10 hangoskönyv, amely segít megváltoztatni az életet és sikeres lesz

Mi van, ha nincs idő olvasni

A munka és a házimunka hihetetlenül ellopja az idejét és energiát. Ennek eredményeképpen az erőforrások elegendőek ahhoz, hogy a kanapén és a háttérben feküdjenek, hogy megnézzék a YouTube-on mindent. Még akkor is, ha találunk egy érdekes könyvet, a maximális, amit elég van -, hogy azt a “Olvasd el egy nap” listára tedd. “Someday” jelentése “soha”.

Mindenki menteni fogja az audiokönyveket. Ha megszokta, hogy csak a nyomtatott szöveget észleli, akkor erőfeszítést kell tennie, és hozzá kell férnie egy új formátumhoz az információk elküldéséhez. Azonban megéri. Hangos könyveket hallgathat az úton, ugyanazon a házon belül.

A Storytel olyan szolgáltatás, amely meg fogja szüntetni a tudás iránti szomjat. Ugyanúgy működik, mint a népszerű zenei szolgáltatások: havonta fix összeget fizet, és annyi könyvet hallgat, amennyit csak akar. Ezt akár a hálózatra való belépés nélkül is elvégezheti, csak előre kell letöltenie mobilkészülékének könyvét MP3 formátumban.

Előfizetés egy hónapra 449 rubel. Erre az összegre korlátlan hozzáférést kap a 2500 könyvből a Storytel könyvtárból. Itt, a művészetekről és az üzleti életről, a pszichológiáról és a történelemről szóló irodalomban vannak olyan öntanító kézikönyvek is, akik idegen nyelvet akarnak tanulni.

Storytel: népszerű könyvek Storytel: könyvek kategória szerint

Az új felhasználók a regisztrációt követő két héten belül ingyenesen hallgathatják a könyveket, majd 30 naponként automatikusan törlik a fizetést.

1. “Ne féljen cselekedni”, Sheryl Sandberg

Szomorú dolog elismerni, de még 2017-ben is felmerül a kérdés, hogy egy nő jó vezető lehet-e (spoiler: igen). A Facebook operációs igazgatója, Cheryl Sandberg beszél a munkatapasztalatairól és az akadályokról, amelyeket az út során tapasztalt. Ez egy inspiráló manifeszt minden olyan nő számára, aki teljesen rosszul hiszi, hogy nem szánt sikeres karrierépítést.

2. “Hatékonyan működő emberek 7 készsége”, Steven Covey

Az üzleti irodalom elismert klasszikusai. Stephen Covey könyve 1989-ben jelent meg, de az olvasók érdeklődésére alapozott relevancia eddig nem vesztett el. Kötelező ismerősöket mindazok számára, akik valóban meg akarják változtatni az életüket, nem pedig az illúziók, később pedig késleltetik a változásokat.

  6 utazás inspiráló könyv

3. “Hatékony vezetők képességei”, Steven Covey

Stephen Covey egy másik bestsellerje. Ezúttal felkéri a vezetőket, mert csak valaki, aki képes kezelni magát, sikeresen kezelheti másoknak. Ez a könyv segít abban, hogy radikálisan változtasson úgy, ahogy gondolkodik, növelje a hatékonyságot, és feladja a látszólag ártatlan szokásokat, amelyek a vezetőt áldozattá alakítják.

4. “Gazdag! 4 Alapismeretek és a fő titok “, Yitzhak Pintosevich

Ha sokat dolgozol, de nem kapsz több pénzt, valami nincs rendben. Yitzhak Pintosevics könyve segítségével végül megértheted, mi a probléma, és összeállítod a jólét stratégiáját. Ez az útmutató a cselekvéshez azok számára, akik készek a változásra, de nem tudják, hol kezdjék el.

5. “100% motiváció”, Svetlana Ivanova

Talán a jó vezető fő minősége az a képesség, hogy inspirálja az alárendelteket. Ez a könyv részletesen leírja a személyzet motivációs módszereit, amelyeket az orosz és külföldi vállalatok használnak. Ön kölcsönözheti őket, valakinek a tapasztalatai alapján hozhat létre valamit.

6. “Motiváció és díjazás”, Elena Vetluzhskikh

Mi működik jobban – pénzbeli ösztönzők vagy kedves szó? Ez segít megérteni a “Motiváció és a bérek” című könyvet. Meg fogod érteni, hogyan lehet a bérek állandó és változó részét alkotni, hogyan lehet megnyerni az alárendeltek szívét és segíteni nekik, hogy feltárják képességeiket a közös jólétért.

7. “Hogyan ébredjen fel a karrierből és kezdjen el élni”, Maria Sorokina

Siker – ez nem a legfelső pozíció egy hűvös cégnél, de a lehetőség, hogy kedvenc dologodat csináld. Ha mindennek megvan a karrierje, de a szívedben ugyanúgy a macskák vakaródnak abból a tényből, hogy pazarolja az életét, akkor ez a könyv egyfajta mágikus ing. Végül nincs semmi rosszabb, mint megbánni a kihagyott lehetőségeket.

8. “A siker sikerei az üzleti életben”, Lena Lenina

Ahhoz, hogy a legjobbak legyél az üzletében, anélkül, hogy futnátok a rake körül, hallgass valaki másra. A TV-műsorvezető és író, Lena Lenina elmondja a nyugati milliomosok és milliárdosok sikertörténeteit, megkérdezi a jól ismert orosz vállalkozókat, és megosztja azokat az ötleteket, amelyek segítenek az üzlet sikerének.

  15 könyv, amely az Ön hatékonyságához nukleáris üzemanyaggá lesz

9. “Soha ne adjon fel!”, John Von Achen

A legrosszabb ellenségünk magunk. Hányszor hagytad el álmodat a félelem, a bizonytalanság miatt, vagy egyszerűen azért, mert problémák merülhetnek fel a cél felé vezető úton? Képzeld el, hogyan változott volna az élet, ha mindent elértél, amit álmodtál. Ez a könyv segít a kétségek tisztázásában, és végül lépést tesz egy álom felé.

10. “Az ártatlanság elvesztése” Richard Branson

A legendás Richard Branson története jobban hasonlít a film forgatókönyvére – egy gazdag család szüleivel, aki 16 évesen távozott az iskolából, az Egyesült Királyság leggazdagabb lakói közé tartozott. Az ő önéletrajzában ő őszintén elmondja, hogy évről évre felépítette a Szűz Csoport birodalmát, megosztja a győzelmekkel és kudarcokkal kapcsolatos történeteket. Nagyon motiváló munka arról a tényről, hogy semmi sem lehetetlen.

Ezek és sok más hangoskönyvek rendelkezésre állnak a Storytel alkalmazásban. Regisztráljon és szerezzen korlátlan hozzáférést a könyvtárba.

Próbálja meg a Storytel-et

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top