Kuinka ladata kirjan Kindle

Ei kauan sitten, Slava Baransky lähetti huomion ostaa Kindlesa pelastajan sivulta. Ostokseni tehtiin kuusi kuukautta aikaisemmin. Minusta tuntuu, että Amazon-päivityksen vaikutuksen alla, e-kirjoissa olevien lukijoiden kokoonpano kasvaa entisestään. Siksi päätin jakaa kokemukseni Kindlen kanssa paitsi Slavan, myös kaikkien sivuston lukijoiden kanssa.
On paljon mielenkiintoista materiaalia, joten se jaetaan osiin. Tänään me harkitsemme, miten lähetämme kirjoja Kindle.

Kirjojen täyttäminen USB: n avulla

Ensimmäinen ja helpoin tapa on ladata kirja tietokoneesta. Tätä varten sinun on liitettävä Kindle tietokoneeseen USB-microUSB-kaapelilla. Tämä pätee paitsi Kindleiin, myös viimeisimpiin älypuhelimiin.

Liittymisen jälkeen näet Kindle flash-asemaan. Hänellä on tällaiset kansiot:

• auditiivinen – äänikirjojen kansio
• asiakirjat – kirjojen pääkansio
• Musiikki – kansio musiikille
• järjestelmä – piilotettu järjestelmäkansi
• kuvat – kansio valokuva-albumeille (lisätietoja tästä myöhemmissä artikkeleissa)

Sinun täytyy ladata kirja dokumenttien kansioon. Sen pitäisi olla jossakin ymmärrettävässä valaistuksessa: TXT, PRC, PDF, MOBI ja AZW. Ero kahden viimeisen välillä on seuraava: MOBI on ilmainen, avoin muoto ja AZW on sama muoto, mutta DRM suojaa sitä. Tämä DRM tarkoittaa digitaalisten oikeuksien hallintaa – tekijänoikeuksien suojaamista. Sen avulla Amazon ansaitsee ja myy sisältöä. Mutta lukijat myydään hintaan.

Kirjan ostaminen Amazonista

Toisesta tapa aloittaa kirjan lukeminen, olen varma, että arvasit sen. Se on ostaa se Amazone. Tätä varten on välttämätöntä, että Kindle on verkossa ja rekisteröity.

Aluksi yhdistämme WiFi-yhteyden. Se kannattaa tehdä, vaikka sinulla olisi 3G-malli.

 1. Siirry Asetukset-osioon (Kindle-näppäimistöön, napsauta kirjanvalintanäytön valikkoa ja valitse Asetukset).
 2. Valitse Wi-Fi-asetukset.
 3. Valitse haluamasi verkko ja anna sille salasana.

Nyt sinun Kindle on verkossa. Se on edelleen rekisteröity Amazone. Asetuksen samassa osassa, jossa aktivoimme Wi-Fi-yhteyden, yllä oleva rivi on haluttu kohde. Sinun täytyy kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi Amazon-tilistä.

Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus luoda kokoelmia, ostaa kirjoja sekä tietokoneelta että Kindleiltä. Amazon on mahdollisuutena ladata muutaman ensimmäisen sivun ilmaiseksi ja täysin vapaiksi kirjoiksi. Valitettavasti, toisin kuin AppleStore, ei ole erillistä jaksoa ilmaisista kirjoista. Lisäksi useimmat ilmaiset tai suuret alennuskirjat / pelit, Yhdysvallat ei ole rajoitetusti.

  7 klassisen amerikkalaisen kirjallisuuden teosta, jotka kaikkien täytyy lukea

Jos tarvitset vielä ilmaisbontaa, vaikka se on englanninkielinen, saat Amazon-tilille Yhdysvaltain välityspalvelimen ja valtion osoitteen. Tarvitset rahaa siihen – täydentää tasapainoa lahjakortilla. Huomio, tämä toimii vain malleissa, joissa ei ole 3G-laitetta.

Kirjojen lähettäminen sähköpostilla

Toinen tärkeä osa laitteiden rekisteröinnistä Amazonea vastaan ​​on postilaatikon vastaanottaminen. Ja Kindel itse ottaa sen sisällön ja jopa purkaa zip-arkiston.

 • Microsoft Word (.DOC, .DOCX) muunnetaan MOBI: ksi
 • HTML (.HTML, .HTM) muunnetaan MOBI: ksi
 • RTF (.RTF) muunnetaan MOBI: ksi
 • JPEG (.JPEG, .JPG)
 • Kindle-muoto (.MOBI, .AZW)
 • GIF (.GIF)
 • PNG (.PNG)
 • BMP (.BMP)
 • PDF (.PDF) jos se määritetään muunnoksessa, se muunnetaan MOB: ksiminä

Osoitteen näkyy asetuksissa, toisessa näytössä, Laitteen sähköposti. Huomaa, että jos sinulla on malli 3G: llä, sinun kannattaa käyttää lomakkeen osoitetta [suojatulla sähköpostilla] Saat tällaisen postin vain Wi-Fi-yhteyden kautta, eikä sitä voida taata.

Halutessasi osoite muuttuu Amazone-tilillesi> Hallitse Kindle> Hallitse laitteita.

Miksi olen niin vapaasti näyttänyt sähköpostini kuvassa? Kindleissä ei ole ongelmia roskapostin kanssa, koska vastaanottama sähköposti on mahdollista vain valkoisesta luettelosta. Se on muokattu Henkilökohtaisten asiakirjojen asetukset -osiossa. Voit lisätä sekä erillisen sähköpostiosoitteen että verkkotunnuksen kerralla. Voit esimerkiksi lisätä @ domen.ru, jossa domen.ru on yrityksesi sivusto.

Lataa kirjoja WiFi-yhteyden kautta
Viimeinen luetteloon tapahtuva menetelmä, mutta ei viimeinen kätevästi, lataa kirjoja sisäänrakennetulla selaimella. Aloita selaimen käynnistäminen (Menu-> Experimental-> käynnistää selain). Valitse sitten oikea sivusto. Sivustoja, jotka antavat mobi halutulla otsikkorivillä, ei ole niin paljon. Mutta tämä on ajan kysymys. Suosittelen kokeilla m.gutenberg.org-sivustolla.

Mobiiliversion muotoilu on tehty Kindle-mallin alla täydellisesti. Uskon, että ajan myötä useimmilla kirjastoilla on tällaiset mobiiliversiot. Valitettavasti siellä ei ole lainkaan venäjänkielistä kirjallisuutta. Mutta se on paljon filibust. Sitä tekevät usein kopiot. Tällaisissa tapauksissa kokeile vaihtoehtoista verkkotunnusta proxy.flibusta.net.

  10 kirjaa, jotka auttavat ymmärtämään tekoälyä

Seuraavalla kerralla kerron, kuinka voittaa Kindle.

Ja mistä lataat valmiita kirjoja Kindlein alla?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤