8 kirjaa kaikille, jotka haluavat tietää seksistä

1. “Raamattu boudoirille. Opas sukupuolesta ilman rajoja, Bethany Vernon

Jos seksi on sinulle – se on 10-30 minuuttia perinteisissä poseissa, vähän suuhyviä “lämpenemistä” ja harvinaisia ​​orgasmeja, “Raamattu Boudoirille” avaa sinulle koko uuden nautintojen maailman.

Opit, että voit hylätä sukupuolen käsityksen lyhyenä harjoituksena orgasmin ja muuttaa sen pyhän teko, joka antaa vertaansa vailla enemmän iloa ja tyydytystä. Kirjoittaja kertoo anatomian ominaisuuksista ja miesten ja naisten eräiden pisteiden stimulaatiosta, käsittelee yksityiskohtaisesti anaaliseksin aiheen ja valmistautuu siihen. Hän puhuu seksileluista ja tekniikoista: shibari, eroottinen vipu, lämpötilan käyttö ja paljon muuta.

Jos olet valmis luopumaan perinteisistä vakaumuksista ja häpeistä, hyväksy kehosi ja kokeile sitä, Boudoirin Raamattu tulee olemaan sinulle hyvä opas.

Hyvin usein pikainen johtaa siihen, että pyhä liitto pelkistetään pakko, mekaaninen teko, joka jättää yhden tai molemmat osapuolet tunne emotionaalinen tyhjyyttä, fyysinen himo ja tyytymättömyyttä … Yksinkertaisesti parantaa seksuaalista taitoja ystäville osaa luoda rituaaleja, joka voi esiintyä muutaman tunteja, jos ei päiviä.

Bethany Vernon, “Raamattu Boudoirille”

Osta kirja

2. “Raamattu sukupuolesta. Tarkistettu painos, Paul Joanidis

Jos tunnet jotain jännitystä, joka aikoo lukea seksistä, voit vapaasti valita tämän kirjan – jännitys menee pois ensimmäisistä luvuista. Koko kirja on täynnä kevyttä huumoria, joten on mahdotonta lukea ilman hymy.

Pyritään määrittelemään seksi on usein kuin yrittää päästä emättimen kalvo: kun luulet olet tehnyt sen, hittoakaan hyppää ulos sinua kuin ninja.

Paul Joanides, “Raamattu sukupuolesta. Päivitetty versio »

Tämä on todellinen tietosanakirja, jossa katsotaan, että jotain näkökulmaa, vaikka jotenkin liittyy sukupuoleen, pidetään. On jopa tietoa suudella ja riisua, seksuaalinen suhteet työtovereiden, sukupuolen armeijassa, sukupuoli kuukautisten aikana, puhumattakaan odotettua aiheita kuten orgasmin, seksuaalinen fantasioita, ehkäisyä ja seksileluja.

  7 klassisen amerikkalaisen kirjallisuuden teosta, jotka kaikkien täytyy lukea

Siksi, vaikka katsotte itsellenne kiusausta, luultavasti löytää jotain uutta kirjassa.

Osta kirja

3. “Intimate voimistelu naisille”, Ekaterina Smirnova

Monet naiset käyvät kunto tai harjoituksen, kehittää kehon lihakset, mutta unohtaa intiimi lihakset, toiset ovat istumista, se on vielä huonompi vaikutus naisten terveyteen ja sävy lihaksia välilihan.

Ekaterina Smirnovan kirjassa lyhyen teorian jälkeen (mitä ja miksi se kehittyy ja miten tämä vaikuttaa terveyteen ja iloihin seksiä), annetaan luettelo harjoituksista eri koulutusasteille. Kuvat esittävät pukeutuneen naisen, ja ponnistelujen suunta on merkitty nuolilla, mutta kuvaukset ovat melko yksityiskohtaisia, melko selvää siitä, mitä ja miten niitä kohdellaan.

Osta kirja

4. “Mansikka koivussa. Seksuaalinen kulttuuri Venäjällä », Igor Kon

Tässä kirjassa ei löydy neuvoja ja käytäntöjä, mutta se voi vakavasti vetää niitä, jotka ovat kiinnostuneita Venäjän historiasta ja asenteistamme sukupuoleen. Jos etsit helppoa humoristista kirjaa, suosittelen sinua hioamaan tämän työn. On tietysti hauskoja hetkiä, mutta niitä ei ole liikaa.

Igor Kon kertovaan Venäjän seksuaalisuuden ajoista pakanuuden ja nykypäivään, kertoo oli sukupuoli Venäjällä, kuinka muuttaa suhtautuminen sukupuolen ja ruumiin Neuvostoliiton romahduksen jälkeen, mitä muutoksia odottavat meitä tulevaisuudessa.

Osta kirja

5. “Kyllä! Secrets of Love for Two “, Mantec Chia, Rachel Carlton Abrams, Douglas Abrams Arava

Tähän asti monet uskovat, että ejakulaatio miehillä on välttämättä mukana orgasmin ja useiden orgasmin – tämä on paljon naisia. Manzetin kirja Chia kiistää tämän lausunnon. Daoistisen opettajan ja Qigong-mestari on opettanut länsimaailmaksi monta vuotta rakkauden taolaistisia käytäntöjä, jotka paljastavat molempien sukupuolten ihmisten seksuaalisuuden ja antavat uskomattomia tunteita.

Siemensyöksyä orgasmeja kuin näyttäviä lennon, mutta sen jälkeen koet pitkän ja hurmioitunut akrobatiaa taitolento useita orgasmeja, siemensyöksyä normaali lasku petä sinua sen yksinkertaisuus ja konstailematon.

Mantec Chia, “Kyllä! Secrets of love for two “

Tekijä kertoo ja näyttää esimerkkiä Länsimaisen ja itämaisen tutkimuksia, useita orgasmeja miehille – ei ole myytti, se on kaikkien saatavilla ja hyvä terveys. Myös kirjassa on tekniikoita saavuttaa tyytyväisyyttä molemmille osapuolille, pään homoseksuaalien tarina siitä, miten säilyttää vetovoima kumppani monta vuotta, ja tapoja selvitä ongelmia, kuten impotenssi ja ennenaikaista siemensyöksyä.

  REVIEW: “Intohimon paradoksi. Hän rakastaa häntä, mutta hän ei, “Dean Delis ja Cassandra Phillips

Osta kirja

6. “Seksuaalisuus, rakkaus ja gestalt”, Brigitte Martel

Tämä kirja on omistettu psyykkisille ongelmille, jotka häiritsevät seksuaalista elämää. Brigitte Martel, ranskalainen psykoterapeutti joilla on laaja kokemus yksilön ja ryhmän istuntoja, puhuu ongelmista esiintyy usein asiakkailleen: puuttuminen orgasmin naisilla, ennenaikainen siemensyöksy miehillä menetys seksuaalisen halun pari ja monia muita ongelmia, mikä auttaa selviytymään menestyksekkäästi Gestalt terapiaa.

Monimutkaisia ​​termejä, hämmentäviä selityksiä ja teorioita ei ole. Kaikki on yksinkertaista ja ilmeistä, jota tukee todellisia esimerkkejä ja erittäin mielenkiintoista. Ehkäpä saat selville tilanne yhden Bridgetin potilaan historiasta ja ymmärrät mihin suuntaan liikut. Lisäksi kirja auttaa ymmärtämään, että jokin sukupuolesi ongelmista ratkaistaan.

Tämä kirja on juuri sinulle – jotka aloittivat seksielämä vammoja, joka oli hukkua koulutus, joka menetti seksuaalista kiinnostusta ja alkoi kohdella sukupuolielämää velvollisuutena … mutta myös niille, jotka haluavat täyteys heidän seksuaalisia kokemuksia …

Brigitte Martel, “Seksuaalisuus, rakkaus ja gestalt”

Osta kirja

7. “Kuten nainen haluaa. Master-luokka sukupuolen tiede “, Emily Nagoski

Kirjan kirjoittaja paljastaa kaikki naispuolisen seksuaalisuuden näkökohdat: anatomisista ominaisuuksista ja päättyy sosiaaliseen ja kulttuuriseen kontekstiin. Opit kuinka jännitystä syntyy, mitkä tekijät vaikuttavat nauttimiseen, miten saavuttaa orgasmin ja miksi se ei toimi.

Osta kirja

8. “Masters ja Johnson rakkaudesta ja sukupuolesta”, William Masters, Virginia Johnson

Sex opas kattaa eri näkökohdat: anatomia sukupuolielimissä, seksuaalisuuden eri ikäkausina, lapsuudesta vanhuuteen, seksuaalinen tekniikoita ja käyttäytymistä, hetero- ja homoseksuaalisuuden, seksuaalinen fantasioita ja enemmän.

Ei ole olemassa erityisiä tekniikoita ilon nauttimiseksi ja orgasmin saamiseksi, mutta monia muita tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä horisontin laajentamiseksi. Kirja soveltuu parhaiten teini-ikäisille ja niille, jotka ovat vähän kiinnostuneita seksistä ja haluavat laajentaa tietämystään tällä alalla.

  Kuuntele äänikirjoja puhelimestasi, vaikka ei olisi internetiä

Osta kirja

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤