Kuuntele äänikirjoja puhelimestasi, vaikka ei olisi internetiä

Mikä on Storytel

Storytel on sovellus, jossa valtava valikoima äänikirjoja venäjän kielellä ammattimaisella ääniopetuksella. Kirjastossa on tällä hetkellä käytettävissä 2500 eri genreen julkaisua: klassikoita, kaunokirjallisuutta, tietokirjallisuutta ja elämäkertoja, etsivätaitoja, yritystoiminnan ja psykologian kirjoja, lapsille tarkoitettuja julkaisuja.

Tänä vuonna julkaisujen luettelo kasvaa 15 000 kirjaksi venäjän kielellä. Myös palvelun luojat lupaavat lähitulevaisuudessa täydentämään kirjaston kirjallisuutta englanniksi.

Storytel

Suurelta osin Storytel-äänikirjojen ansiosta on tullut erittäin suosittuja Ruotsissa, jossa tämä sovellus ilmestyi. Monet ihmiset eivät edes epäile, että ajettaessa tai pesemällä ruokia tai työstään he haluavat kuunnella kirjoja. Mutta kannattaa yrittää, ja on mahdotonta pysäyttää. Erityisesti, kun käytettävissä on valtava valikoima kirjallisuutta.

Miten löytää oikea kirja

Sovelluksessa on sisäänrakennettu haku, ja myös mielenkiintoisia kirjoja voi etsiä kategorioittain tai katsella suosituksia uutuus-, bestseller- ja suosittujen kirjojen joukosta. Lähimmät julkaisut luettelosta, kirjat voidaan tallentaa haluamallesi.

Jokaisessa kirjassa on kortti, jossa on yksityiskohtaisia ​​tietoja: merkinnät, pituus, kirjoittajan ja lukijan tiedot. Testi-näyte liitetään myös kuvaukseen, jotta voit arvioida tallennuksen laatua ja lukemistapaa.

Kaikki kirjat äänitetään äänentallennustiloissa ammattilaisten ilmoittajien ja näyttelijöiden toimesta.

Luettelo sisältää sekä klassisia että nykyaikaisia ​​kirjoja. Valinnan ei kuitenkaan rajoitu vain taideteoksiin: kirjastoa täydennetään jatkuvasti uudella tieteellisellä kirjallisuudella. Esimerkiksi, voit kuunnella Asya Kazantsevaa tai jotakin muuta kuin arkkitehtuurin, filosofian, fysiikan ja muiden tieteiden sarjaa “Opi 30 sekunnissa”.

Storytel - äänikirjojen kuuntelu

Kaikki kirjat tallennetaan henkilökohtaiseen hyllyyn, jossa näet, kuinka monta versiota olet jo kuunnellut ja mitkä ovat prosessissa. Koko kirjasto synkronoidaan automaattisesti laitteiden välillä.

Storytel-ominaisuudet

Sovellus houkuttelee siihen, että sen käytön eri skenaarioita ajatellaan esimerkiksi silloin, kun Internet ei toimi tai haluat kuunnella kirjan ennen nukkumaanmenoa. Käsittelemme tämän palvelun ominaisuuksia tarkemmin.

  8 henkilökohtaisen rahoituksen kirjoja, jotka ovat lukemisen arvoisia

Storytel-sovellus Storytel - äänikirjojen ystäville

Kirjojen kuuntelu ilman Internetiä

Erittäin hyödyllinen vaihtoehto, jos aiot kuunnella kirjaa pitkän matkan aikana, mahdollisten Internet-keskeytysten yhteydessä. Kun olet lisännyt kirjan kirjahyllyyn, voit tallentaa sen ja kuunnella offline-tilassa. Voit tehdä tämän valitsemalla valikosta “Tallenna offline” ja kirja ladataan älypuhelimeen.

Uniajastin

Toiminto “Uniajastin” on erittäin suosittu niille, jotka haluavat kuunnella kirjan puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa. Jos asetit aika, jonka aikana aiot kuunnella kirjan, toisto pysähtyy automaattisesti.

Kirjan huomautukset

Huomautukset ovat paras tapa muistaa, mitä olet lukenut. Storytelissä on mahdollisuus jättää kommenttisi kuunnellessasi. Voit tehdä tämän napsauttamalla kirjanmerkkiä ja jättämällä merkinnän. Seuraavaksi voit helposti palata tähän paikkaan.

Nopeuden säätö

Aivan kuten tavallisella lukemisella, me kaikki kaapata tietoja eri nopeuksilla. Joku on miellyttävämpi kuunnella pikaista puhetta, joku – hidas ja sujuva tarina. Tässä sovelluksessa voit asettaa itsellesi mukavan vauhdin.

Ilmainen kokeilujakso

Ymmärtääksesi, jos käytät palvelua kätevästi, Storytel tarjoaa 14 päivää ilmaiseksi kuuntelemaan kirjoja. Tilaus uusitaan kuukausittain, mutta jos haluat, voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen tai keskeyttää sen käytön.

Lifhhackerin lukijoille on bonus: Storytel-palvelu voi rekisteröityä tämän linkin kautta käyttää 30 päivää normaalin kahden viikon sijasta. Voit kopioida linkin ja lähettää sen ystäville.

Tilin luominen Storytelissä

Sinun on tilattava rajoittamaton kirjojen käyttö. Voit tehdä tämän yksinkertaisella rekisteröinnillä: luo tili verkkoversioon ja asenna sovellus.

  1. Rekisteröidy web-versioon: kirjoita sähköpostiosoitteesi tai kirjaudu sisään Facebook-tililläsi. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on myös annettava kortin tiedot, mutta rahat poistetaan vasta kuukausi maksullisen käytön jälkeen (ilman ilmaista kokeilujaksoa). Siihen asti voit peruuttaa tilauksen.
  2. Asenna Storytel-sovellus Android-, iOS- tai Windows Phone -puhelimeen. Jos haluat kuunnella äänikirjoja tietokoneellasi, asenna Windows 8: n tai 10: n työpöytäsovellus Windows Storessa.
  3. Valitse kirjat ja lisää ne henkilökohtaiseen hyllyyn. Aktivoi tilaus, ensimmäiset 14 tai 30 päivää se on ilmainen. Sitten maksu poistetaan automaattisesti – 450 ruplaa kuukaudessa. Vahvista tilaus lähetetään ilmoitettuun mailtiin.

  10 kirjaa, jotka auttavat ymmärtämään tekoälyä

Kuuntele Storytelin kirjoja

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤