Kirjasto niille, jotka haluavat tuntea itseään: lukemisen arvoisia kirjoja

«Vuoren kuningas. Kilpailun piercing luonne ja psykologia “, By Bronson, Ashley Merrimen

«Vuoren kuningas. Kilpailun piercing luonne ja psykologia

Kaikki eivät voi ylpeillä johtajuusominaisuuksista, eivät kaikki vaarassa joutua selkeästi ristiriitaan, eivätkä kaikki ole räikeä luonne, jolla ei ole mitään ongelmia. Tämä ei kuitenkaan ole syytä epätoivoa ja ajatella, että tämän vuoksi sinun on käytettävä koko elämäsi penkillä.

Kirjassaan Po Bronson ja Ashley Merrimen jakavat teidän kanssanne tutkimuksia, havaintoja ja elämänneuvontaa, jotka auttavat sinua olemaan häiritsemättä kasvoja vaikeissa tilanteissa.

“Joustava tietoisuus. Uusi näkökulma aikuisten ja lasten kehityspsykologiaan, “Carol Duack

Kirjan kirjailija on psykologian professori, joka on osallistunut omaan tutkimukseensa 20 vuoden ajan. Luomassaan Carod Duake sanoo, että lahjakkuus ja erinomaiset henkiset kyvyt eivät aina ole tae menestyksestä ja joissakin tapauksissa jopa ehkäisevät häntä. Kirjasta opit, että on olemassa kahdenlaisia ​​asetuksia – kasvusta ja todellisuudesta sekä tavoista lisätä aikuisten ja lasten tuottavuutta.

Kun asetat itsesi, välitätte ensinnäkin siitä, miten arvostatte sitä; kasvua – ajattelua itsensä kehittämisestä.

Carol Duack

“Tärkeät vuodet”, Meg Jay

Erinomainen kirja lukemisen arvoinen vuosi. Elämä 20-30 vuotta on eräänlainen ratkaiseva vuosikymmen. Meg Jayn mukaan tällä hetkellä muodostuu ihmisen tapoja, ja hänellä on myös useita elintärkeitä vaaleja.

Yliopiston valmistuminen, ensimmäinen työ, oman perheen luominen … Kirjasta opit, mitä ongelmia ja huolenaiheita usein pahoinpitelee 20-vuotiaita, miten selviytyä heistä ja käyttämättä elämäsi parhaita vuosia turhaan.

“Introverts. Kuinka käyttää merkin ominaisuuksia, “Susan Kane

Sellaisessa yhteiskunnassa on jo pitkään ollut tällainen ääneen puhkeamaton stereotypio: henkilön on oltava sosiaalinen, avoin eikä pyrittävä viettämään aikaa yksin, muuten “jotain on väärin hänen kanssaan”. Monet työnantajat yrittävät palkata kommunikaattoreita, koska he uskovat, että he selviytyvät paremmin tehtävistään.

  8 henkilökohtaisen rahoituksen kirjoja, jotka ovat lukemisen arvoisia

Kaikki tämä tekee introverttien tuntevan erilaisilta muilta, jotenkin vääräksi ja tarpeettomaksi, mikä johtaa usein monien muiden kompleksien syntyyn. Susan Kane auttaa kirjaa avustamaan introvertteja oppimaansa hyväksymään ja rakastamaan itseään sellaisenaan ja osoittamaan myös, että ammatillisen osaamisen taso “ihmiset itsessään” ei ole mitenkään huonompi kuin ekstrovertit.

“Brain: Pikaopas”, Jack Lewis, Adrian Webster

Me kaikki tiedämme, ettemme käytä 100% kykyjämme ja kykyjämme. Ehkä se johtuu osittain siitä, että emme todellakaan tiedä kuinka suuria he ovat?

Jack Lewisin ja Adrian Websterin perustamisesta opit paljon aivojen toimivuudesta ja siitä, miten merkittävästi parannat sen suorituskykyä.

“Henkilökohtainen uudelleenkirjautuminen. Kuinka vaihtaa kuvaa ja pitää maineesi “, Dory Clarke

Monilla ihmisillä on tällaisia ​​hetkiä elämässään, kun he ymmärtävät, että he ovat saavuttaneet katonsa kaikessa toiminnassa tai tietyssä asemassa ja haluavat siirtyä eteenpäin. Mutta joskus on välttämätöntä tehdä henkilökohtainen uudelleenkirjaus, josta keskustellaan tässä kirjassa.

“Etsi itsellesi”, Jean Belivo

Joskus päättää jotain, löytää vertailuarvoja elämässä ja ymmärtää paremmin omia haluja, pyrkimyksiä ja tavoitteita, tarvitsemme innoittavaa esimerkkiä toisesta henkilöstä.

Tällainen esimerkki löytyy tästä kirjasta, jossa Jean Belivo, mies, joka teki uskomatonta kävelykierrosta ympäri maailmaa 11 vuoden aikana, jakaa tarinansa.

11 vuotta ja 2 kuukautta, Jean pylvästi 54 paria kenkiä. Näiden takana oli 75 553 kilometriä vaelluksia ja 64 maata maailmasta.

Muuten, kun Jean päätti aloittaa seikkailunsa, hän oli 45-vuotias. Ihana esimerkki siitä, että ikä ei voi toimia tekosyynä omalle toimimattomuudelle.

“Opi nähdä,” Marina Moskvina

Luovuus on sisäinen tila, erilainen olemassaolon laatu, hedelmällinen elämä, kohtuullinen, antelias, tarpeeton. Kyky kokea iloa tavallisimmista asioista, esimerkiksi koska hengität tai juot teetä, näet rakastajan tai halata puuta.

Marina Moskvina

Kun olet lukenut tämän kirjan, sinusta tulee entistä tarkkaavaisempi, oppii huomata jopa näennäisesti merkityksettömiä tapahtumia ja nähdä epätavallisen tavallisessa. Kirjan lukeminen “Opi näkemään” voidaan verrata vilkkaaseen keskusteluun parhaan ystävän kanssa: sielu muuttuu lämpimäksi ja rauhalliseksi, ja kaikki ongelmat näyttävät vähäisiltä ja irtoavilta.

  Kuuntele äänikirjoja puhelimestasi, vaikka ei olisi internetiä

“Henkilökohtaisen tehokkuuden psykologia”, Neil Fiore

Voimme pitää itseämme tarkkaavaisia ​​ja vastuullisia ihmisiä, joilla on hyvä itsevalvonta. Mutta tämä ei tarkoita sitä, ettemme tee virheitä ajoittain ja älä menettäisimme liikkumme. Neil Fiore jakaa tehokkaan työn perusperiaatteet ja kertoo, miten selviytyä stressistä ja nauttia ammattimaisesta toiminnasta.

“Journey Home”, Radhanath Swami

Kaikilla sydämillä on kaksi koiraa – paha ja hyvä, ja he taistelevat jatkuvasti keskenään. Huono koira edustaa loistavia ominaisuuksia: kateutta, vihaa, himoa, ahneutta, synnynnäisyyttä ja tekopyhyyttä. Hyvä koira on jumalallinen luonne: kyky anteeksi, myötätunto, itsevalvonta, anteliaisuus, nöyryys ja viisaus. Kaikki riippuu valinnastamme: koira, jolle annamme enemmän aikaa ja jota ruokimme enemmän, tekee valinnan sen hyväksi, saa enemmän voimaa. Hän kuorii kovempaa ja lopulta voittaa kilpailijaansa. Hyvänä oleminen on nälkää huono koira ja ruokkia hyvää koiraa.

Radhanath Swami

Toinen kirja, jonka tekijä kertoo omalla tavallaan ja todistaa, että elämä – ihana matka, jossa on paikka seikkailua ja unelma, tarvitsemme vain vähän vaivaa.

Bonus: mitä lukea Lifehackerille niille, jotka haluavat tuntea itsensä paremmin

  • Itse psykologi: 20 oireyhtymää, jotka ovat arvokkaita

  • Miksi, ennen kuin etsit työpaikkaa, sinun täytyy löytää itsesi

  • 9 tapaa uskoa itseesi

  • 7 temppuja, joiden kanssa olemme pettäneet itseämme

  • Leo Babauta: 36 oppituntia, oppimani vanhempien poistaminen ja uusien tapojen muodostaminen

  • Miten pysähtyä uimaan omassa kielteisenä

  • Miten pysäyttää negatiiviset tunteet, ajatukset ja toimet

  • REVIEW: “Etsi itsesi. Miten mennä stereotypioiden ulkopuolelle ja löytää oma tapa, “Bob Deutsch

  • Freelance tai työtä yrityksessä: miten ymmärtää, mitä todella haluat tehdä?

  • Miksi kaikki tarvitsevat tehtävän elämässä

 Ja mitä luulet, mitä kirjoja pitäisi olla sen kirjaston kirjastossa, joka haluaa tietää itsensä paremmin?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤