Джет оргазъм: какво е и как да го постигнете

Какво представлява джет-оргазъм?

Джет оргазъм (Squirt) – един от сортовете женски оргазъм, с интензивност, която е по-висока от много други. Но основната му особеност е възможността за повторение. Ако имаше шприц, за няколко секунди може да се случи отново и отново. За разлика от други върхове на удоволствието, няма нужда от почивка за възстановяване.

Джет-оргазмът продължава до две минути, а клитора – не повече от 15 секунди. В този случай жената получава огромно удоволствие, което се разпространява в цялото тяло и не се концентрира само върху гениталиите.

Каква течност се освобождава при разпръскване?

Секрецията на течности по време на секс е интересен процес, но не винаги е удобен. В резултат на това трябва да смените спалното бельо, а понякога и да изсушите матрака. С един джет-оргазъм може да се освободи до 50 ml от специална тайна. Но ако има няколко оргазма, тя може да излее чаша течност.

Може би си мислите, че по време на шума е имало излъчване. Но това не е така. Това не е урината, която се отличава в процеса, а специална тайна. Той започва да се събира, когато е изложен на точката G. И ако го стимулирате достатъчно дълго (поне две минути), има изхвърляне. Но всичко тече от уретрата, а не от влагалището.

Тайната няма цвят, не оставя следа върху дрехите. Но има миризма. Това не прилича на уханието на урината. Това е приятен аромат на тялото, който не отблъсква. Ако нещата, с които е стигнал, не се измиват веднага, те ще миришат дълго време.

Защо не се опитва да изяде оргазма на всички жени?

Тайната на реактивния оргазъм е стимулирането на точка Г. Това е областта на предната стена на влагалището. При обикновен вагинален секс, членът само небрежно докосва такава важна ерогенна зона, поради което много дами имат това място неактивно. За да получите удоволствие от него, е необходимо специално да стимулираме този сайт.

Не е трудно да се събуди точката G, но този процес трае повече от един ден.

Важно е да масажирате желаната област по време на прелюдия. Натискането с различна интензивност ще започне да работи. След такива манипулации, възбудата ще се увеличи, обичайните оргазми стават по-ярки. И само когато точка G започва да реагира много бързо на докосване, когато зоната стане чувствителна, можете да пристъпите към повикване на струен оргазъм.

  Как да общувате с роднини, ако не ги харесвате

Как да предизвикаме реактивен оргазъм за първи път?

Жената се разпалва постепенно и желанието й може да расте с всяко движение. За да се научим да ходим на оргазъм, е важно наистина да искаме сексуално удоволствие.

Не мислете за типа оргазъм – опитайте да укрепите емоциите си. Това е емоционалният връх, който ще позволи на тялото да достигне ново ниво на удоволствие.

За да получите струен оргазъм, е необходимо стимулиране с ръце или секс играчки. Те влизат във влагалището и започват да масажират зоната на предната стена. Необходимо е да се намери точно мястото, което дава максимално удоволствие и да го стимулира, без да намалява интензивността. Намира се на дълбочина от 3 до 3 см. Препоръчва се натиск върху зоната. Това е тласъкът, който активира жлезите на кожата, където се формира женската тайна.

Когато една жена е достатъчно развълнувана, струва си да добавите леко докосване на клитора. Но е важно да не предизвиква клиторния оргазъм. Необходимо е само да се увеличи възбуждането, като се действа върху допълнителна точка.

В този момент жената ще започне да изпитва желание да уринира. Това е измамно усещане: екскрецията на урината по време на възбуждането е невъзможно. Така че не се разсейвайте от това преживяване. Тя е краткотрайна и показва подхода на върха на удоволствието.

Продължителността на стимулирането на точката G е от 1 до 20 минути. Важно е да не забавяте темпото, да не променяте ритъма, а да увеличавате интензивността на движенията.

Не е необходимо да бързате, първият път може да отнеме много време. В процеса мускулите на вагината ще се напрегнат. Смята се, че обиколката ще се свие. Това също е знак за силно вълнение. Една жена се насърчава да се отпусне в този момент, да се опита да раздели мускулите. Разбира се, след няколко секунди те отново ще се върнат в тона, но само няколко пъти отслабват, тъй като върховете на удоволствието идват.

  21 подписват, че връзката ви ще отиде в ада

Какво ще бъде първият мастилено-струен оргазъм?

Не очаквайте, че за първи път количеството течност ще бъде огромно. И тя със сигурност не изпръсква. Неговата сума ще бъде незначителна – не повече от супена лъжица. И ще се почувства като силна влага, а не наводнение. Но всеки път, ако упражнявате подобни влияния редовно, размерът на тайната ще се увеличи. И един ден наистина ще се превърне в самолет.

Между другото, ако за първия оргазъм се нуждаете от стимулиране с ръце или вибратор, тогава в бъдеще ще се появи и по време на вагинален секс. Само позицията ще трябва да избира така, че пенисът да се пресова на точката G.

Можете да постигнете това без партньор?

При една двойка желанието за определен финал може да предизвика напрежение. Ако джет-оргазмът стане целта, процесът изглежда не е толкова вълнуващ. И това може да причини ограничението на партньора. И друг човек може да не е готов да помага на дама. Дългосрочната стимулация може да не го харесва. В такива ситуации не трябва да се отказвате от такова удоволствие.

Можете да се научите как да преживеете един джет оргазъм без човек.

Трудно е да си накараш пръстите на правилното място. Активиране на точка G ще успее, но тук е почти невъзможно да се получи желаната течност. Ето защо е необходим специален вибратор. Това е изкуствен фалос със специална форма – с извита глава. Той може да вибрира при различни скорости. Но най-важното е, че двигателят се намира точно в върха на играчката и максималното въздействие може да се направи върху желаната област.

Вибраторът за точка G се вмъква в гънката, като се върти така, че върхът да масажира предната стена на вагината. След това включете вибрациите. Трябва да започнете с бавни режими. Ръководителят на секс играчки е да карам нагоре и надолу, леко потапяне и изваждане. В този случай можете да натиснете желаната област – вълнението ще се увеличи.

Постепенно се препоръчва да промените режима на вибратора. Това ще повиши вълнението. Е, и тогава ще има желание да пикае, а зад него и ярък оргазъм.

След първия финал препоръчваме да не спирате.

Такъв оргазъм, придружен от изпускане на течност или не, може да продължи. Играчката може да бъде извадена за няколко секунди, след това отново потопена и да се повтори стимулацията. Следващият оргазъм ще дойде много по-бързо. А броят на такива финали може да достигне пет, седем или дори десет.

  Тройка: какво трябва да знаете, че всички харесват

След като сте се научили да разпръсквате в уединение, можете да го демонстрирате пред партньора си. Това умение е включено само веднъж и след това не може да бъде забравено.

Какво мога да направя, ако не спечеля атакуващ оргазъм?

Процесът на учене към самия оргазъм е много приятно. Важно е да се насладите на това, което се случва и да не чакате резултата. Дори и да няма спринцовка, има и други оргазми, не по-малко интересни. И процесът на тяхното получаване е очарователен. Практикуването на тази техника, можете да намерите способността да множество оргазми, и това също е много добро постижение.

Укрепването на чувствителността ще спомогне за упражнения за мускулите на таза. Специалният комплекс от движения укрепва вагиналните мускули. По време на изпълнението му, гениталните органи са изпълнени с много кръв, което активира нервните окончания. Само 3-4 месеца упражнения с вагинални топки засилват желанието, превръщат опита на секса много по-ярки.

И вие можете да експериментирате с различни точки на въздействие. По време на стимулирането на точката G можете да масажирате зърната, вътрешните бедра, ануса. Всяка жена има свои собствени зони, докосванията от които дават радост. Чрез свързването им ще бъде възможно да се подобри преживяването.


За струен оргазъм всеки един от жените е способен, само за неговото приемане търпение и правилно отношение се изисква. Това може да се научи. Но си струва да си спомним, че в ежедневието не е прекалено удобно. Честата промяна на матраците, измиването на спално бельо в определени часове също е дял от отрицателните. И многобройните оргазми са не по-малко приятни, но те не оцветяват всичко наоколо.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top