä ostoksia. David Kruger kertoo, miten kehittää tervettä suhtautumista rahoihin ja hävittää heidät asiantuntevasti. Tämä on jännittävä opas niille, jotka haluavat parantaa taloudellista tilannettaan, mutta eivät ymmärrä miten se tehdään.

Osta Amazon.comista

7. “Älä menetä! Mitä Kiyosakin “isä” hiljaa? “, Isaac Becker

Kirja siitä, miten voit lisätä hyvinvointia. Tämä kokoelma hyödyllisiä neuvoja ammatillisen taloudellisen konsultin lukijoille, jotka aikovat tehdä melko suuria investointeja. Varojen säästämisen ja sijoittamisen eri keinoja ja haittoja käsitellään yksityiskohtaisesti: talletukset, joukkovelkakirjat, osakkeet, vakuutukset ja varat.

Osta Litres.ru Osta Amazon.comista

8. “Rahan nousu”, Niall Ferguson

“Rahan nousu” eroaa muista tämän kokoelman kirjoista – siinä ei löydy käytännön neuvoja. Tämä kirja kertoo siitä, mikä raha on, mihin polkuun he ovat kuluneet antiikin päiviltä. Maailman taloushistoria osoittaa selvästi, missä on yleisiä väärinkäsityksiä talousprosesseista ja mitkä tapahtumat johtavat talouskriisiin. Odotat mielenkiintoista esitystä ja monia mielenkiintoisia tosiasioita.

Osta Litres.ruOsta Amazon.comista

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤