Hogyan válasszunk egy jó bőröndöt: 10 tipp a Robinzon.ru-tól

1. Határozza meg az anyagot: szövet vagy műanyag

Két nyilvánvaló előny szövet bőröndök – alacsonyabb ár és külső zsebek jelenléte, melyben az utazás során az apró dolgokat, valamint az utolsó pillanatban vásárolt ajándéktárgyakat el lehet hagyni a távozás előtt.

Műanyag bőröndök általában tartós szövet, nem nedves és könnyen tisztítható: csak törölje le egy ruhával. A műanyag bőröndben lévő tömör testnek köszönhetően félelmetesen szállíthatsz törékeny dolgokat.

lifehack: a bőrönd megjelenésének megóvása és a karcolásoktól való megóvása érdekében csomagtartót vásároljon.

2. Válassza ki a megfelelő méretet

  • Kis bőrönd (59 cm-ig terjedő magasság) rövid napi utazásra alkalmas.
  • Közepes bőrönd (magassága 70 cm-ig) – ideális egy személy két-két hétig, de 7 napig.
  • Nagy bőrönd (magassága 70-80 cm) – a hosszú utazásokhoz való választás, és akár három együtt egy kisgyermekkel.
  • Nagyon nagy bőrönd (magassága több mint 80 cm) – egy kísérője a családi utazás. Azonban ilyen bőrönddal csak vízre vagy szárazföldön tud mozogni.

különböző méretű bőröndök
Bőröndök Ricardo, kollekció Piedmont
lifehack: a poggyász mérlegek segítenek a bőrönd pontos súlyának megismerésében a gyűjtés időpontjában, és megfelelően szétosztják a dolgokat szükség szerint.

3. Nagyon fontos kerekek

A kocsik kétkerekűek és négykerekűek. Ha két kerékkel tesz egy bőröndöt, súlya egynegyed része a kezére esik. A nagyméretű bőröndöt nehéz viselni.

Négy keréktárcsák – könnyű és mozgatható: mindegyik kerék külön tengelyen van rögzítve és 360 fokos forgatásra képes. De viszonylag lapos felületre vezethet: egyenetlen területeken meg kell emelnie. Egyébként ne feledje, hogy a csúszó fogantyúhoz nem lehet felemelni egy betöltött bőröndöt.

Optimális választás – egy négykerekű, kétkerekű vagy hátsó kerekes, nagyobb átmérőjű bőrönd. Ez a bőrönd négy keréken gördülhet sík padlón, a járdán vagy a homokban dönthető, és kétszer feltekerhet.

lifehack: a kézipoggyászok bőröndjeinek kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy több dolog illeszkedik a kétkerék-modellbe.

4. Válasszon fényes vagy eredeti színezést

Egy ilyen bőröndöt gyorsan észrevehetsz a poggyászszalagon, és nem kell sokáig közel állni ahhoz, hogy megtalálja a poggyászát több tucatnyi hasonló termék között. Ráadásul nem veszi el valaki más bőröndjét a saját helyett. A filmben ez a történet gyakran a szórakoztató kaland kezdetévé válik, de a való életben hamarosan sok gondot okoz.

  Hogyan utazhatsz a világon szinte szabadon

Ajándéktárgy Travelite 70558 Graphix Trolley M
Ajándéktárgy Travelite 70558 Graphix Trolley M
lifehack: mielőtt átadná a csomagot, egy fényes szalagot köt a bőröndön, ragasszon matricát, címkét tegye fel, vagy fedezzen fel – mindez gyorsítja a csomagszalagon történő keresést.

5. Ne hagyja figyelmen kívül a portletet

Lehetetlen elhelyezni egy üzleti vagy esti ruhát, vagy egy gyönyörű ruhát egy bőröndben, hogy amikor megérkezik a tárgy helyére, nincsenek gyűrődések vagy ráncok. Szükséged lesz arra, hogy vasutat vagy száraz tisztítást keresel, hogy a ruhát megfelelő állapotba hozza. Kilépés a bőrönd bőröndje, ahol pontosan elhelyezhetjük a zakókat és a ruhákat.

lifehack: válasszon egy bőröndöt, amellyel egy ruhadarab van, vagy megvásárolja azt.

6. A nagyobb megbízhatóság érdekében – reteszek

A műanyag bőröndön való rögzítés megvédi a dolgokat az esőtől: még egy nap alatt a trópusi felhőszakadás alatt sem csökken. A bőröndöknek köszönhetően a hőmérséklet és a páratartalom hosszú ideig bezáródott.

Suitcase Samsonite D18 * 175 Aeris Spinner 75
Suitcase Samsonite D18 * 175 Aeris Spinner 75
lifehack: az egyik retesz mindig kódzárral rendelkezik. Tehát ez a bőrönd biztonságosan használható a szobában.

7. Ha egyedül utazik, sokkal praktikusabb, hogy két közepes bőröndöt vegyen be, nem pedig egy nagy bőröndöt

Íme néhány előnye, hogy két közepes méretű bőröndöt vásárol:

  • Mindegyikőtök elegendő számú dolgot vehet igénybe, de nem lesz túl nagy terhelés.
  • Könnyebb mindenkinek a kis bőröndöt dobni, mint egy – meglehetősen nehéz és terjedelmes.
  • Két bőrönd, mint két személyes polc a szekrényben: mindegyik oda tesz valamit az ízléséhez, anélkül, hogy bosszantaná a partnert egy rendetlenséggel, vagy éppen ellenkezőleg, túlságosan rendezett elrendezéssel. Igen, és megtalálja a megfelelő dolgot egyéni bőröndben, mint általában.
lifehack: ha még mindig úgy döntött, hogy egy bőrönddal megy, válasszon egy modellt ugyanazon a felével vagy partícióval.

8. Szeretsz vásárlást utazni? Szüksége van egy bőröndre, amely növeli a hangerőt

Mindegyik utazásból vásároljon egy zacskót is? Ezután válasszon egy bőröndöt a térfogat növekedésével: nyissa ki a cipzárt – és most már sok szabad hely van. Leggyakrabban vannak kiterjedésű szövetbőrök, de műanyag modellek is találhatók.

  Top 10 YouTube-csatorna az utazásról és a kalandról

Suitcase Samsonite 77D * 006 Caphir Spinner 80 Exp
Suitcase Samsonite 77D * 006 Caphir Spinner 80 Exp
lifehack: ha kedveled a bevásárló túrákat, vegyél egy műanyag bőröndöt, merev polipropilénből. Tele lehet üres vagy nem tele.

9. A legjobb választás az üzleti utakra egy heveder

Két-három napra szóló üzleti útra nem lesz szükség egy kis bőröndre sem, mert sok dolgot fog megtenni. A fő feladat az, hogy megőrizzék őket kifogástalan állapotban. Ezzel a cope. Egyik irodájában egy öltönyt vagy ruhát viselhet a vállára, a másikban – egyéb dolgokat, rögzítve őket pántokkal.

A kis dolgok érdekében belső és külső zsebeket biztosítanak. Egyes ruhákban az öltözet lehajtható helyén speciális töltőanyagok, amelyek nem teszik lehetővé a gyűrődések megjelenését.

Portfolio Ricardo 069-22 * DFL Mar Vista
Portfolio Ricardo 069-22 * DFL Mar Vista
lifehack: a legtöbb légitársaság kihagyja a kézipoggyászok portfólióit, bár méretük nagyobb.

10. Ne legyen fukar

Egy bőröndöt veszel, ha nem az életre, akkor pontosan tíz vagy két évig. Nem fogsz nőni belőle, nem válik kicsi vagy nagy méretűvé, nem valószínű, hogy elhagyja a divatot. Menteni fogsz egy nemame modell megvásárlásával a kínai gyártókból, és minden utazás meglepetéseket fog mutatni hirtelen bukott kerék, szakadt bélés vagy zipzáras csavar formájában. A minőségi bőrönd a jövő kellemes és kényelmes utazása.

lifehack: figyeljen a garanciára, egyes esetekben 10 éves.

Azoknak a listáknak, amelyekben mindenkinek meg kell tennie az életüket, meg kell érteni a “Többet utazni” pontot. És hozzátenném: “… és kapj egy hűvös bőröndöt.” Vásárolja meg, még akkor is, ha hamarosan nem utazik. Végtére is, ha az ideális bőröndje a szekrényben van, megtalálja a lehetőséget, hogy egy kirándulásra induljon, hogy megvilágítsa.

Szükségem van egy bőröndre

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top