Top 10 YouTube-csatorna az utazásról és a kalandról

National Geographic Oroszország

A National Geographic a földrajz, a természet, a történelem, a tudomány és a kultúra egyik legrégebbi és legértékesebb kiadványa. Nagy figyelmet fordítanak a szerzők a bolygónk legérdekesebb helyszínein való utazásra. A National Geographic csatornán részletes videofelvételeket találsz expedíciókról, esszékről a városokról és látnivalókról, érdekes tényeket a környező világról. Különös figyelmet kell fordítani a kiadók mesterkurzusainak, akik felbecsülhetetlen értékű tapasztalataikat osztják meg.

Figyelje →

GoPro

A GoPro kamerák ma számos bátor utazók, a legjobb sportolók és a bátor szélsőségesek megbízható társainak. Segítségükkel lenyűgözően énekelnek érdekes videókat, amelyek egyszerűen lélegzetelállítóak. A legjobb GoPro cég felveszi YouTube-csatornáját.

Figyelje →

DuetTravel

Ha egy helyre szeretné látni a legjobb utazási videókat, akkor ellenőrizze ezt az oldalt. Itt számos videót találsz, amely kiemeli a különböző országok kulturális jellemzőit, a történelmet, a főzést, a helyi hagyományokat, a vásárlást. A csatornát rendszeresen frissítik új videókkal, így Ön mindig valami újat talál magának.

Figyelje →

REI

Sok utazási rajongó ismeri a REI céget, mint kiváló felszerelést az idegenforgalom és szabadtéri kikapcsolódás területén. Ezért hosszú időre nem kell gondolkodnod, hogy kitaláljuk, melyik témát képviseli a YouTube által támogatott csatorna. Az érdekes utazási jelentések mellett számos apró videó is található, amelyek olyan gyakorlati kérdésekre válaszolnak, amelyek a kezdőknek. Például, hogyan lehet egy sátrat tenni, hogyan válasszon ruhát a téli kiránduláshoz, hogyan használja a navigációs eszközöket és így tovább.

Figyelje →

Útmutató a szabadban

A csatorna fő célja ébreszteni, rázni és friss levegőre vinni. És ehhez az alkotók a legerősebb eszközöket használják: őrülten gyönyörű természetes fajok, kalandokról szóló történetek, tapasztalt utazók tippjei, receptek készítése.

Figyelje →

FunForLouis

A blog szerzője a vloging műfajának egyik alapítója, amely rövid videofelvételek a mindennapi eseményekről. Louis Cole (Louis John Cole) egész életét elkötelezett utazni, négy évig több ezer országot látogatott el. Mindegyikről részletes utazási jegyzeteket talál a FunForLouis oldalon a YouTube-on.

  Koppenhága titkos helyszínei, amelyeket nem talál egy tipikus útikönyvben

Figyelje →

Eagle and Tails

Ez a csatorna nagyon népszerű TV-műsor az utazásról. A formátumnak köszönhetően mind a kényelmes pihenés szerelmesei, mind pedig az emberek, akiket meg kell menteni. Egyébként, még akkor is, ha mindent megnézett a tévében, mindegy, feliratkozol. Végül is csak itt találsz egy csomó vicces videót, amelyek nincsenek a levegőben, és olyan történetek, amelyek nem szerepelnek a legfontosabb kérdésekben.

Figyelje →

Discovery Сhannel

Sokan a Discovery Shannel-et hívják a kognitív-szórakoztató műfaj ősévé. Ezzel vitatható, de óriási hozzájárulást tett a természettudomány és a technológia népszerűsítéséhez, bizonyos. A YouTube-csatorna Discovery anyagokat is közzé tesz az utazás, a turizmus, a különböző országok kulturális jellemzői és a nehéz körülmények között fennmaradt témák területén.

Figyelje →

Kaland archívumok

Kalandtárak három baráti csatorna, akik a nézőkkel közösen felfedezik a természetet. A megtekintés során rengeteg hasznos információt találhat arról, hogy hogyan lehet megtalálni a helyes utat, az erdőben lévő táborokat, a folyókat és így tovább. Nos, természetesen a természetről, a kalandról és a humorról gyönyörű kilátást vársz, mint nélkülük.

Figyelje →

Primitív technológia

Ha az előző csatornák megtekintésekor olyan szerelmes vagy a természetbe, hogy úgy döntött, hogy teljesen összeolvad vele, akkor itt az ideje, hogy megtanulod, hogyan kell csinálni. A csatorna primitív technológiának csak mintegy két tucat reklámja van, de mindegyiknek van értéke. A szerző a gyakorlatban megmutatja, hogyan kell egy házat felépíteni, lefektetni egy sütőt, fegyvereket készíteni, és nem lesz semmi keze. Arra kérem Önt, hogy fordítson figyelmet arra, hogy – ellentétben a sok kereskedelmi show alkotóival – ez a túlélő tényleg sokat tud az üzletéről.

Figyelje →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top