REVIEW: “Intohimon paradoksi. Hän rakastaa häntä, mutta hän ei, “Dean Delis ja Cassandra Phillips

Cassandra Phillips
Toimittaja, kirjailija, kriitikko ja käsikirjoittaja.

Voit varmasti liittyä johonkin kolmeen ihmisryhmään:

  1. Olet romanttisessa suhteessa.
  2. Etsit elämän kumppania.
  3. Olet toipumassa edellisestä valitettavasta kokemuksesta.

Harmoniset suhteet – tämä on yksi onnellisen elämän tärkeimmistä osista. Mutta vain harmonia tuntuu usein olevan saavuttamattomana ihanteena.

Voidaan hyväksyä se, että elämä on epätäydellinen ja hyväksyvät syntyvät ongelmat väistämättömänä osana suhdetta. Ja on useita vaihtoehtoja:

  1. Vakuuta itseäsi, että rakkaus on iloa, jota voi käyttää vain nuorille.
  2. Mene töihin pään kanssa ja pysyy ylpeänä poikamies.
  3. Etsi uusi kumppani ja käynnistä se uudelleen.
  4. Ryhdy tyytymättömälle ärtyneelle tyypille ja palauta kommentit artikkeleihimme.

Ja voit yrittää hoitaa rakkautta tieteenä: tutkia lakeja, joilla se kehittyy, jotta tietoisesti siirtyisi harmonisiin suhteisiin.

Monet kirjat on kirjoitettu rakkaudesta, vaikkakin enimmäkseen onnettomuudesta. Monet psykologit pyrkivät auttamaan kaikkia niitä, jotka ovat kärsineet rakkaudesta. Mutta useimmat heistä löytävät syyn itse tai koulutuksen virheistä, mikä tulee olemaan ylimääräinen syy pettymykseen itsessään.

Intohimo paradoksi
ikurucan / Depositphotos.com

Dean Delis ja Cassandra Phillips liittyvät ongelmaan eri tavoin. Jokainen, jopa lähimpänä ihanteellinen höyryn ennemmin tai myöhemmin tulee loukkuun yhdessä – mies tai nainen – alkaa rakkauden toinen hieman enemmän, ja se putoaa “alisteinen asema”. On epätasapainoa.

Passion paradoksi voi yhtäkkiä näkyä milloin tahansa. Hän voi pilata sekä uuden romaanin että kestävän suhteen. Se voi johtua epätasapainon eri lähteiden: suurempi vetovoima yksi kumppaneista, objektiivisten olosuhteiden, “pelaaminen rooleja” kumppaneita tai yhteensopimattomuus yksilölliset ominaisuudet.

Dean Delis ja Cassandra Phillips, “Passion Paradoksi”

On tärkeää, että edessä samanlainen ongelma, molemmat osapuolet kärsivät: orja – puutteesta rakkautta ja huomiota, ja johtaa – puutteesta henkilökohtaista tilaa ja katumusta.

Kirja “The Passion Paradox” auttaa sinua ensin määrittämään roolin suhteessa ja antamaan suosituksia ongelmien poistamiseen liittyvästä työstä. Ihannetapauksessa tietenkin tarvitaan molempien kumppaneiden osallistuminen. Mutta hieno asia on, että jopa yksipuolinen työ auttaa sinua siirtämään painopistettä kohti harmonisia suhteita. Voit palauttaa rakkauden ja harmonian itsesi.

  Kuinka ladata kirjan Kindle

Kirja on jo kaapannut minut toisessa luvussa, jossa otetaan huomioon intohimoisuuden paradoksi. Kirjoittajat eivät yritä etsiä syytä lapsuuden traumoissa tai perustella tunteiden häipymistä hahmojen yhteensopimattomuudella. Sen sijaan he viittaavat epätasapainon pisteeseen ja väittävät, että aina tulee ulos.

Tietoja muodosta

Kirja on melko suuri, mutta ei raskas. Ensimmäinen osa koskee tilanteita, jotka tapahtuvat elämän ja johtaa epätasapainoon (lähentymistä, erot elämäntapojen miehen ja vaimon, vuorotyö tai lähipiirissä, lasten). Esimerkkejä ovat todellisia tarinoita.

Toisessa osassa on ohjeita rakkauden palauttamisesta ja tasa-arvon luomisesta.

Layfakin niille, jotka eivät halua lukea

Jos haluat aloittaa nopeasti, voit siirtyä välittömästi käytännön osaan. Mutta on tärkeää, että määrität oikein roolin suhteessa. Luvut 3 ja 5 auttavat sinua.

“Intohimon paradoksi. Hän rakastaa häntä, mutta hän ei, “Dean Delis ja Cassandra Phillips

Osta Litres.ru Osta Amazon.comista

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤